Ezo

A nagy pasihoroszkóp

Belehabarodtál egy büszke Oroszlán srácba? Nem értetted, mi olyan őrülten szexi az új kollégádban, aztán kiderült, hogy Skorpió? A Maxima kapcsolati örökhoroszkópjában eláruljuk, hogyan szerezd és tartsd is meg álmaid pasiját, vagy épp miként szabadulj meg tőle...

Kos
03. 21. – 04. 20.
A nagy pasihoroszkópBelekóstolhatsz az örök élet vizébe egy Kos pasi mellett… Ő ugyanis lélekben örökké tini marad, és állandóan tele van energiával. Imádja a kihívásokat, és bátran fejest ugrik az életbe.
Hogyan szedd fel?
Semmiképp se mesélj neki első randin álmaid esküvői ruhájáról és a tervezett gyerekeid neveiről – a világ végére futna előled. Számára ugyanis baromi nehéz elköteleződni valaki mellett.
Hogyan tartsd meg? 
Nem szereti az unalmas hétköznapokat. Ha azt akarod, hogy kitartson melletted, inspiráld újabb és újabb célok megvalósítására – még akkor is, ha úgy tűnik, néha elveszíti a lelkesedését. A Kos srác mindig hazatalál, ha tudja, hogy szeretettel várják, nem pedig elvárásokkal.
Hogyan szakíts vele? 
Ha úgy döntöttél, hogy útnak ereszted, semmiképpen se tálald ki neki az összes sérelmedet. Ő pontosan tudja, mekkora szerepe volt a kapcsolat tönkretételében, de nagyon kiakad, ha erre figyelmeztetik is. Légy vele finom!

Bika
04. 21. – 05. 20.
A nagy pasihoroszkópHa csak egy jelzővel kellene jellemezni a Bika srácokat, az a makacs lenne – de szerencsére ebben benne van a hűség és az elkötelezettség iránti tisztelet is. Ragaszkodik a megszokott kis életéhez, nem könnyű kimozdítani őt a szinglilétből.
Hogyan szedd fel? 
Roppant egyszerű, de egyben nagyon nehéz feladat is felkelteni a figyelmét: légy száz százalékig önmagad! A jegy szülöttei azonnal felismerik a hamisságot.
Hogyan tartsd meg? 
Ha egyszer megszelídítettél egy Bikát, sanszos, hogy örökre veled marad – ha jól bánsz vele. A hűségét lojalitással háláld meg, ha pedig nehéz időszaka van, őszintén, hibáztatás nélkül mondd el neki, hogyan érzel, majd kérd a tanácsát, hogyan változtathatnátok közösen.
Hogyan szakíts vele? 
Családszerető jelleme valószínűleg rád is hatott, és elképzelhetetlennek érzed az életet nélküle – de vele is. A legjobb, ha eltűnsz egy időre a szakítás után, míg begyógyulnak a sebei.

Ikrek
05. 21. – 06. 21.
A nagy pasihoroszkópNem nehéz beleszeretni: intellektusa, ösztönös kíváncsisága mindenkit elbűvöl. Egy gond van csak vele: ez a kereső életösztön állandóan tovább sodorja másvalakihez, gyakran anélkül, hogy befejezte volna, amit igazából el sem kezdett.
Hogyan szedd fel? 
Elájul gyönyörűségében, ha magabiztos nővel találkozik, aki pontosan tudja, mit akar, és nincsenek kétségei. Számára a szerelem tanulási folyamat, ezért nem fecsérli az időt olyanokra, akik nem inspirálják.
Hogyan tartsd meg? 
Mindig hallgasd meg. Számára az a rémálmok netovábbja, hogy valaki nem figyel rá. Ha meg akarod tartani, el kell fogadnod, hogy a személyében legalább két pasid van egyszerre, de néha mintha száz különböző személyiséggel rendelkezne.
Hogyan szakíts vele? 
Ha békében akarod lezárni a kapcsolatot, készülj érvekkel. Nyisd fel a szemét, hogy nem vagytok képesek azt nyújtani egymásnak, amire szükségetek van.

