Aktuális

Carrie három új illata

Sarah Jessica Parker három saját parfümének sikere láttán egy lépésben megduplázta az nevéhez fűződő illatok számát.

Lovely, Covet és Covet Pure Bloom, három olyan illat, amely vezeti a Coty parfümgyár eladási listáját. A hármas szám mágikus ereje igazi sikertörténetté varázsolta a színésznő tevékenységét az illatok piacán. Ezt látva a színésznő úgy döntött nem aprózza el a lépéseket: egyszerre három újabb illattal rukkol elő. A szettet 2009 áprilisától lehet majd megvásárolni a parfümériákban „The Lovely Collection” néven. A három üvegcse illatos tartalma a Dawn (Hajnal), Endless (Végtelen) és Twilight (Alkony) fantázianevet kapták.

 

Az első friss, tiszta illat, az üde reggel és napfelkelte ihlette. Magában hordozza az újrakezdés lehetőségét, illata azt a néhány pillanatot idézi fel, amikor átgondoljuk, hogy az új nap tele van számtalan lehetőséggel. Az Endless gyümölcsös, virágos jegyeket tartalmaz, az egyszerű boldogság és az életszeretet ihlette. A Twilight érzéki, komplex és misztikus illatának inspirálója az intimitás és a szerelem volt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top