Ezo

5 jel, hogy a fény harcosa vagy, csak még nem tudsz róla

Az emberek tiszta és melegszívűnek, esetleg végtelenül segítőkésznek tartanak? Lehet, hogy a fény harcosa vagy!

A fény harcosa olyasvalaki, aki gyógyító energiáit az egész világ felé tudja áramoltatni. Biztos, hogy az élete során átélt egy spirituális megvilágosodást – de az is lehet, hogy már az előző életében átesett rajta. 

Ha mindenkinek jótét lelked és segítőkészséged jut eszébe rólad, lehet, hogy te magad is a fény harcosa vagy! Derítsd ki most!

5 jel, hogy a fény harcosa vagy, csak még nem tudsz róla

1. Az egyedüllét számodra normális állapot

Se gyerekként, se felnőttként nem jelentett számodra gondot, ha egyedül maradtál. Arra használod fel ezt az időt, hogy még jobban megfigyeld és megértsd a többi embert.

2. Mindenkin segíteni szeretnél

A segítségnyújtás számodra olyan fontos, mint a levegővétel. És teljesen természetes is – ezért te magad valószínűleg észre sem veszed, mennyit adsz másoknak.

3. Az élet minden formáját tiszteled

Még egy apró muslicát sem tudnál bántani, húst enni pedig eszedbe sem jut. Nem azért, mert fanatikus állatvédő vagy – számodra természetes, hogy tiszteletben tartsd, ami él ezen a planétán.

4. Lázadó vagy

Valahogy nem találod a helyed a rendszerben, és kilógsz jó pár közösségből is. Nem azért, mert rossz ember vagy, hanem mert egyből felismered a rossz döntéseket és a helytelen szándékokat.

5. Egy vagy az Univerzummal

Légy bárhol a világon, ha felnézel a csillagos égre, otthon érzed magad.

 Még több ezotéria az NLCafén:

  • 10 jel, hogy sámán vagy
  • 4 jel, hogy kinyílt a harmadik szemed

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top