Ezo

Szeptember elsején energikus égi jelenségre számíthatunk – tudd meg, mit jelent ez rád nézve!

Nagyszabású égi jelenséggel búcsúzunk a nyártól: szeptember elsején a Napot a Szűz jegyében részlegesen takarja majd a Hold - ez pedig mindannyiunk életére hatással lesz.

Bár sajnos számunkra nem lesz látható, szeptember elsején részleges napfogyatkozásra lehet számítani: a Hold majdnem teljesen takarja majd a Napot, mindez pedig a Szűz jegyében történik majd. A különleges asztronómiai jelenség hatalmas energiákat generál, amit viszont mindnyájan érezhetünk – ezért nem árt rá felkészülni!

Szeptember elsején energikus égi jelenségre számíthatunk - tudd meg, mit jelent ez rád nézve!

Légy türelmes

Akik hajlamosak kijönni a sodrukból, azok számítsanak rá, hogy még könnyebben felhúzhatják majd magukat! Akik pedig elszenvedői mások haragjának, igyekezzenek minél türelmesebbek lenni!

Légy egyensúlyban

Próbáld meg tested-lelked egyensúlyban tartani, mert ha instabil vagy, komoly következményekre számíthatsz: csalódásra, bizonytalanságra, önpusztításra.

Tedd magad boldoggá

Csodálkozz rá az élet szépségeire és szánj olyan dolgokra időt, amiket a leginkább szeretsz csinálni, vagy tölts olyan helyen időt, ahol szívesen vagy.

Dolgozz keményen

Adj bele mindent, hogy elérd a céljaidat – most végre sikerrel járhatsz!

Segíts másoknak

Ha a barátaid hajlamosak negatívan látni a dolgokat, segíts nekik felvidulni! Ez a mai napon különösen fontos lesz.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top