Aktuális

Pokrivtsák Mónika szerelmi kalandjai

Pokrivtsák Móni nem tétlenkedik akkor sem, ha mostanában nem látjuk nap mint nap a képernyőn. A bájos műsorvezető több mint tíz éve tevékenykedik az RTL Klubnál. Móni a Cool TV-ben mesélt érzéseiről, szerelmeiről, barátairól.

– 1997 óta vagyok az RTL Klubnál. Egy játékban kezdtem, majd jöttek a különböző interaktív műsorok, valamint az azóta már megszűnt Delelő című műsor. Ez alatt az idő alatt körülbelül 2-3 hónap kihagyás volt, hiszen amikor nem a képernyőn voltam, a háttérmunkákkal foglalkoztam – árulta el Pokrivtsák Mónika a Cool TV stúdiójában Kinter Oszkár műsorvezetőnek.

Amikor a Delelőnek vége lett, a műsorvezető más munkát kapott a csatorna berkein belül, PR- és marketingtevékenységgel foglalkozott.

– Nem akarok mindenáron a képernyőre kerülni, ugyanúgy élvezem a háttérmunkákat is. Sokszor jobb így látni a munkám eredményét.

Móni sosem taktikázott a magánéletében, ösztönösen kezelte a kialakult helyzeteket. Úgy érzi, a mai napig sok férfi félreérti őt, pusztán azért, mert nagyon nyitott ember.

Mindenkivel próbál kedves lenni, és emiatt gyakran azt hiszik róla a férfiak, hogy akar valamit, olyankor is, amikor pedig nem is akar semmit. Mónika életében több szerelem is jelen van.

– Az egyik nagy szerelmem a műsorvezetés, de így tartom számon a színházat és az éneklést is. – A műsorvezető ugyanis több éve tagja különböző színházaknak, sőt hobbiszinten énekléssel is foglalkozik.

Mónika művészcsaládba született, így mindig jelen volt az életében a színpad, a szereplés. Nagyapja például énekes volt, Móni szerint valószínűleg innen ered az éneklés iránti vonzalma.

Pokrivtsák Mónika nagy változáson ment át az elmúlt tíz évben. A sokoldalú műsorvezető szívesen mesél mindenkinek egészséges életmódjáról.

– Voltak problémáim a súlyommal. Felszedtem néhány pluszkilót, és már nem éreztem jól magam a bőrömben, ezért elkezdtem komolyan edzeni, és a táplálkozási szokásaimon is változtattam.

Talán kicsit túlzásba is vittem, ekkor elkezdődtek a bulvármédia anorexiával és bulimiával kapcsolatos találgatásai. Ez természetesen nem igaz. Tudtam nagyon jól, hogy túl vékony vagyok, ezért jobban odafigyeltem az étkezésekre. Most teljesen elégedett vagyok magammal! (Cool TV, fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top