Ezo

Ismerd meg a szeretteidet! – nagy családi horoszkóp

Ha egy családba tartozunk, akkor ismerjük egymást. De vajon tényleg így van? Nagy családi horoszkópunkból rengeteg újdonságot és érdekességet megtudhatsz gyermekedről, testvéredről, szüleidről, nagyszüleidről.
Nagy családi horoszkóp

Kos

Kos gyerek

Már a születésétől fogva rengeteg életenergiával rendelkezik, még csecsemőkorában megtanulja, hogyan érvényesítse akaratát. Például ha éhes, képes órákon át bömbölni, amíg meg nem kapja az ételt. Gyorsan fejlődik, hamar kezd el beszélni. Minden iránt érdeklődik, ám a szülőknek nem érdemes sokat költeni az utód egy-egy újabb hobbijára, játékára, hiszen csemetéjük hamar ráun ezekre, mert őt már a következő szórakozás érdekli. Tevékeny gyerek, a mozgás létfontosságú számára, ezért olykor kék-zöld foltok, horzsolások borítják a testét.

Az iskolában: Mivel a Kosnak nem erőssége a türelem, így az iskolai tanulmányok, az előrejutás sem megy simán. A tanulás rohamokban tör rá – főleg vizsgák, dolgozatok előtt. Ha netán megbukik, azt óriási kudarcnak éli meg. Ilyenkor viszont úgy összeszedi magát, hogy nemcsak utoléri társait, hanem az elsők között lesz. Nem hagyja magát, ha bántják vagy csúfolják, odacsap.

Kos testvér

Mellette az élet csupa izgalom, mert mindig hallatja a hangját, és neki győztesnek kell lennie a játékokban is. Ha valami nem úgy történik, ahogy szeretné, akkor duzzog, erőszakoskodik, ilyenkor meg kell győzni, hogy testvére érdekeit is szem előtt kell tartania. Mivel a Kos életélvező, ezért visszahúzódó testvéreit is magával ragadja, és ha bántják őket, akkor a védelmükre kel. Hűséges természetének köszönhetően, mindegyik testvérét támogatja.

Kos szülő

Nagyon könnyen ráhangolódik gyermekei érzelmeire, és rengeteg időt, energiát fordít csemetéire. Ahogy nőnek a gyerekei, úgy élvezi egyre jobban a szülői szerepet. Bátorítja őket szinte bármilyen szórakozásra, sportra, mert a Kos szülő szerint egyetlen óra sem múlhat el eseménytelenül.
Gondot okozhat, hogy gyakran azt képzeli, utódja is azt szeretné, amit ő, és ráerőlteti akaratát csemetéire.

Kos nagyszülő

Amikor eléri a nyugdíjaskort vagy nagyszülővé válik, ez óriási változást hoz az életébe, mert addigra általában sikerül lenyugodnia. Ugyan aktív marad, és sokat beszél, de már nem izgágáskodik. A Kos nagyszülő megkérdezi unokáját, hogy mi érdekli, mit szeretne, és olyan dolgokat mutat meg neki, ami őt talán untatja, de imádott unokájáért ezt is megteszi.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Bika

Bika gyermek

A vidám alaptermészetű, a kiságyból elégedetten mosolygó, az étkezéseket pedig lelkesen fogadó Bika jegyű csecsemő nem véletlenül lesz a felnőttek kedvence. Többi állatövi babatársával szemben, csendben és türelmesen várja az etetési időt, és ritkán fordul elő, hogy éjszaka szülei a sírása miatt nem tudnak aludni. Egészen korán felébred viszont benne a birtoklási vágy, és már az oviban tudja, hogy mi az övé, és mi a másé. Olykor nehezére esik a saját játékait megosztani mással is.

Az iskolában: Általában szorgalmas, és ugyan vannak, akik azt mondják, hogy lassan tanul, viszont alaposan. Mert amit a Bika gyerek egyszer megtanul, azt nem felejti el. Szereti, ha a dolgok mindig meghatározott időben történnek körülötte. Mivel igen erős az akarata, ezért semmi értelme az erőszakos, nyílt fegyelmezésnek. Eredményt inkább visszafogott hangvételű mondatokkal és észérvekkel érhetünk el.

