Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 39. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 39. számába! Jakupcsek Gabriella; D. Tóth Kriszta és Tamás eszmét és receptet cserélnek…; Az alkohol és a lelkünk titkai…; Nosztalgia: az Ecseri piac; Tornázzunk, hogy ne fájjon a hátunk!; Mit nem szeretnek a pasik a nőkben?

Jakupcsek Gabriella
Befelé figyel, lélekben készülődik, és tartózkodnia kell az édességektől. No nem azért, mert a vonalaira vigyáz, inkább a terhességi cukorbetegséget szeretné elkerülni a műsorvezető, aki, mint V. Kulcsár Ildikónak is elmondta, izgatottan és boldogan várja harmadik gyerekét.

 

Tamással, sülve-főve
Két kedvencünk, D. Tóth Kriszta és Bereznay Tamás eszmét és receptet cserélt egy kellemes szeptemberi délelőttön.

 

Lelkünk titkai
Rovatunkban most nem annyira a lelkünk, mint inkább az alkohol titkai után kutakodunk, közben természetesen rátalálunk a lelkünkre is.

 

Nosztalgia
Az Ecseri piacnak megvan a sajátos hangulata. Oravecz Éva és Bulla Bea ezt próbálta megragadni.

 

Hogy ne fájjon a hátunk!
Különösen azoknak, akik sokat ülnek a munkahelyükön, fontos a rendszeres mozgás.

 

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával:
Szeretnek minket!

Mit nem szeretek a nőkben? – ennek próbáltunk utánajárni, kérdezgettük az erősebb nemet, főként azért, hogy azon a kevés hibán, amit így megtudunk, javíthassunk, korrigálhassunk. Nos, a feladat nem volt könnyű – szerencsére –, alig-alig találtunk olyan férfit, aki a nagy nyilvánosság előtt a szemünkbe mert volna kritizálni minket (még az autóvezetők között is hiába keresgéltünk!) Csupa ilyen és hasonló vélemény hangzott el: nincs olyan, amit ne szeretnék… én nem is tudok olyat mondani… Uraim, köszönjük! Mindig éreztük, hogy az önök oldalbordája csak tökéletes lehet. De hogy ennyire?! Azért még próbálkozunk…

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top