Rák
06. 22. – 07. 22.
A nagy pasihoroszkópŐ a zodiákus legérzékenyebb jegye: melegszívű, empatikus, rajongásig szereti a barátait és a családját. Ám időnként összeomlik – nem tudja kezelni azt az intenzitást, amivel megéli az eseményeket.
Hogyan szedd fel? 
Ha volt egy exbarátnője, akivel éveken át együtt voltak, nehéz lesz magadra vonnod a figyelmét, hajlamos ugyanis elmerülni a nosztalgiában. Ha azt akarod, hogy észrevegyen, mutasd meg neki, hogy nem hagyod cserben akkor sem, ha totojázik egy-egy döntés meghozatala előtt. Egész nyugodtan tedd meg te az első lépést.
Hogyan tartsd meg?
Tudtad, hogy a rákok – mármint az állatok – képesek egymás segítségével nagyon nagy távolságokat megtenni? Összekapcsolódva araszolnak. Ilyen a Rák-szülött is: arra van szüksége, hogy mindig fogd a kezét. Ugyanakkor ne éreztesd vele azt, hogy vezeted, ettől ugyanis elbizonytalanodik, és elmerül az önsajnálatban meg a bizonytalanságban.
Hogyan szakíts vele? 
Nagyon finoman. A Rák srácnak még a szakítás közben is óriási szüksége van a szeretetedre. Könnyen lehet, hogy búcsúzáskor azt mondja majd neked: „Tudtam, hogy egy nap elmész majd”. Csak annyit fűzz hozzá: „Sokkal jobban kell bíznod magadban. Megérdemled!”

Oroszlán
07. 23. – 08. 22.
A nagy pasihoroszkópHa egy Oroszlán csavarta el a fejedet, készülj kemény menetre. Ezek a pasik önmegvalósító gépezetek, az egójuknál csak a szívük nagyobb.
Hogyan szedd fel? 
Valószínűleg rendkívül kritikus, ám néhányszor megüthette már a bokáját a fene nagy tökéletességmániájával. Ha le akarod nyűgözni, eredetinek és intelligensnek kell lenned, és az sem árt, ha történetesen irtó jól nézel ki.
Hogyan tartsd meg?
Meggyőződése, hogy ő az univerzum központja, de ezt sose ismerné be – ezért ha vigyázni akarsz rá, inkább szeresd az édesen egoista énjét, mintsem hogy megpróbálnád megtörni.
Hogyan szakíts vele?
Ha biztosra akarsz menni, bűnbánó arccal árulj el neki egy titkot a közös múltatokból – amikor szemet vetettél egy másik srácra. Még ha nem is történt semmi köztetek, ez annyira felpiszkálja majd az egóját, hogy valószínűleg elenged majd. Számára ugyanis a hűtlenség legapróbb jele is egyet jelent azzal, hogy nem vagy méltó a szerelmére.

Szűz
08. 23. – 09. 22.
A nagy pasihoroszkópNocsak, Mr. Perfectre vetettél szemet? Vigyázz, mert nemsokára szembesülsz a Szűz srác tökéletesen párosított zoknikollekciójával, és ábécésorrendbe rendezett magazingyűjteményével! A jegy szülötteinek csodás tulajdonsága a gyakorlatiasság – de épp ezzel tudnak bárkit az őrületbe kergetni.
Hogyan szedd fel? 
A gyengéje nem más, mint az esztétikum, ám a szépség iránti rajongása nem csak a külsőségekre, a lelki egyensúlyra is kiterjed. Imádja a tudatos és elszánt nőket, különösen akkor, ha az elkötelezettséget hasznos ügyekbe fektetik. Mesélj a céljaidról és azokról a dolgokról, amikre a legbüszkébb vagy.
Hogyan tartsd meg? 
Nem mindig könnyű az élet vele: pontos terveket igényel, gyűlöli, ha valami nem halad az elméletben előre lekövezett úton. Maximalista elvárásai vannak önmagával és másokkal szemben, ugyanakkor ennek gyakran maga sem tud megfelelni. Türelemmel és kedvességgel enyhíthetsz a perfekcionizmus-mániáján, de elsősorban neked kell elfogadnod, hogy sosem lesz a spontaneitás mintaképe.
Hogyan szakíts vele?
Mivel rendkívül kritikus, nem lesz nehéz dolgod. Amint megmutatod neki, a kapcsolat mely pontjai működésképtelenek, látni fogja, hogy igazad van, és ha duzzogva is, de elfogadja a döntést. Büszkébb annál, mintsem hogy olyan kocsi után fusson, ami nem veszi fel.

Mérleg
09. 23. – 10. 22.

