Aktuális

Váljék bõre feszességére!

Napfény, vízpart, heverni a finom homokban – kell ennél több nyáron? Bizony, kell, ha azt szeretnénk, hogy bõrünk még augusztus végén is selymesen puha és kívánatosan feszes maradjon.

A bőrnek sok ellensége van. Árt neki a hideg, a szél, a fűtéstől kiszárad, de ugyanígy óvnunk kell a túlzott napsütéstől, a sós tengervíztől és az uszoda klóros vizétől is. Még szerencse, hogy helyettünk is vigyáznak rá a különféle testápolók, persze, csak akkor, ha rendszeresen kényeztetjük magunkat ezekkel a termékekkel.





Azt mindenki tapasztalhatja – ha nem is magán, de idősebb barátnőjén, rokonán –, hogy az életkor előrehaladtával, vagy a stressz következményeként a bőr elveszti vitalitását, és megjelennek rajta az öregedés első jelei: a ráncok. De nemcsak a kor, illetve a túlhajszolt élettempó árt szépségünknek, hanem az oxidatív stressznek nevezett UV-sugárzás is károsító tényező. Ilyenkor ugyanis csökken a bőrben lévő Q10-koenzim mennyisége. Ha a sejt energiaszintje az oxidatív stressz vagy betegség, illetve öregedés következtében leesik, akkor az csökkentett sejtregenerációhoz vezet. Így a bőr gyorsabban öregszik. A ráncosodás egyik legfontosabb oka a csökkenő sejtaktivitás. Az érzékeny, kiszáradásra hajlamos bőrön különösen gyorsan alakulnak ki a ráncok, korábban jelennek meg és mélyebbek lesznek.

Nyáron egyébként is azt hihetnénk, hogy kevesebb testápolóra van szükségünk; nem érezzük hiányát, hiszen fürdünk a verejtékben vagy a strand vizében. Pedig ilyenkor is kell a megfelelő utánpótlás csakúgy, mint a szomjat enyhítő víz. A túl sok napfény kiszárítja a bőrt, csökkenti a faggyútermelést, fokozza a vízleadást, a verejték eltávozása után visszamaradó só pedig tovább rontja a bőr állapotát. A hosszabb ideig tartó vagy rendszeres napozáskor megfelelő bőrvédelemről kell gondoskodni. És nemcsak magas UV-faktorú napvédő készítményekkel, hanem hatékony testápolóval.
Akkor sem vagyunk feltétlenül biztonságban, ha dolgozunk, mert ha klimatizált helyiségben végezzük a munkánkat, különösen figyelnünk kell a légkondicionáló szárító hatására.


Hogyan védekezzünk?





A NIVEA már eddig is ügyelt bőrünk rugalmasságára, amikor megalkotta a korábbi, rendkívül népszerű NIVEA body Bőrfeszesség Megóvó testápolóját, az új, Q10-zel továbbfejlesztett változata viszont nemcsak gyengéden ápolja a bőrt, hanem – szerkezetét erősítve – késlelteti az öregedés jeleinek megjelenését.
A NIVEA body teljesen új módon, a csökkenő mennyiségű Q10-koenzim bőrbe történő visszajuttatásával fejti ki hatását.
A NIVEA Visage által kifejlesztett, és óriási sikert aratott ránctalanító arcápoló termékcsalád után testünket is kényeztethetjük, a bőr saját Q10-koenzimjét tartalmazó készítménnyel, a NIVEA body Q10 Bőrfeszesség Megóvó Testápolóval.






Miért jó?


Speciálisan válogatott összetevői – a bőr saját ránctalanító hatóanyagait tartalmazó Q10-koenzim, valamint az értékes bogáncsolaj, E-vitamin, intenzív liposzómák – természetes módon növelik a bőr feszességét.

Elősegíti a bőr természetes regenerálódási folyamatát, és kimutathatóan csökkenti a ráncképződést.

Mikrofinomságú zsírgolyócskái a bőr legmélyebb rétegeibe juttatják el a nedvességpótló anyagokat, ezáltal optimálisan pótolják a bőr zsír- és vízhiányát.

Használata fürdés, zuhanyozás után, illetve testmasszázs alkalmával a legideálisabb. Különleges hatása fokozható intenzív masszírozással.

Ideális, kétszáz ml-es csomagolása praktikus, formatervezése elegáns.

Mit tehetünk még bőrünk feszességéért?

Nagyon fontos a rendszeres testedzés, a bőr alatti izmok tornáztatása., hiszen nem árt, ha bőrünknek van mire ráfeszülnie. S hogy maga a feszülés ne okozzon feszültséget, tartsuk edzésben bőrünket váltott, hideg-meleg vizes zuhanyozással, amelytől a bőrszövet sokkal rugalmasabbá válik!





Ahhoz, hogy a Q10-koenzimek közvetlenül ott fejtsék ki a hatásukat, ahol kell, távolítsuk el a bőrfelületről az elhalt hámsejteket. Hetente egyszer bőrradírral kezeljük testünket, naponta pedig erőteljes mozdulatokkal és valamilyen segédeszközzel masszírozzuk át magunkat! Erre kitűnő a lufaszivacs, amelynek rostjai jótékonyan dörzsölik a bőrt, és felpezsdítik az izmokat. A NIVEA body Q10 Bőrfeszesség Megóvó Testápoló használatával bőrünk visszanyeri erejét, és megtelve vitalitással, láthatóan rugalmasabb, feszesebb lesz. Váljék bőre feszességére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top