Bika testvér

Gyerekként sokat kell vele vitatkozni, hogy melyik játék kié. Testvéreivel általában barátságot alakít ki, de a viták elkerülhetetlenek, előfordul, hogy egy ideig nincsenek beszélő viszonyban. Ám ahogy telnek az évek, a Bikák úgy ragaszkodnak egyre jobban a családjukhoz, a testvérükhöz.

Bika szülő

Konzervatív, ezért a gyermeknevelés terén a régi, jól bevált módszereket részesíti előnyben a modernekkel szemben. Ez mások szemében olykor túlságosan szigorúnak tűnik, viszont a Bika szülő nem változtat, mert ezt tartja eredményesnek. Boldoggá és elégedetté szeretné tenni gyermekei életét, ennek érdekében olyan sokat dolgozhat, hogy éppen a családi élet örömeitől fosztja meg magát. Ezzel a problémával igazán akkor szembesül, amikor gyermekei elérik a serdülőkort, s kialakulnak a generációs konfliktusok, amit a Bika szülő nagyon nehezen tud kezelni.

Bika nagyszülő

Sokat törődik az unokákkal. A Bika nagymama jól ért az unokák nyelvén, és kreativitást igénylő játékokat játszik vele. A Bika nagypapa kezdetben majomszeretettel csüng az unokán, és mint valami különleges tehetségű, képességű gyermekkel, úgy dicsekszik vele. Nagyon fontosnak tartja unokája iskoláztatását, amiért gyakran rágja saját gyermeke fülét.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Ikrek

Ikrek gyerek

Az Ikrek jegyében született kisbaba szeme fényesen csillog, és nagyon hamar elkezd érdeklődni a környezete iránt. Már korán imád kinyúlkálni az ágyából, minden vonzza, ami körülötte van. Nyughatatlan, gyakran felületes alvó, ezért a szülőknek sokszor fel kell kelniük csemetéjükhöz, hogy álomba ringassák. Nagyon hamar megtanul beszélni, mászni és járni.

Az iskolában: Benne van minden csínytevésben, imádja a szakköröket, a kirándulásokat,
táncórákat és mindent, amit közösségben csinálhat. Rendszerint jól halad a tanulmányaival, és bár sokszor nem tanul a vizsgára, sikeresen kimagyarázza magát. Rengeteg elfoglaltságra van szüksége, hogy ne unatkozzon. Könnyen barátkozik, iskolai barátságai rendszerint egy életre szólnak.

Ikrek testvér

Az Ikrek jegyében született testvér mellett nem lehet unatkozni, mert mindig kitalál valamit, és a testvérét is magával viszi. Szívesen játszik különböző fejtörőket, élvezi a vetélkedőket, és ebbe testvéreit is örömmel bevonja. Felnőttkorában is tartja a kapcsolatot családjának minden tagjával, a napi telefonhívások, sms-ek, e-mailek fontosak számára, és gyakran szervez találkozót
a rokonsággal.

Ikrek szülő

Sokszor elköveti azt a hibát, hogy telezsúfolja gyermekei szabadidejét programokkal. Ennek oka, hogy saját magából indul ki, ám nem biztos, hogy gyermekei is olyan sokoldalúak és éles eszűek lesznek, mint ő. Egyébként az Ikrek szülő fiatalos, könnyen teremt kapcsolatot csemetéivel. Az Ikrek mamát általában untatja a napi rutin, nem akar csak anya és háziasszony lenni, ezért hamar vissza szeretne menni a munkahelyére. Az Ikrek apuka pedig mindig szakít időt a gyermekeivel való játszadozásra.

Ikrek nagyszülő

Igyekszik átvenni a felügyeletet az unokák fölött, amit a szülők olykor nem is vesznek rossz néven… Az Ikrek nagyszülő kritikusabb az unokájával, mint a szülei, ezért aztán a gyerekek jó kezekbe kerülnek, mert a fejlődésük, tanulásuk, előmenetelük érdekében a nagypapák, nagymamák sokat tehetnek. Az Ikrek nagyszülő általában jól tájékozott, így sok érdekességről mesélhet unokáinak.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Rák

Rák gyerek

A Rák jegyében született baba érzékenysége nagyon hamar megmutatkozik. Például a családi légkör változása rögtön nyomot hagy a hangulatán, mégpedig úgy, hogy az egyik pillanatban még csupa mosoly, míg a másikban csupa könny az arca. Ahogy növekszik, érdekes módon olyan rendkívüli memóriára tesz szert, hogy úgy érezzük, mintha többet tudna a múltról, mint a jövőről. Egyébként finnyás, válogatós gyermek, nem eszik meg akármit.

