Ezo

Ezt jelentik valójában a repülős álmaink

Kíváncsi vagy, mire utalnak azok az álmok, amikben sikerül elrugaszkodnod a földtől és megtapasztalnod a repülés szabadságát? Most megtudhatod!

 Léteznek olyan gyakori álomképek, amikről sokan számolnak be, és a jelentésük univerzálisan megfejthető. Ilyenek például a zuhanós, a fogkiesős vagy éppen a repülős álomképek. Ha te is álmodtad már, hogy a lábad elemelkedik a talajtól és súlytalanul szárnyalsz a levegőben, valószínűleg kíváncsi vagy, mit jelenthet ez a kellemes érzetet nyújtó álom. 

Ezt jelentik valójában a repülős álmaink

A repülős álmok azt jelzik, hogy az életedben éppen pozitív dolgok történnek. Ha valami nyomasztó, stresszes dolog alól felszabadultál a valóságban, az álmaidban ez a repülés képében jelenik meg. Ezek az álmok arra utalnak, hogy egy kaotikus időszak véget ért, és végeláthatatlan lehetőségek nyílnak meg előtted.

Ha álmodban repülsz, az azt is jelentheti, hogy valami olyan siker ért, amire maradéktalanul büszke vagy és magabiztosság tett. A repülős álommal gratulálsz magadnak azért, amit elértél.

Olvass tovább az álmok jelentéséről az NLCafén:

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top