Aktuális

Melrose Place-nosztalgia

Nálunk először az HBO vetítette a Melrose Place című sorozatot, amelyet azóta időnként újra megnézhetünk valamelyik kereskedelmi tévé - most éppen a TV2 - műsorán. A nagy sikerű szappanopera hét évadot élt meg az amerikai FOX csatornán, 1992 és 1999 között.

Az egykori szereplők között vannak, akik most is népszerű sorozatban játszanak, például Marcia Cross és Doug Savant a Született feleségekben, vagy Kristin Davis előbb a Szex és New Yorkban, majd az azonos című, a sorozatból éppen készülő mozifilmben. A többiekről azonban kevesebbet hallani. A sorozatbéli életük történéseiről mindent tudtunk, például hogy ki kivel jött össze, ki kivel szakított, milyen újabb galádságon töri a fejét Michael és Sidney, és izgultunk azért, hogy Alison és Billy végre jöjjenek már össze. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy néhány szereplő a valóságban is egy pár volt. Most, hogy újra megy a sorozat, kíváncsiak lettünk, mit csinálnak mostanában egykori kedvenceink.

Jack és Amanda

 

Jack Wagner és Heather Locklear
Jack Wagner és Heather Locklear

Peter Burns (Jack Wagner) és Amanda Woodword (Heather Locklear) a hetedik évad végén összeházasodtak. Addigra a forgatókönyvírók mintha már megfeledkeztek volna arról az apróságról, hogy amikor Peter Burns színre lépett, az első terve az volt, hogy Amandát egy vakbélműtétnek álcázott beavatkozás során eltegye láb alól.

Heather Locklear eddig kétszer ment férjhez, előbb a Mötley Crüe dobosához, majd a Bon Jovi gitárosához, akitől 1997-ben született egy lánya, Ava Elisabeth. Többek között neki is felajánlották a Született feleségekben Susan Mayer szerepét, de nem vállalta el, a LAX című tévésorozat miatt. Ez év végén mutatják be legújabb filmjét, a Flirting with 40 címűt. A szívszaggató történet egy elvált nőről szól, aki a negyvenedik születésnapjához közeledve egy vakáción megismerkedik egy nála jóval fiatalabb férfival, és rájön, hogy negyvenen túl is van élet. A színésznő egyébként az idén lesz 47 éves. Tavaly óta együtt él Jack Wagnerrel (igen, Peter Burnsről van szó), akivel egy jótékonysági golfbálon fedezték fel egymást „újra”.

Brooke

Kristin Davis Brooke-ot alakította a Melrose Place-ben, aki azon ármánykodott, hogy elcsábítsa Billyt Alisontól, ezért a nézők utálták, méghozzá annyira, hogy a producereknek ki is kellett őt írniuk a sorozatból. Ennek érdekében egy nap beleesett a ház medencéjébe, és beverte a fejét.

A Szex és New Yorkban hálásabb szerep jutott neki, az ártatlan, naiv és konzervatív Charlotte-é. A 43 éves Kristin Davis tavaly szerepelt egy samponreklámban, ami annyira már nem volt kínos, mint az a salátaöntet-reklám, amelyben még az ismeretlenség homályában statisztált. Legutóbb a Szex és New York mozifilmben dolgozott, amelyet az idén májusban mutatnak be.

Kimberly

Marcia Cross dr. Kimberly Show-t játszotta a Melrose Place-ben, ahová először csak egy epizódszerepere hívták, de a producerek később úgy döntöttek, állandósítják. Amanda után ő volt a második legnépszerűbb karakter, vagyis a második főgonosz. 2004 óta a Született feleségekben játszik, alakításáért Emmy- és Golden Globe-díjra is jelölték már, legjobb tévésorozat-színésznő kategóriában. 2006-ban férjhez ment a tőzsdecápához, a 48 éves Tom Mahoney-hoz (mindkettőjüknek ez volt az első házassága), és tavaly megszülettek ikerlányaik, Eden és Savannah. A színésznő az idén lesz 46 éves.

Alison

Corthney Thorn Smith
Courtney Thorne-Smith

Courtney Thorne-Smithre, vagyis Alison Parkerre jól emlékszünk, ő volt olyan hülye, hogy amikor végre hozzámehetett volna Billyhez – élete nagy szerelméhez – feleségül, inkább úgy döntött, hogy megszökik az ablakon át. A színésznő tavaly – egy rosszul sikerült házasság után – ismét férjhez ment, méghozzá újév napján: Roger Fishmanhez, akivel egyébként egy repülőgépen ismerkedett meg. Az idén januárban megszületett a fiuk, Jacob Emerson Fishman.

Alison szerepelt az According to Jim című sorozatban és az Ally McBealben is. Tavaly szeptemberben megjelent Outside In című könyve, amely egy sebezhető és érzékeny tévésztárról szól, akit az ég még ráadásul megáldott egy kőszívű anyával és egy nőcsábász férjjel is. „A színészeten kívül a másik nagy álmom az volt, hogy írjak egy könyvet. Még szeretnék egy egészséges, finom és kalóriamentes cukorkát is feltalálni, és beteljesül az összes küldetésem itt a Földön” – nyilatkozta a színésznő.

Sidney és Matt

Laura Leighton és Doug Savant
Laura Leighton és Doug Savant

Laura Leighton (Sidney Andrews) és Doug Savant (Matt Fielding) 1999-ben jöttek össze, és hamarosan össze is házasodtak. Kapcsolatuk ma is tart, Lucy nevű lányuk két és fél éves, fiuk, Jack pedig hét. A sorozatban nem volt köztük soha semmi, aminek a fő oka az volt, hogy a jóképű Matt a saját neméhez vonzódott. Sidney-t nagyon csúnyán írták ki a történetből, az esküvője napján véletlenül elgázolták. Doug Savant egyébként mostanában a Született feleségekben látható, mint Tom Scavo, akit jelenleg éppen szorgalmasan csal a felesége.

Jane és Kyle

Josie Bisett (Jane Mancini) és Rob Estes (Kyle McBride) 1992-ben házasodtak össze, tehát a sorozat indulásakor már egy pár voltak. 14 évig bírták ki egymással, 2006-ban elváltak. Két gyerekük született, Mason 8, Maya 5 éves.

A Melrose Place-t mindennap délután fél háromtól vetíti a TV2.

Melrose Place.lap.hu
TV-sorozat.lap.hu
TV.lap.hu

Forrás: http://www.people.com

Fotók:

http://www.people.com/people/article/0,,1072897,00.html

http://www.people.com/people/article/0,,1207403,00.html

http://www.people.com/people/article/0,,1153149,00.html

http://www.people.com/people/heather_locklear/photos/0,,20007782_20425264,00.html

http://offtherack.people.com/2006/12/11/marcia-cross/

http://www.people.com/people/article/0,,20007916,00.html

http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/thorne-smith%20planned%20stress-free%20second%20wedding_1022304

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top