Az iskolában: Kissé félénken és bizalmatlanul kezdi meg az iskolát. És itt fejlődik ki híres
védekező páncélja, amely alatt bátorság, kitartás rejlik, ami az életben az előrejutást jelenti. Talán már korábban elkezdődik az otthoni szófogadatlansága. A legjobb megoldás ilyenkor, ha a gyerek érzékeny lelkére hatunk, mégpedig úgy, hogy “Mamának fáj, ha ilyet csinálsz!”, és hasonló mondatokkal.

Rák testvér

A Rák jegyében született testvér odaadó, gondoskodó, örömmel vigyáz a kisebb testvérekre, és akkor anyáskodik vagy apáskodik fölöttük. Szeret a többiekkel együtt játszani, de mivel változékony a hangulata, igényli, hogy időnként egyedül hagyják. A Rákok annyira érzékenyek, hogy ha van egy határozott, erélyes testvérük, nehezen tudnak csak kikerülni a hatása alól.

Rák szülő

Féltve óvja, oltalmazza családja minden tagját, és keményen visszavág, ha bárki bírálni merészeli őket. Gyermekeit kortól függetlenül rengeteg szeretettel halmozza el. Nehézséget jelent viszont számára felismerni, hogy gyermeke már felnőtt, és el kellene engednie azt, aki szeretne már külön utakon járni. Ez sajnos gyakran feszültséget okozhat közöttük.

Rák nagyszülő

Alig várja, hogy az unoka megszülessen. Ezért képes gyermekeit minden hónapban megkérdezni: “Na, mi újság? Mikor jön az unokánk?” A Rák jegyű nagyszülő rendkívül felelősségteljes, különösen, ha rábízzák a csemetéket nyaralás alkalmával. Végtelenül türelmes, és ha a gyermeknek bármilyen problémája akad, minden tőle telhetőt megtesz, talán még erőn felül is elvállal valamit, csak hogy az unoka gondját megoldja. És ezt gyakran eltitkolja a szülők elől.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán gyerek

Az Oroszlán jegyében született gyermek nyitott a világra, és ha mosolyog, úgy érezzük, mintha kisütne a nap. Előfordul, hogy mivel akaratos, kitartó bömbölésével igen kemény próbára teszi szülei türelmét. A bömbölést egészen biztosan abbahagyja, ha elérte célját. Már az oviban elvárja, hogy sztárként kezeljék, és mindent megtesz, hogy produkálja magát, hogy a figyelem középpontjában állhasson.

Az iskolában: Rendkívüli a szervezőkészsége. A szülőknek figyelniük kell arra, hogy gyermekük nagy adag vezérségre való hajlammal rendelkezik, és erre ne akkor jöjjenek rá, amikor már móresre tanította az egész ovit vagy iskolát. Rá kell nevelniük az Oroszlán gyermeket arra, hogy meghallgassa mások véleményét, még ha nem is ért egyet velük, mert így elejét lehet venni a makacsságának, vagy hogy rögeszméssé váljon.

Oroszlán testvér

Állandóan csinál valamit, és akkor örül a legjobban, ha a szórakozásaiba mások is bekapcsolódnak. Hajlamos a féltékenykedésre – különösen, ha nem ő kerül a figyelem középpontjába –, és ezzel máris összetűzésbe, vitába, esetleg verekedésbe is keveredhet. Aztán, ahogy felnő, éretté válik, önző hajlamain felül tud kerekedni, és testvéreivel jó kapcsolatot ápol.

Oroszlán szülő

Szeretetteljes szülő, bár hajlamos arra, hogy túlságosan szigorú legyen a fegyelmezés terén. Szereti, ha erősnek és határozottnak látja a gyermekeit. Óriási boldogság tölti el, ha megoszthatja örömeit a család minden tagjával. Az Oroszlán szülő remekül ért ahhoz, hogy miként ismerje fel és bontakoztassa ki gyermeke képességeit. Magas mércét állít csemetéi elé, ám vigyáznia kell, hogy ha a gyermek nem tudja “átugrani”, nem szabad a teljesítményét lekicsinyelnie.