A nagy pasihoroszkópIsmered azt az embertípust, aki őszintén hiszi, hogy mindenre tudja a megoldást? A Mérleg pasi ennek a legjobb példája: okos, őszinte és meggyőző válaszai vannak mindenre. Ugyanakkor éppen az akadályozza meg abban, hogy tartós kapcsolata legyen, hogy gyakran képtelen teret engedni a másiknak.
Hogyan szedd fel? 
Amikor rád néz, azonnal tudja, hogyan is működnétek egy párként: számára az a bizonyos kémiai vonzerő mindennél fontosabb. Nem bírja a pletykás, felszínes csajokat, viszont odavan a merész lányokért.
Hogyan tartsd meg?
Az a legfontosabb, hogy sose laposodjon el a közös életetek – sem szexuálisan, sem intellektuálisan. Számára a jó szex a jó kapcsolat indikátora. Ha jó együtt az ágyban, nyeregben érzi magát. De jegyezd meg: időnként szüksége van rá, hogy valaki fejbe kólintsa, ha túl nagyra dagad az egója. Ilyenkor figyelmeztesd, hogy legyen gyengédebb!
Hogyan szakítsd vele? 
Állj készen arra, hogy a szakítás után azonnal távozz, ugyanis hajlamos végtelen tortúrává tenni a búcsút. Hogy nyomatékosítsd a szándékodat, hívd fel valamelyik barátját, esetleg a tesóját vagy a szüleit, és nekik is mondd el: valóban vége.

Skorpió
10. 23. – 11. 22.
A nagy pasihoroszkópBenne a legvonzóbb az akaratereje: amit elhatároz, azt kőkeményen véghez is viszi. A gond csak az, hogy a cél felé vezető úton időnként nincs tekintettel a környezetére, még a legközvetlenebbre sem.
Hogyan szedd fel? 
Számára a szex elképesztő motiváció lehet, hogy beleugorjon egy kapcsolatba. Gyakran fordul elő vele, hogy egyéjszakás kalandnak induló viszonyból bontakozik ki a tartós szerelem. Ha te is szereted nagy kanállal falni az életet, legyen szó utazásokról, finom lakomákról, egy új nyelv megtanulásáról vagy óriás gardróbfrissítésről, a Skorpió srác partnerre lel majd benned.
Hogyan tartsd meg? 
Elnéző és toleráns addig, amíg nem csinálnak hülyét belőle. Ha úgy érzi, hogy a kapcsolatban tekintélyvesztett lett, gyorsabban fog eltűnni mellőled, mint ahogy belecsöppent az életedbe. Ha kitartasz mellette a hiperaktivitása ellenére is, a csillagokat is lehozza neked az égről.
Hogyan szakíts vele? 
Magyarázd el neki, hogy úgy érzed: a kapcsolatotok megszokássá, kényelmi zónává változott, és ahhoz, hogy mindketten fejlődni tudjatok, tovább kell lépnetek.

Nyilas
11. 23. – 12. 20.

A nagy pasihoroszkópSzületett optimista: számára mindig minden rendben van, vagy ha mégse, akkor is a lehető legjobb úton haladnak a dolgok. Hiszi, hogy az összes problémát képes megoldani, és ennek érdekében meg is tesz minden tőle telhetőt. Sokszor úgy tűnik: egyszerűen nincs benne félelem, ezzel a bátorsággal és bizonyossággal pedig legtöbbször valóságos csodákra képes.
Hogyan szedd fel? 
Először is tudnod kell, hogy a srác, akit megismertél – az a mindig vidám és bizakodó, viccelődő fiú –, valójában éppúgy tele van önbizalomhiánnyal, mint bárki. Számára a magabiztosság és a humor egyfajta mágnes, amellyel magához vonzza az új, izgalmas embereket. Ezért ha meg akarod kapni, egyszerűen csak éreztesd vele, hogy abszolút lenyűgözött.
Hogyan tartsd meg?
Emlékezz rá, hogy néha mindnyájan viselünk maszkot, hogy azt a személyt mutassuk a külvilágnak, akik lenni szeretnénk. Ne ítéld el őt, ha időnként képmutatónak tűnik: nem szándékosan teszi, egyszerűen csak óriási a szeretetéhsége, és azért mindent megtesz. Mutasd meg, hogy mindkét énjét szereted, és biztonságos, nyugodt otthonra lelhet melletted.
Hogyan szakíts vele?
Számára is fontos a szexualitás. Ha azt mondod a Nyilasodnak: „Már csak testvérként tudok rád gondolni, nincs bennem szenvedély” – menekülni fog. Ha pedig hajlamos vagy a féltékenységi jelenetekre, könnyen lehet, hogy még ő dobja be a törülközőt, mielőtt egyáltalán megemlítenéd a szakítás lehetőségét.

Bak
12. 21. – 01. 20.

