Aktuális

Ki illik hozzám?

Hogy milyen társra van szükségünk, azt mindenki maga tudja. De ha valaki mégis bizonytalankodna, játsszon velünk! Lássuk, hogy a tenyérelemzõ, a numerológus és az asztrológus kiket tart összeillõ pároknak!

A tenyérelemző: Szép kézzel nehezebb társra találni

– A kézfej formájából lehet arra következtetni, hogy kinek milyen párra van szüksége, kivel illik össze – mondja Szabó Ilona tenyérelemző. – Mivel a tenyérelemzőknek is gondot okoz néha a kéztípusok azonosítása, ezért az első benyomásainkra hallgassunk! Ha kevert típusú a kezünk, az összes típus jellemzői illenek ránk.


Az elemi-primitív kéztípus olyan, mint egy bőrkesztyű: elnagyolt, kicsit darabos. Az ilyen típusú kéz gazdája praktikus gondolkodású, nem sértődékeny, egy párkapcsolatban is sokat visel el, kisigényű, szorgalmas, bár nem jellemző rá a lelkesedés. Egy másik elemi-primitív kezű vagy egy szögletes kezű társ ideális számára.


A szögletes típusú kéz olyan, mintha az ujjvégeket egyenesre vágták volna. Tulajdonosa ügyes, agilis, kritikus szemléletű, kreatív. Párkapcsolatban hajlamos az uralkodásra, házisárkány válhat belőle. Másik szögletes kezűvel nem jön ki. Neki inkább egy elemi-primitív vagy egy pszichikus kezű partnerre van szüksége. A szögletes kezű férfiak nagyra értékelik a pszichikus kezű nőket.

Az ujjvégek, a körmök szélesedése jellemző a spatuális kézre. Sok zenész, kézműves, politikus kerül ki ebből a kéztípusból. Vegyes kéztípusú partnerekkel élhet boldog párkapcsolatban, főleg, ha egy kis mediális vonás is felfedezhető bennük. Ne válasszon tisztán mediális vagy spatuális kezű partnert!

A filozofikus kéz első ránézésre csúnya, bütykös, erős középső ízzel, kerek körmökkel. Az ilyen kezű ember békeszerető, szeret a dolgok mélyére hatolni, szeret elvonulni a világ zajától, ábrándozó. Spatuális vagy filozofikus partnert nem ajánlok nekik. A legjobban az elemi primitív kezű társsal találhatnak egymásra.


A hegyes ujjú, karcsú, finom kéz a pszichikus típusba tartozik. Akinek ilyen keze van, az rendkívül sokoldalú, több dologban is tehetséges, kreatív, segítőkész és emberbarát. Nálánál földhözragadtabb partnerre van szüksége, például szögletes kezűekben találhat párra.

A mediális kéz a legszebb, finom vonalú, mintha nem lenne benne csont, az ujjtöveknél kis gödröcskékkel. A szenteknek is mediális kezet festettek a freskókon. A mediális kezű ember igényes, fejlett szépérzékkel rendelkezik, nehezen talál harmonikus kapcsolatot. Talán az elemi-primitív kéztípussal jön ki a legjobban, spatuális kezű társsal rövidebb boldogságra találhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top