Oroszlán nagyszülő

Az Oroszlán jegyű nagyszülő élvezi az életet, és amit nem engedhetett meg magának korábban, azt nyugdíjas korában megteszi. Nem áldozza fel magát a nagyszülőség oltárán: amikor szükség van rá, akkor persze segít, de nem lóg sem gyermekei, sem unokái nyakán.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Szűz

Szűz gyerek

A Szűz jegyében született baba általában csendes, és átalussza az éjszakát. Már egész kicsiként érdemes őt megtanítani az önálló gondolkodásra. Gyakori viszont, hogy kiskorában rendetlen és ápolatlan, mert nem annyira a külső, mint inkább egy belső rend és tisztaság megvalósításával próbálja megérteni a világot. Ezt az intelligencia jelének tekintsük!

Az iskolában: Önbizalomhiányban szenved, tartózkodónak és zárkózottnak tűnik. Viszont szorgalmasan és jól tanul, szófogadóan viselkedik, ezért akár a tanárok kedvencévé is válhat. Valójában nem akar az lenni, csak egyszerűen szeret szorgoskodni. A szülőknek különösen dolgozatírás előtt vagy vizsgaidőszakban kell Szűz jegyű gyermekük önbizalmát erősíteni.

Szűz testvér

Segítőkész, barátságos, és mindent megtesz azért, hogy a többieknek örömet szerezzen. Szívesen megosztja tapasztalatait a családtagokkal, nem önző. Szenvedélyes, extrovertált családban azonban csak nehezen találja meg a helyét.

Szűz szülő

Szereti a jól szervezett családi életet, ahol a különböző feladatok előre be vannak osztva, és meghatározott ritmusban cserélődnek. Kínosan aggódik a legkisebb részletek miatt is, gyakran ideges és szigorúan ügyel gyermekei egészségére. A gyermeknevelés és a fegyelem kérdésében olykor a szőrszálhasogatás jellemzi. A nyugodt, biztonságos otthon megteremtése érdekében rengeteget dolgozik, ezért előfordul, hogy gyermekeivel kevesebbet tud foglalkozni, mint amennyit szeretne.

Szűz nagyszülő

Nagyon pedáns. A Szűz nagyszülő nemcsak az unokája egészsége, táplálkozása miatt aggodalmaskodik, hanem gyermekei miatt is örök aggódás az élete. És persze neki mindig van pénze – még akkor is, ha éppen az ellenkezője miatt siránkozik –, és az unokát gyakran egy
kis “dugipénzzel” kapatja el.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Mérleg

Mérleg gyerek

A Mérleg jegyében született baba gyönyörű, kifejezetten békés természetű, és már kisgyermek korában természetes vonzerejével bájolja el a környezetében lévőket. Csecsemőként nagyon sokat alszik, és amikor ébren van, akkor is felfedezhető arcán egy álmodozó vonás. Elviselhetetlennek tartja, ha otthon veszekedés van, vagy a szülők kiabálnak egymással. Nagyon kényes a külsejére, egészen kicsi korában képes toporzékolni, ha nem azt a ruhát adják rá, amit ő szeretne.

Az iskolában: Nagyon gyorsan fejlődik, és rövid idő alatt választékos szókincsre tesz szert. Imád beszélgetni, barátságos, az iskolában rengeteg barátot szerez, és általában be is mutatja őket otthon a szüleinek. Nagy hibája a halogatás vagy a lustaság, ami később komoly gondot okoz, ha a szülők nem veszik ezt észre idejében.

Mérleg testvér

Nagyon jó társaságnak bizonyul, mert mindenkivel remekül kijön. Fontos számára, hogy szülei büszkék legyenek rá, ezért is igyekszik távol tartani magát minden olyan dologtól, amivel gondot okozhat a családnak. Önzetlen testvér, szinte mindenét megosztja másokkal. A Mérlegnek általában a testvére lesz az első igaz barátja.

Mérleg szülő

Kedves, odaadó, gyengéd szülő. Könnyen befolyásolható, és gyakran elkényezteti gyermekét, mert a szigorú és határozott fellépés nehezére esik. Ám ez a fajta engedékenység később komoly fegyelmezési problémákhoz vezethet, és vásott csemetéje bármit tesz, megúszhatja büntetés nélkül. A Mérleg szülő ritkán veszíti el a türelmét, és rengeteg törődéssel neveli gyermekeit, akik bizalommal közelednek hozzá. Biztonságot sugalló családi hangulatot teremt, mindig meghallgatja gyerekeit, és mindent megtesz értük.

