Aktuális

Facér férfiak – Pasizás indul!

Egyre több facér férfi reméli, hogy az igazi, nagy szerelmet a Nõk Lapja segítségével leli majd meg. A b.kover@sanomabp.hu e-mail címre várjuk a nekik címzett leveleket, és az újabb jelentkezõket is!

A pasik rátok várnak! Ne kelljen tovább várniuk! Klikkelj, és ismerkedj a Nők Lapjával! Pasizás indul!






“Elvis” társra vár

– Nemrég komoly autóbalesetem volt, amit – csodával határos módon – kisebb sérülésekkel túléltem. Azóta sok mindent másként látok. Eddig is vágytam egy társra, de igazából nem tettem érte sokat. Most már látom, hogy ideje megalapoznom a boldogságomat, a jövőmet – meséte elgondolkozva János, amikor találkoztunk.

A harminchat éves férfi nem tagadja, életének központjában sokáig csupán a karrier állt. Eredeti hivatása tanár, de a kaland- és a kitörési vágy hajtotta, így új szakmát keresett magának.

– A diplomám megszerzése után hat évet tanítottam. Nagyon élveztem, és a gyerekek is szerettek, de a pedagógusi fizetésemből nem tudtam egyről a kettőre jutni. Több évre elmentem külföldre dolgozni. Az így keresett pénzből sikerült autót és fővárosi lakást vennem. Most olyan munkát keresek, amely mind anyagilag, mind szellemileg kielégít. Úgy érzem, a helyes úton járok, – teszi hozzá mosolyogva.

Jelenleg a február eleji műkorcsolya és jégtánc Európa Bajnokság szervezőbizottságában dolgozik, a sajtóügyekért felelős. Természetesen jut ideje szórakozásra is. Hobbija az énekelés, rendszeresen jár karaoke klubokba, ahol sikerrel ad elő Elvis Presley-dalokat. Szeret színházba, moziba járni, és sportolni. Szeretne minél többet utazni is – ebben sokat segít, hogy németül és angolul is megérteti magát. Elmondása szerint a múltban sok kapcsolata volt, de az utóbbi években megkomolyodott, és most már egy igazi társra vágyik.





– Egy harminc év körüli nőt keresek. Nekem nincsenek olyan igényeim például, hogy milyen legyen a hajszíne. Ha tetszik, akkor tetszik. Fontos azonban, hogy hasonló legyen az érdeklődési körünk és a céljaink. Nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Társra vágyom.

Szerintünk…

…Jánosról sugárzik a jószívűség. Egy vidám és érzékeny ember, akinek mosolya mögül néha elővillan egy kis melankólia – amolyan lelkizős típus. Sokat tud nyújtani egy nőnek, akit szeret, ám ehhez az is kell, hogy valóban úgy érezze, ő az igazi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top