Ezo

Születésihónap-számod elárulja belső tulajdonságaidat

Születésihónap-számod belső tulajdonságaid mellett jellemzést ad arról is, hogyan viszonyulsz a mindennapokhoz, az emberekhez, miként hajtod végre terveidet, képes vagy-e elérni céljaidat.

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. E tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket.

Válaszd ki, melyik időszakban születtél, és olvasd el az elemzést!

Március 21. –április 20.

Nagyon energikus vagy, tele életerővel, dinamizmussal. De lobbanékony természeted néha a károdra válik. Értelemben és szellemiségben nem szenvedsz hiányt, hisz fogékony vagy minden új iránt. Sodorjon bárhová is az élet, minden esetben feltalálod magad. Igyekszel vezető szerephez jutni, otthonodban, szerelmi életedben, munkádban egyaránt. Ha bárhol megpróbálnának korlátozni, azt nem tűröd szó nélkül. Negatív tulajdonságod, hogy nagyon ingerlékeny vagy, gyakran öntelt, és nem kíméled a nálad gyengébbeket.

Születésihónap-számod és belsõ tulajdonságaid

 

Április 21. –május 20.

Magad vagy a megtestesült nyugalom, te bizony nem sietsz el semmit. Szeretsz mindent, ami szép és kényelmes, főleg, ha az érdekeidet szolgálja. Igyekszel anyagi javakat gyűjteni, hisz idősebb korodban nem szeretnél szűkölködni. Nálad az otthonod áll első helyen, de a család is szent, nem érheti őket bántódás, ha te ügyelsz rájuk. Jó barát, kiváló üzlettárs válhat belőled, azonban a legkisebb nézeteltérés is megronthatja kapcsolataidat, hisz nehezen bízol meg az emberekben. Negatív tulajdonságod, hogy nagyon kritikus vagy, nem kíméled még a családtagjaidat sem. 

Május 21. –június 21.

Állandó késztetést érzel arra, hogy mozgásban légy, folyamatosan izgulsz, nyugtalankodsz valami miatt. Észjárásod gyors és logikus, felfogóképességed kiváló, átlátsz a szitán könnyedén. Rajongsz minden újdonságért, bár a tanulás nem az erősséged. Vonz az ismeretlen, bármikor belevágsz egy kalandba. Mindemellett segítőkészséged óriási, rád lehet számítani a bajban. Ugyanakkor előfordul, hogy határozatlan vagy, hangulatod ingadozik, nehezen találod fel magad. Negatív tulajdonságod, hogy nem vagy kitartó, már az első akadály is könnyen eltántorít célodtól.

Június 22. –július 22.

Türelmes vagy, visszafogott, nyugodt. Egész életedben népszerűségnek örvendesz, pedig rendszerint nem keresed. Sokszor álmodozol, ami rengeteg idődet elveszi, szentimentalizmusod még idős korodban is olyan, mint egy gyermeké. Hangulatod gyakran változó, az egyik pillanatban jókedvű, a következőben már kedvetlen vagy. Hibád, hogy könnyen lehet téged befolyásolni, és jóindulatú naivságodat sokszor kihasználják. Negatív tulajdonságod, hogy ritkán vagy képes küzdeni a céljaidért, kevés tervedet valósítod meg életed során.

Július 23. –augusztus 22.

Magad vagy a megtestesült erő. Energiaszinted állandóan a maximumon van, bátorságban, kezdeményezőkészségben sincsen hiány. Érzelmeid erősen ingadozók és sokszor végletesek. Egyszerre tudsz szeretni és gyűlölni. Önbizalomban nem szenvedsz hiányt, szeretsz irányítani, másokat befolyásolni. Tulajdonképpen bármikor, bárkit meggyőzöl az igazadról, ha nem lehet a kezedben az irányítás, rosszul érzed magad. Negatív tulajdonságod, hogy az érvényesülésedért képes vagy másokon áttaposni, ez azonban életed során sokszor visszaüthet rád.

Augusztus 23. –szeptember 22.

Két lábbal állsz a földön, te vagy a megtestesült racionalizmus. Az élet szinte bármely területén feltalálod magad, hisz gyakorlatiasságoddal bármilyen munkát el tudnál látni a kereskedelem, a gazdaság vagy a szolgáltatóipar területén is. Szeretsz másokon önzetlenül segíteni, szíved hatalmas. Bár általában a saját szemszögedből próbálod megítélni a különböző helyzeteket, nem ítélsz el másokat azért, ha eltérően gondolkoznak vagy cselekednek, mint te. Negatív tulajdonságod, hogy hajlamos vagy szellemi fölényedet alaposan kihasználni és fitogtatni.