Mérleg nagyszülő

A Mérleg jegyű nagyszülőnek nem esik nehezére kedveskedni az unokáknak. Mindent megvásárol, amit a gyerek szeretne – drága játékot, ruhaneműt vagy bármit –, mert nagyon könnyű őt levenni a lábáról. Soha nem zsémbeskedik vagy hajcsárkodik a gyerekkel, hogy az a kötelességét teljesítse. Ezért a Mérleg jegyű nagyszülőt általában imádják az unokái.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Skorpió

Skorpió gyermek

A Skorpió jegyében született csecsemő általában sok időt tölt alvással, szendergéssel, ám ha rátör az éhség, akkor keserves könnyek áradatát zúdítja szüleire. A Skorpió gyermek visszahúzódónak és távolságtartónak látszik, mégis sok törődést és gyengédséget igényel. Hamar megtanul beszélni, és mivel fejlett az intuíciója, ezért hamar kitalálja mások gondolatát.

Az iskolában: Nyíltan és őszintén kell közelíteni felé, mert mindig megérzi, ha valamit titkolnak előtte vagy hazudnak neki. A legnagyobb hibája – amely egyben a tragikuma is – ilyenkor fejlődik ki: az őt ért sértést nem felejti el, és még hosszú idő múlva is bosszút akar állni. Ezt el kell felejtetni vele, különben a későbbiekben az emberi kapcsolatok terén lehetetlen helyzetbe kerül.

Skorpió testvér

Amikor komoly érzelmek viaskodnak benne, nehezére esik mások társaságát elviselni. Egyébként nagyon szorosan kötődik testvéreihez, erős benne a birtoklási vágy, amivel sokat ronthat a kapcsolaton. Ám felnőtté válása során rendszerint ráébred önző énje következményeire, és mindent megtesz azért, hogy családja hűséges és odaadó tagja legyen.

Skorpió szülő

Szerető és eltökélt szülő, komoly fegyelmet tart. Támogatja gyermekeit, de a lustaságot nem tűri. Nem árt szem előtt tartania, hogy családja minden tagja eltérő személyiségjegyeket hordoz, s nem mindenki élvezi például az állandó aktivitást. Ezért ezt ne erőltesse! Foggal-körömmel harcol csemetéje boldogságáért és sikeréért. Amikor gyermeke tinikorba lép, a Skorpió szülőnek nehezére esik megfelelő szabadságot és mozgásteret biztosítani számára, ami nézeteltérésekhez vezethet.

Skorpió nagyszülő

Pontosan tudja, mire van szüksége az unokájának: dicséretekkel halmozza el, mert ezzel növeli az önbizalmát, és felcsigázza a munka- vagy tanulási kedvét. Azt is tudja, hogy nagy a tudásszomja, ezért segít neki minden módon, hogy még többet tanulhasson.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Nyilas

Nyilas gyerek

Szinte kicsattan az energiától, és teli torokból üvölt, ha úgy érzi, eljött az evés ideje. Előfordul, hogy éjszaka a szülők arra ébrednek, Nyilas jegyű babájuk gügyög, szürcsöl, vadul kalimpál. Mire megtanul beszélni, szülei számíthatnak rá, hogy minden érdekli, és ezer kérdéssel fogja őket bombázni. Már az oviban rengeteg barátot szerez.

Az iskolában: A Nyilas jegyében született gyermeknek kedvére való az iskola által nyújtott szellemi és társasági ingerözön, és már korán megmutatkozik a tanulás és a mozgás iránti szenvedélye. Hagyni kell őt szabadon szárnyalni, ami nem azt jelenti, hogy nem kell nevelni, hanem arra kell figyelni, hogy az erős kötöttségek és a szigorú fegyelem heves indulatokat ébreszt benne. A bölcs és tapasztalt útmutatásra viszont jól reagál, és a tanács szerint cselekszik. Értékeli, ha a felnőttek komolyan veszik.

