Ezo

Angyali üzenet: “Szeress másokat, és szeretet költözik az életedbe!”

Hatalmas képesség van bennünk, hogy szeretni tudjunk ismeretleneket, nagyon sok esetben azonban tudatosan azt a döntést hozzuk, hogy megkeményítjük a szívünket, és visszatartjuk a belül érzett szeretetet.

“Évekkel ezelőtt férjemmel, Joe-val mentünk kocsival, és megláttuk egy autóbaleset helyszínét. Még nem ért oda a mentő. A földön súlyosan sebesült nő feküdt, egy járókelő térdelt mellette, és igyekezett vigasztalni, bátorítani. Nem ismerte a nőt, engem azonban lenyűgözött a belőle a sérült felé áradó szeretet látványa és érzése. A járókelő – szintén nő – a vérben ázó, láthatóan erős fájdalmakkal küszködő sebesült fölé hajolt, simogatta, és csendesen beszélt hozzá, megnyugtatta, hogy már úton van a segítség. A sérülttel törődő nő őrangyala megnyitotta magát. Köpenyt viselt, melynek anyaga hosszan esett lefelé, beborította a járókelőt, és hozzáért a sebesülthöz is. Nagyon szép, bár egyben különös látvány volt! Aztán észrevettem, hogy az őrangyal a köpenyt egyfajta tölcsérként használja, ezzel segíti védencét, hogy szeretetét egyenesen a földön fekvő irányába tudja juttatni, hogy az a lehető leginkább érezhesse a feléje áradó energiát. Csodálatos élmény volt látni és érezni ezt a szeretetet!

Nem sokkal később megérkezett a mentő, és kórházba vitték a sérültet. Kérdeztem az angyaloktól, hogy vajon minden rendben lesz-e vele, és azt a választ kaptam, hogy igen. Még most is megrendítő visszaidézni azt a hatalmas szeretetet, ami ebből az ismeretlen nőből áradt a földön fekvő sérült felé! Mindannyiunkban megvan a képesség, hogy szeretettel forduljunk ismeretlen emberek felé, mivel mindannyian össze vagyunk kapcsolódva egymással, minden egyes embernek van lelke, és minden ember lelke egy, mivel mind része Istennek!

Hatalmas képesség van bennünk, hogy szeretni tudjunk ismeretleneket, nagyon sok esetben azonban tudatosan azt a döntést hozzuk, hogy megkeményítjük a szívünket, és visszatartjuk a belül érzett szeretetet. Félünk attól, hogy túlárad bennünk az érzés, és hogyha leengedjük a védőfalunkat, akkor túlságosan törődni fogunk a másikkal, és majd muszáj lesz tennünk is valamit. Egyes emberekben az a félelem is megvan, hogy nem lesz bennük elég szeretet, és a végén még kifogynak belőle!

Nem történhet meg, hogy kifogyunk a szeretetből, mérhetetlen sok van belőle! Az igazság az, hogy minél inkább szeretettel fordulunk ismeretlen emberek felé, annál több lesz a szeretet a mi saját életünkben!”

Angyali üzenet:

A részlet Lorna Byrne: Mennyei szeretet című könyvéből való

 “Az angyalok elmondták nekem, hogy a szeretet a leghatalmasabb erő a világegyetemben, ez terel minket a helyes irányba, és visz előre. A szeretettől válik értékessé az életünk!”
Lorna Byrne

Olvasd el ezt is:

Angyali üzenet: Engedd meg magadnak az érzelmeket!”

Angyali üzenet: Engedd ki magadból a szeretetet!”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top