Ezo

Te mit szólnál, ha egy ilyen fotót találnál a telefonodon?

Egy olyan éjszakának indult, mint az összes többi, aztán ébredés után jött a rémület. Magyarázat egyelőre nincs.

Alaposan meghűlt a vér a newcastle-i Debra Demetriou ereiben, amikor telefonján, a fotók között nézelődve különös felvételre bukkant. 

A fotón ő maga volt látható, amint az ágyában fekszik, noha egyáltalán nem emlékszik rá, hogy ilyen kép készült volna róla, ráadásul a kép készítésének idejében – elvileg – egyedül tartózkodott a lakásukban. 

Demetriou szerint nagyobbik fia a kérdéses időpontban már 45 perce elment otthonról, kisebbik gyereke pedig az édesapjával töltötte az idejét. A nő a telefonját a párnája alatt tartja, elmondása szerint pedig a készüléket ugyanott találta ébredés után, mint ahová tette lefekvés előtt. 

A lakás ajtaja zárva volt, behatolásnak semmi nyomát nem találták sehol. Demetriou külön ellenőrizte a fotót, de teljességgel kizárható, hogy álmában véletlenül készítette volna. Ráadásul, mint a képen is látható, a szeme félig nyitva volt – ez előfordulhat alvás közben –, amitől csak még kísértetiesebbé válik az egész történet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top