Nyilas testvér

Állandóan mozgásban van, fizikailag és szellemileg egyaránt. Nyughatatlan természetű, csak rövidebb ideig tud egy témára koncentrálni. Színes fantáziával megáldott, így olyan történeteket talál ki, hogy a hiszékenyebb testvérek ezt valóságnak veszik, és még másoknak is elmesélik. A Nyilas jegyében születettnek felnőttkorában sem okoz fáradságot és kényelmetlenséget, hogy testvérét (vagy más családtagját) bármikor meglátogassa, még akkor sem, ha az esetleg a világ másik végén él.

Nyilas szülő

Nagyon könnyen megtalálja a kapcsolatot gyermekével, és bátorítja, ha sportolásról vagy tanulásról van szó. Szeret a gyerekkel játszani, segíti őt a tanulásban, az új dolgok felfedezésében. Hajlamos viszont a “prédikációra”, és olykor megfeledkezik arról, hogy gyermekének egészen más a véleménye bizonyos dolgokról, mint neki. Ahogy sokszor azt sem veszi tudomásul, hogy minden családtagnak saját élettérre van szüksége.

Nyilas nagyszülő

A Nyilas jegyű nagyszülőnél mindig történik valami, ezért aztán a háza olyan, mint egy felbolydult méhkas. Általában sok különböző ember fordul meg nála, akik szintén foglalkoznak az unokával. Mivel a Nyilas nagyszülő sokat utazik, ha teheti, az unokáját is magával viszi.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Bak

Bak gyerek

A Bak csecsemő rendszerint csendes és kiegyensúlyozott, akkor válik feszültté, ha nem a megfelelő időben jut táplálékhoz. Ezért rendkívül fontos számára, hogy minden a megszokott órában történjen a napirendjében. Ritkán hullat könnyeket, ehelyett inkább furcsa grimaszokkal fejezi ki nemtetszését. Nagyon értelmes gyerek. Utálja a lármás játékokat, és azt akarja, hogy nagy társaság helyett inkább csak anya, apa vagy a testvére legyen vele.

Az iskolában: A tanulás kissé nehezebben megy neki, talán hosszabb ideig tart a Bak gyermekeknek, míg megért bizonyos dolgokat a tananyagban, viszont amit megtanult, arra még idős korában is emlékezni fog. Félénk és gyanakvó, ez az oka annak, hogy nehezen barátkozik. Mérhetetlen becsvágya előbb-utóbb a felszínre tör, és a szülők legnagyobb meglepetésére már korán a pályaválasztási lehetőségek között válogat. A zsúrok helyett jobban szeret olyan könyveket olvasgatni, ahol a hős akadályokat leküzdve győz. Élvezi a múzeumok légkörét is.

Bak testvér

A Bak testvér talán hűvösnek és távolságtartónak tűnhet nyitottabb és beszédesebb testvéreivel szemben. Nem vesz részt a csínytevésekben, inkább belemerül az olvasásba. A csendesebb testvérek vonzódnak a Bak jegyű testvér született bölcsességéhez.

Bak szülő

Mindig sikert vár el a gyermekeitől, de figyeljen arra, hogy nyíltan kimutassa szeretetét és elismerését. Az ambiciózus Bak szülő annyira beleveti magát a munkába és a pénzkeresésbe, hogy olykor megfeledkezik a családjáról, jóllehet azok boldogulásáért dolgozik. Gyermekeinek
igyekszik minden feltételt biztosítani az előrejutáshoz. A családi viszonyok az évek múlásával konfliktusmentesebbé válnak, különösen akkor, amikor a Bak szülő végre büszkén szemlélheti gyermeke sikereit.

Bak nagyszülő

Arra törekszik, hogy unokája minél több régi dologgal ismerkedjen meg. Sokat mesél neki arról a korról, amelyben ő még fiatal volt, és talán még családfát is készíttet unokája számára, hogy az utód tisztában legyen azzal, milyen gyökerekkel rendelkezik. Sütikkel, csokikkal, forró csokival kényezteti unokáját, hiszen ezek a finomságok a Bak nagyszülő kedvencei is.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Vízöntő

Vízöntő gyerek

A Vízöntő csecsemő a végletekig változékony hangulatú, aminek következtében a szülők rendszerint zavarodottá válnak. Mert a kicsi egyes éjszakákat teljesen átalszik, máskor pedig hajnalig nem jön álom a szemére. Vízöntő gyermek mellett a rokonok hamar megtanulnak felkészülni a legváratlanabb eseményekre is. Neki ugyanis a rendszeresség nem túl fontos, sőt zavarja, ha minden napja ugyanúgy telik el.

