Ezo

Dalai láma, nepáli papok: Magyarország különleges jövő előtt áll

Magyarország egy különleges hely a világban. A magyar emberek rendkívüliek, nagyon sok olyan ember él itt, akik hihetetlen képességekkel, érzékenységgel rendelkeznek, akiken nemcsak Európa, de akár a világ jövője is múlhat.

A lehetőség bennünk van, de sajnos csak kis százalékunk jutott el a tudatosságnak arra a fokára, amivel emberfeletti teljesítményekre lennénk képesek. Még saját magunk se ismerjük be, de a jövő kulcsa a kezünkben van. Pedig a világban olyan emberek, akik valóban megszentelt életet élnek-éltek, tudják, hogy országunk hatással van a Földre, az emberiségre. Hogy miből gondolom ezt? Például abból, hogy a dalai láma, vagy a 20. század első felében Pió atya is említést tesz a kiválasztottságunkról.

A dalai láma üzenete a magyarokhoz:

“Magyarok!
Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia terén még fiatalnak számítanak. A lehetőség mindazon által eljött az Önök számára, hogy kibontakoztassák képességeiket és megmutassák a világnak szellemüket, kezdeményezőképességüket. Ehhez azonban az önbizalom elengedhetetlen. Éppen ezért akármilyen nehéz is, bármilyen akadállyal, nehézséggel néznek szembe, nem szabad, hogy elveszítsék a reményt és az elhivatottságukat. Bizakodónak kell maradniuk!…”

A folytatásért kattints a Lótusz caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top