Aktuális

Építkezel, felújítasz, barkácsolsz?

Építkeztek, vagy a lakásod eladásán töröd a fejed, esetleg új otthonba költöztél, és máris kiütköztek apróbb hibák, vagy csak egyszerűen szépíteni akarod a környezetedet, netán alkotni, barkácsolgatni szeretnél? Unod, hogy elfoglalt partnered sosem ér rá? Hányszor hallottad már?: Drágám, majd holnap megcsinálom! Ne halogass tovább, ne várj rá! Fogj hozzá!

Házon kívül, házon belül számos dolgot ragasztunk, tömítünk, javítunk.

Minden feladatra találsz megfelelő anyagot a festéküzletekben, barkácsáruházakban. Feltéve, ha értesz hozzá, van időd keresgélni és pontosan tudod, mi a teendő! Mindez csak a legritkább esetben van együtt egyszerre.

Melyik terméket válaszd?

Mit tegyél akkor, ha elveszel a termékeken lévő számos műszaki információ tengerében, vagy ha még nem tudod pontosan, később mire szeretnéd még használni az anyagot.

Bizonytalanul állsz a polcok előtt és ilyenkor persze egy eladó sincs a közelben, aki segíthetne…

Válassz olyan anyagot, amely egyesíti magában a többi anyag előnyeit, azok hátrányai nélkül!

A MESTER SZUPER megoldást nyújt A-Z-ig.

 

Megoldás A-Z-ig

Kitűnően tapad a legtöbb felületen, mint például: alumínium, réz, beton, beton, tégla, csempe, kerámia, fa, gránit, márvány, kemény PVC, tükör, üveg.

Olyan helyzetekben és felületekre is használható, ahol más anyagok nem.

A MESTER SZUPER sokféle teendőhöz alkalmas, és ettől válik egyben a leggazdaságosabbá is. Nem kell megvenned 3-4 különféle terméket, egyféle anyaggal megvalósíthatsz szinte mindent.

 

 

Hogyan juthatsz további információkhoz?

Az üzletekből hazaviheted a MESTER Tanácsadó füzetet, amelyből számos gyakorlati felhasználási tipphez juthatsz.

Árubemutatókon vehetsz részt áruházakban, üzletekben (ezek helye és időpontja a www.mester.hu/árubemutatók menüpont alatt olvasható), ahol gyakorlati tanácsokat kaphatsz.

Vagy egyszerűen hívd vevőszolgálatunkat: Optima Forma Kft. (1) 430-2920

Ne feledd: MESTER SZUPER: Megoldás A-Z! Ezzel nem tévedhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top