Az iskolában: Az ilyen jegyben született gyermek szellemileg rendkívül fogékony, előfordul, hogy koraérettnek nyilvánítják. A legtöbb csodagyerek a Vízöntő kicsik közül kerül ki. Az iskolai légkör általában ösztönzően hat rá, itt találja meg igazi önmagát. Tanulmányi haladása figyelemre méltó, még ha olykor szeszélyes is. Rendkívül kíváncsi gyermek, hajlamos a kotnyeleskedésre. Képzelete olykor túlzottan is erős.

Vízöntő testvér

Meglepően sok időt tölt egyedül, mert szereti a saját társaságát. Egyébként tele van ötletekkel; ezeket gyakran először a testvéreivel vitatja meg, de végül a saját megérzései szerint cselekszik.
Idősebb korában komoly erőfeszítéseket tesz a családi kapcsolatok ápolásáért.

Vízöntő szülő

Nehezen tud azonosulni a hagyományos anya-apa szereppel, emiatt aztán laza fegyelmet tart a családjában, amelyben olykor kaotikus helyzet uralkodik. A Vízöntő szülő otthonában rengeteg ember fordul meg, és nagy társasági élet zajlik. Hűvösnek és távolságtartónak tűnhet, az is előfordulhat, hogy nem érzi át a szeretet kifejezésének és a testi érintésnek a jelentőségét.

Vízöntő nagyszülő

Kiválóan felkészült, és bármit kérdez az unokája, mindenre tudja a választ. Ezért aztán nagy kihívás vele társasjátékozni, vagy kvízjátékokat játszani, netán rejtvényfejtő versenyen indulni. Vele az unoka tovább csiszolhatja az elméjét.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

 

Nagy családi horoszkóp

Halak

Halak gyerek

A Halak jegyében született csecsemő maga a megtestesült báj. Tündéri arccal és mézédes mosollyal áldja meg őt a természet. Általában nagyon elégedett, és amikor alszik, olyan ártatlannak tűnik, mint egy kis angyal. Imádja a tündérmeséket, a varázslatos történeteket. Élénk fantáziája olykor nem tudja megkülönböztetni a képzelet világát a valóságtól, és segíteni kell neki, hogy ne csapja be saját magát.

Az iskolában: Kedves, bizalmat sugároz, szolgálatkész, azonban rendkívül érzékeny, könnyen befolyásolható. Ezért nagyon fontos, hogy szülei megóvják a rossz társaságtól, mert a Halak gyermek éppen olyan hamar magába szívja a jót, mint a rosszat. Mivel akarata nem túl erős, jelleme pedig kissé ingadozó, képtelen lenne egyedül kiszakítani magát a rossz befolyás alól. Kötekedő iskolatársai áldozatává válhat, ha nem ügyelnek rá.

Halak testvér

Gyengéd, csendes, előfordul, hogy saját álomvilágába merül. A Halak testvér lelkileg nagyon mélyen átél mindent, ezért megviseli őt, ha testvérét, vagy akit szeret, bántják. A felnőtté válás után is meghitt kapcsolatot tart fenn családjával, hacsak a partnere másként nem befolyásolja.

Halak szülő

Annyi szeretet van benne, és annyira szeretne kedveskedni gyermekének, hogy ez gyakran a fegyelem rovására megy. Csemetéi könnyen megtalálják a módját, hogyan csavarják őt az ujjaik köré. A Halak szülőnek fel kell ismernie, hogy gyermekének szüksége van szilárd, magabiztos
és tekintélyt parancsoló példaképre, aki útmutatással látja el. Előfordul az is, hogy a Halak szülő szinte folyamatosan változik, ami viszont összezavarhatja a gyermekét.

Halak nagyszülő

Imád az unokájával játszani és meghitt beszélgetéseket folytatni vele. Játékos képzeletével könnyedén áthidalja a korkülönbséget. Tisztában van azzal, hogy ápolni kell az unoka lelkét, és képes áldozatokat hozni azért, hogy a gyermek később majd jól éljen.

Olvasd el ezt is!
Asztrotippek csábításhoz
Nagy anyóshoroszkóp
Mit árul el rólad az aurád?

A horoszkóp a Nők Lapja Ezotéria magazinban jelent meg! Kattints ide a legfrissebb lapszámért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top