Aktuális

Új színek a sminkpalettán

Az elmúlt években a divatdiktátorok fantasztikus színárnyalatokat álmodtak szemre és szájra. Az idei esztendőben viszont a smink visszafogottabb, a fehér szemhéjsmink a divat, amely szivárványos, csillogó fátyollá változik a bőrön.

A tavasz újdonsága

A tavasz nagy sminkújítása a friss, légiesen könnyű, krémes textúrájú, úgynevezett arccsont- és szemhéjkiemelő. Áttetsző, fényes anyag, egybeolvad a bőrrel, így azt sugárzóvá, ragyogóvá varázsolja. Tehetjük a szemhéjra és a szemöldök alá egyaránt.

Nők Lapja-tipp: Tegyünk egy keveset az arccsontot kiemelő fényből a szemhéjra, és haladjunk lefelé az arccsont vonalán! Így mutathatjuk meg arcunk karakterét, és emelhetjük ki szépségünket, nőiességünket.

Fehér a szemhéjon
A fehér az idén felkerült a sminkkreátorok palettájára, ám a most megálmodott termékek rendhagyó technikán alapulnak, ezek a fehér sminkek bársonyosan ragyogó fátyolként simulnak a bőrre. A szemfestékek, szemceruzák hatására a bőr és a fény között soha nem látott kölcsönhatás jön létre, a szem körüli bőr és az arc (ha oda is kerül belőle) színjátszós lesz, és áthatóan vibrálóvá válik.

Estée Lauder Double Wear Zero szempillaspirál és szemceruza
Estée Lauder Double Wear Zero
szempillaspirál és szemceruza
L'oreal Color Mineral
L’Oréal Color Mineral

Avon szemhéjfesték stift
Avon szemhéjfesték stift

Nők Lapja-tipp: Divatos, ha fehér por kerül a szemhéjra, és havannabarna ceruzával kontúrozunk, mert ez teszi a fehér szemhéjpúdert szivárványosan csillogóvá. A fehér púderből ne csak a szemhéjra, hanem a belső szemzugba és az alsó pillák alá is kerüljön!

Világosító gyöngyös alapozók
A tavaszi alapozók között találhatunk olyat, amelyik:

– Folyékony, és nemcsak a szépséghibákat fedi el, komfortérzetet ad, hanem tizenkét napi használat után akár nyolc évvel fiatalabbnak mutatja a bőrt. A titok nyitja, hogy bőrt világosító gyöngyöcskéket tartalmaz, és ezek harmatosan üde megjelenést kölcsönöznek a bőrnek.

– Egyedülálló az a termék, amellyel különlegesen sima bőrt alakíthatunk ki magunknak. A készítmény különlegessége – az ásványi anyagok mellett – a C- és E-vitamin-tartalom, valamint az élesztő és búzacsíra kivonata. Megnyugtatja, kondicionálja a bőrt, a cink pedig a felvitelt könnyíti meg.

Rimmel Renew Lift alapozó
Rimmel Renew Lift alapozó
Maybelline Affinitone alapozó
Maybelline Affinitone alapozó

Nők Lapja-tipp: Ne legyünk lusták, az alapozást fejezzük be púderezéssel! Olyan különleges termék jelent meg a piacon, amely olaj- és csillámpormentes, bőrgyógyászatilag, szemészetileg tesztelt, nem okoz allergiát, és hosszú időre garantálja a smink tökéletességét. Felvitele sem okozhat gondot, mert puha velúrpárna bújik meg a púder dobozában, amivel könnyű dolgozni.

Csillámszemcsés pirosító
A tavasz sztárja a finom szemcséjű pirosító, amely hosszan tartó gyöngyházragyogást, és tiszta, vibráló, élénk színt ad az arcnak. Aki hódol a divatnak, annak a gyöngyházfényű pirosító ajánlott. Aki marad a régi, bevált színes szemhéjpúdereinél, azoknak az intenzív árnyalatú pirosítókat javasoljuk.

MAC Beauty Powder Blush
MAC Beauty Powder Blush
Yves Saint Laurent Pop Stick Blush
Yves Saint Laurent Pop Stick Blush

Nők Lapja-tipp: Ha a szemsminkünk csak a pillák festéséből áll, akkor a pirosítónk legyen középárnyalatú rózsaszín, amelyen megcsillan némi ezüstös gyöngyház. Ez egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek, és természetessé teszi a megjelenést.

