Aktuális

Menjek prostihoz?

25 éves vagyok, és még nem voltam nõvel. Miért? Sorolhatnám az okokat, de most nem ez a lényeg. Már sok minden megfordult a fejemben, még az is, hogy elmegyek egy profihoz, aki beavat.




Nem azért nem volt még szexuális kapcsolatom, mert ronda vagyok, többször lehetett volna már, de én mindig visszamondtam. Utólag belegondolva nagy MARHA voltam. Szerinted??? Például kövér volt a csaj, és én a szexen kívül mást nem tudtam volna elképzelni vele, és nem akartam kihasználni! Van most egy kezdődő kapcsolatom egy aranyos kedves csajszival, aki két évvel idősebb nálam.

Félek, ha erre a témára kerül a sor, mit is mondjak neki. Tudom, az őszinteséget fontosnak tartja, még akkor is, ha fájó vagy kellemetlen dologról is legyen szó. Mindenesetre bizonytalan vagyok, nem tudom, mit tegyek, ha erre kerül a sor, bár nem tudom, eljutunk-e eddig a kérdésig? Gondolom, ő már komolyabb kapcsolatot szeretne, nekem viszont még nem volt komoly kapcsolatom. Én szeretnék vele komoly kapcsolatot, bár ha teljesen felfedem a “lapjaimat”, félek, hogy megrémül és elutasít, mivel még nincsen tapasztalatom egyrészt, másrészt úgy gondolhatja, hogy nem tudnék mellette meglenni úgy, hogy ne “nézzek félre”. Persze ezt valahol megértem, mert a srácok mennek a farkuk után…, de tőlem lehetne akár Claudia Schiffer is, aki előttem riszál, ha jól meglennék a leányzóval, biztosan nem lépnék félre! Bár ezt így kijelenteni felelőtlenség lenne, hiszen nem voltam mégolyan helyzetben…
Egy tanáncstalan srác





Kedves, most már nem tanácstalan srác!


Egy drága barátnőm jut rólad az eszembe, aki 26 éves, és még mindig szűz. Pedig egy kifejezetten szép lányról van szó. Nyilván összetett, milyen okok vannak emögött, de amit én elsősorban látok, az a szexualitás és a párkapcsolat misztifikálása. Ő várja a nagy Ő-t, aki nem érkezik. Már annyira be van görcsölve a saját elképzeléseibe, elvárásaiba, ideáiba, hogy nincs is a jelenben. Ilyen esetben egy futó kaland a legnagyszerűbb! Kidurran valami, a szelep leereszt, rengeteg feszültség, félelem, stressz távozik, kicsit lelazul az ember, és máris alkalmasabb egy párkapcsolatra.

Szóval, belemenni egy akár egyestés kalandba, számodra remek megoldás lenne! Most már teljesen felesleges belegondolni, hogy mekkora marha voltál, hogy ezt a múltban nem lépted meg, a lényeg, hogy a jelenben ne legyél ekkora marha! Ha valakivel nem tudsz elképzelni a szexen kívül mást – de azt kifejezetten -, az még nem azt jelenti, hogy kihasználod! Korrektnek kell tenni, sosem szabad hazudni, hitegetni, hiszen mi is azt kapjuk vissza, amit másnak okozunk. Ha a kövér csajszinak annyit mondtál volna, hogy ezt az egyetlen estét ajánlom föl neked , végtelenítsük és féktelenítsük, akkor nem csapod be, nem használod ki, hiszen egy kölcsönös adásban lettetek volna. (Neki épp úgy jó lehetett volna, mint neked, egálban vagytok.)

Illetve lehetsz még akár vele, akár mással! A lényeg, hogy minél kellemesebben megtörténjen a dolog, mert beragadsz, rágörcsölsz, és innentől már lehúzó az egész. Mennél tovább tervezgeted, rejtegeted, képzeled el, annál távolibb, és bonyolultabb lesz az egész! Ez az egyik megoldás. A másik, hogy a lánnyal, akivel most barátkozol, mindenféle magyarázkodás nélkül szeretkezel. (Persze, felfedheted neki még szeretkezés előtt féltett titkodat, de ezzel meg fogod nehezíteni a feladatodat. Én inkább utólag mondanám el. És ha még előtte rákérdez, mondd azt, hogy hamarosan megtudod, és azon nyomban tapaszd be a száját a sajátoddal! (Én roppant gyermetegnek tartom, hogy egy kezdődő kapcsolatnál szinte az első lépéseknél lefektesse az ember, hogy mennyire komoly kapcsolatot gondol. Erről az ovisok jutnak az eszembe – bocs – akik megbeszélik, hogy akkor most már barátok vagyunk.)

Akár a barátság, akár egy komoly párkapcsolat folyamatában alakul ki. Jó, persze, az ember nagyjából azért tudja, érzi, hogy a másik milyen fajsúllyal lépett be az életébe, de ha éberen a jelenben vagyunk, és nem különféle moziban, tévében látott kapcsolatmodelleket akarunk lekopírozni, akkor valójában minden párkapcsolat egyéni, egyedi, sajátos. Szóval, itt az idő, és légy férfi! Döntsél, és lépjél! Vagy ragadd el a lányt, aki vonz, vagy ereszd ki a feszültségedet egy remekbe szabott futó kalandban! És onnantól már olajozottan fog működni a dolog. Ne döntsd el előre, hogy ki vagy, hogy egy párkapcsolatban te menniyre vagy monogám avagy poligám, hagyjad, hogy elfojtások nélkül megismerd magad! Ha igazán vágysz megtudni, hogy te – egyedi és soha meg nem ismétlődő lény – ki vagy, akkor keresd a határaidat! A szexualitás az egyik legkellemesebb önismereti út! Hajrá, indulj el rajta bátran! Sok-sok örömöt, és gátlásaid felszabadítását! Soma Mamagésa

Mint ebből a levélből is kiderül, bárki írhat levelet Mamagésánknak, korra, nemre való tekintettel. Hajrá: soma@nlcafe.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top