A nagy pasihoroszkópMegnyugtató, biztonságot adó kisugárzása van, és még a legnagyobb krízishelyzetekben is pontosan tudja, mit kell tenni – legyen szó anyagi vagy érzelmi ügyekről. Ugyanakkor borzasztóan realista: csak azt hiszi el, amit a saját szemével lát, és mindig képes ideológiákat gyártani, hogy igazolja a viselkedését.
Hogyan szedd fel? 
Szenvedélyesen rajong a lelki tisztaságért és a tapasztalatlanságért, simán lehet, hogy a közeli barátai is jóval fiatalabbak nála. Ennek oka, hogy úgy tekint egy új ismerősre, mint egy izgalmas projektre: a Bak srác megismerkedésetek pillanatában már látja is maga előtt, hogyan színesíted majd az életét, és hogyan formálhatja ő a te világodat.
Hogyan tartsd meg? 
Elképesztően gáláns tud lenni, úgy anyagiakban, mint érzelmek tekintetében. Ám ha úgy érzi, nem kap semmit cserébe, előbb-utóbb megelégeli a helyzetet. Éreztesd vele, hogy nemcsak hálás vagy a jóságáért, de te magad is mindent megteszel, és belerakod a kapcsolatba, amid csak van.
Hogyan szakíts vele?
Célratörőnek és magabiztosnak kell lenned. Kompromisszumokat fog ajánlani, de tarts ki a terved mellett: légy határozott, ám maradj kedves és higgadt.

Vízöntő
01. 21. – 02. 18.

A nagy pasihoroszkópÉszrevetted azt a srácot ott a terem közepén, aki elképesztő elánnal magyaráz, miközben egyik kezével sms-t ír, a másikkal pedig bort tölt magának? Nos, ő a Vízöntő. Nem véletlenül állják körül annyian: mindenki akar belőle egy darabot. Ha megkapod, hamar felfedezed majd, hogy napi 24 órás programra iratkoztál fel, amely valójában mindig ugyanaz: a pasi már megint megmenti a világot.
Hogyan szedd fel? 
Saját szabadsága rabja: gyűlöli a korlátokat, és gyakran abban az illúzióban él, hogy ha elkötelezi magát, búcsút mondhatnak a vidámságnak. Ám ha kreatív, karakán, sőt akár megosztó személyiséggel (veled) találkozik, elveszti a fejét. Egy Vízöntő mellett sose félj kimondani, amit gondolsz, még akkor sem, ha őrültségnek tűnik – ő ugyanis egyenesen imádja az őrülteket.
Hogyan tartsd meg? 
Ez legalább olyan nehéz, mint mondjuk tortazselét a falhoz szegezni. A gondolkodásmódja annyira szabad és szabados, hogy óriási nehézség számára csupán egyetlen embert szeretni. Ha hosszú távra tervezel vele, meg kell értened, hogy ez a viselkedés nem gonoszságból fakad, és nem is abból, hogy ne értékelne téged: ő egyszerűen az egész emberiségbe szerelmes.
Hogyan szakíts vele? 
A legegyszerűbb módja, ha azt mondod neki: nem hiszel azokban az elvekben, amiket ő képvisel, és úgy érzed, az ő szabadságvágya korlátoz téged az önkifejezésben. Ha azért mész el, hogy fejlődj, tapasztalj, biztosan meg fog érteni.

Halak
02. 19. – 03. 28.

A nagy pasihoroszkópMélabús szemek, telt ajkak, érzelmektől háborgó lélek: a Halak férfi számára pozitívan szemlélni az életet elég nehéz. Kerüli a konfliktushelyzeteket, mert már nagyon elege van a csalódásokból.
Hogyan szedd fel?
Mindig szüksége van egy megmentőre, aki kiragadja őt a fene nagy szenvedésből. Ha valaki megmutatja neki, milyen szép színes a világ, fickándozni kezd a saját életében, és a segítséget őszinte szerelemmel hálálja meg.
Hogyan tartsd meg?
Folyamatosan motiválnod kell. Hajlamos rá ugyanis, hogy a kanapét jelölje ki élete fő helyszínévé, legjobb barátainak pedig a távirányítót és a sört nevezze ki – ám ha engeded is, hogy elhagyja magát, olyan messzire lebeg tőled, hogy amikor észbe kapsz, már túl késő lesz közelebb evickélni hozzá.
Hogyan szakíts vele?
Első körben mondd el neki, milyen csodálatos ember is ő, és hogy életed egyik legszebb időszakaként gondolsz majd az együtt töltött időre. Ha pedig nem enged el, bármily nehéz is, tarts távolságot. Csak azokat értékeli ugyanis nagyra, akik kimutatják a szeretetüket – a köztetek kialakuló szakadék elég ok lesz a szakításra.

PasihoroszkópA horoszkóp a Maximában jelent meg!

 

Bővebben a tartalomból

Ada: „Majdnem boldog vagyok!”
Utazásnavigátor: mire elég a pénzünk?
OMG-diéta: az új őrület
Nyári trendkörkép: Romantikus randi- és dögös fesztiválszettek

Nagy pasihoroszkóp: hogyan szerezd meg, vagy hogyan rúg ki?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top