Ajakdúsító rúzsok, szájfények
Az új sminkszezonban már nemcsak a rúzsok és a szájfények bírnak ajakdúsító hatással, hanem némely kontúrceruza is. Érdekességük, hogy ezek a szájfények kontúrceruzák is egyben, és ugyanúgy kell hegyezni őket, mint a hagyományos ceruzákat.

Astor Liquid Kiss folyékony ajakrúzs
Astor Liquid Kiss folyékony ajakrúzs

 


Nők Lapja-tipp:
A hegyes kontúrceruzával rajzoljuk körbe az ajkat, kezdjük a felső ajak M formájánál! Ha befejeztük, fessük át vele az egész ajkat. Aki a hagyományos rúzs mellett teszi le a voksát, annak ajánljuk a folyékony változatot: csodás fényt ad az ajaknak!

 

Termékajánló

RIMMEL Renew Lift alapozó – a kakukkfűkivonat hosszú távon simítja és rugalmassá teszi a bőrt. Olajmentes, nem tömíti el a pórusokat (2190 Ft).

ASTOR Liquid Kiss folyékony ajakrúzs – csók- és érintésálló, nem kopik, nem kenődik el. A speciális színpigmentek ragyogó, fényes színt eredményeznek (2190 Ft).

MAYBELLINE Affinitone alapozó tökéletesen illeszkedő, természetes, láthatatlanul, lágyan idomul az archoz, követi a bőr eltérő színárnyalatait (1499 Ft).

RIMMEL Mousse Blush krémpirosító – habkönnyű pirosító, amelyet már az ujjak felmelegítenek, és egyenletesen, tartósan oszlatható el a bőrön (1980 Ft).

MAC Beauty Powder Blush – az arcpirosító por apró csillámporszemcséi és a legfinomabb cukorkák édes ízeit idéző színei most együtt varázsolják csábítóvá a megjelenést (9000 Ft).

L’ORÉAL Color Mineral – ásványi alapanyagú szemhéjfesték érzékeny bőrűek számára (2999 Ft).

LANCÔME Ombre Glacée – kiemeli az arccsontot, hangsúlyt ad a szemnek, és diszkrét ragyogásával varázslatossá teszi a megjelenést (5600 Ft).

ESTÉE LAUDER Double Wear Zero szempillaspirál és szemceruza – a spirál különleges összetevője a zselésített víz, amely vastagabbá teszi, mégsem tapasztja össze és szárítja ki a pillákat, a ceruza pedig puha, és hosszan tartó a hatása (spirál 5600 Ft, ceruza 5600 Ft).

SISLEY szájfényceruza – különleges termék, a szájfény és a kontúrceruza keveréke, szuperkényelmes, galagonyatartalma miatt táplálja, hidratálja a bőrt, és ajakfeltöltő hatással is bír (9100 Ft).

AVON szemhéjfesték stift – púderesített formula, a csomagolásnak köszönhetően a bizonytalan kezűek is könnyen felvihetik, és tartós marad (1099 Ft).

SISLEY szemhéjpúder – olyan lágy, mint a pamut, és olyan diszkréten fénylik, mint felhős időben a hold (7700 Ft).

YVES SAINT LAURENT Pop Stick Blush – a pompás, lágy textúrájú pirosító csomagolásának köszönhetően könnyen és bárhol, bármikor használható (9500 Ft).

CHANEL Soleil Tan de Chanel – amíg napozással nem érjük el a kellő barnaságot, az új bronzosító púder egészséges, enyhén aranyba játszó fénnyel élénkíti az arcbőrt (11 100 Ft).

 

Még több az e heti Nők Lapjából:

• Hámori Gabriella szerelmei »
• Belsőséges pillanatok »
• D. Tóth Kriszta: Királylánylesen… »
• Nem szeret az anyám! »
• Sarkos és provokatív – vélemények az oktatásról »
• Mi történt az RTL Klub sztárjaival tíz év alatt? »

Nők Lapja Ezotéria:
• Léböjt a megtisztulásért »
• Teszteld magad: Mit tudsz az ezotériáról? »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top