Szeptember 23. –október 22.

Hajlamos vagy a hűtlenségre az élet minden területén. Bármikor partnert, munkát, otthont, barátokat váltasz, ha egy jobb lehetőséget találsz. Mindezt képes vagy úgy megtenni, hogy nem mérlegeled a lehetőségeidet. Nem áll tőled távol a csapongás és a könnyelműség. Életed során ugyan mindent megteszel azért, hogy harmóniát teremts a lelkedben és környezetedben, mégis mindig sikerül kizökkenned az egyensúlyból. Veled született diplomatikussággal kezeled a helyzeteket, és kerülöd a konfliktusokat. Negatív tulajdonságod, hogy érzelmeid hamar elmúlnak, kényszeresen keresed az új dolgokat.

Október 23. –november 22.

Gyakran kitör belőled a türelmetlenség, némi agresszivitással és kíméletlenséggel párosulva. Bár a végtelenségig kitartó és elszánt vagy, ez gyakran már ellenségeskedést szül saját környezeteddel. Érzelmeid sokszor végletesek, vagy gyűlölsz, vagy imádsz valakit, az arany középutat nem ismered. Könnyen megsértődsz, és nem vagy képes megbocsátani. Mégis ezek a tulajdonságok segítenek ahhoz, hogy magasra juss, különösen a munka, a karrier területén. Negatív tulajdonságod, hogy könnyen elragadtatod magad, és tele vagy ellentmondásokkal.

November 23. –december 21.

Legfőbb pozitív tulajdonságod az igazságosság és a becsületesség. Megértő vagy, meghallgatod mások bánatát, és ahol tudsz, segítesz. Ez nem véletlen, hiszen elsősorban csapatban tudsz érvényesülni, egyedül ritkán érsz el komoly eredményeket. Szorgalmad viszont mindenkit meggyőz arról, hogy téged válasszon társául. Hűséged, kitartásod hatalmas, így nem jellemző, hogy gyakran váltogatnád munkahelyedet vagy párkapcsolatodat. Negatív tulajdonságod, hogy hajlamos vagy a bizalmatlanságra, akkor is, amikor nincs rá okod.

December 22. –január 20.

Kissé lassú vagy, de épp ezért megfontolt is egyben. Nem sieted el a dolgokat, igyekszel logikusan és józanul gondolkodni, terveidet is tudatosan hajtod végre. Mindenért keményen meg kell dolgoznod, de amit elérsz, azt saját erődből éred el. Ritkán nyílsz meg, nem szereted, ha többet tudnak rólad, mint amit te magad hajlandó vagy elárulni. Emellett jószívűséged, segítőkészséged páratlan. Szeretsz új dolgokat felfedezni. Negatív tulajdonságod, hogy visszahúzódó jellemed miatt hidegnek és tartózkodónak tűnsz mások szemében, ezért könnyen félreismernek.

Január 21. –február 18.

Igazi barát és társ vagy, legyen szó szerelemről, üzletről, munkáról. Rád mindig lehet számítani, csupán a szabadságodban és szabad akaratodban ne korlátozzanak. Emlékezőtehetséged kiváló, felfogóképességed szintén, s e kettő hozzásegít ahhoz, hogy terveidet, céljaidat szinte maradéktalanul megvalósítsd. Bár előfordul, hogy egy nagyobb akadály láttán megrémülsz, de logikus gondolkodásoddal mindig megtalálod a megfelelő megoldást. Negatív tulajdonságod, hogy néha rendkívül szélsőséges és szeszélyes tudsz lenni, s nem vagy hajlandó beismerni, ha hibáztál.

Február 19. –március 20. 

Te vagy az, aki mindent érzelmi alapokra helyezel. Életedet, terveidet, céljaidat, döntéseidet pillanatnyi hangulatod határozza meg. Ritkán jellemző rád, hogy következetes lennél, sőt inkább kiszámíthatatlan vagy, ezzel bizony sokszor megzavarod környezetedet, s nem csoda, ha kevesen hajlandóak veled együtt dolgozni, közös célokért küzdeni. Önbizalomhiányban szenvedsz, szinte sosem vagy elégedett önmagaddal, ezért gyakran másokon próbálsz segíteni. Negatív tulajdonságod, hogy könnyen megsértődsz, a legkisebb problémát is csalódásként éled meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top