nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ezo
Tudnivalók a harmadik szemről, amiket eddig nem ismertél

Tudnivalók a harmadik szemről, amiket eddig nem ismertél

A harmadik szem fogalma egyáltalán nem olyan misztikus, mint ahogy elsőre gondoljuk. Olvass tovább, hogy mindent megtudj róla!
NLCafé
f Ajánlom

 Ha valaki a harmadik szemről kezd magyarázni, könnyen ezoterikus humbugnak titulálhatják a mondandóját. Pedig a test harmadik szemnek nevezett pontja nagyon is létező részünk, még akkor is, ha nem tapintható. 

 A harmadik szem a csakrák között a hatodik helyet foglalja el. A homlok közepén található, színe az indigó, és ha nincs egyensúlyban, az fizikailag is megnyilvánul: alvászavar, látásproblémák vagy fejfájás formájában.

Tudnivalók a harmadik szemről, amiket eddig nem ismertél

Mindenkinek van harmadik szeme, csak ez nem konkrét anatómiai, hanem egy úgynevezett metaszerv. Erősen kapcsolatba hozható a tudatalattinkkal és az energiáinkkal. A harmadik szemünkkel nem egy ember testét látjuk – általa képesek vagyunk a másik ember lelkét érzékelni. 

A harmadik szem a megvilágosodás szimbóluma, hiszen képesek vagyunk vele a tárgyak mögötti, valódi igazságot látni. A telepatikus képességek is hozzá kötődnek. 

A harmadik szem mantrája az OM – ez is az általa befogadható teljességre utal. Ha a harmadik szemünket használjuk, képesek vagyunk az anyagi és a éteri világ között lebegni. 

Forrás: The Mind’s Journal

Megosztás Facebookon