Ezo

Egy nap a testi-lelki-szellemi egészség jegyében

Június első vasárnapján immár tizenkettedik alkalommal várja látogatóit a testi-lelki-szellemi egészség egyik legnagyobb, legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

Június első vasárnapján újra Napfényes Fesztivál! Egész nap izgalmas előadások és koncertek, vidám szabadtéri gyermek- és felnőttprogramok, valamint kézműves és biovásár várja a látogatókat. 24 különféle kiscsoportos foglalkozás és 35 téma közül nyílik lehetősége a látogatóknak az egyéni természetgyógyászati konzultációk megismerésére, kipróbálására. Az idei, sorban a tizenkettedik Napfényes Fesztivál azért is különleges, mert a Petőfi Csarnok valószínűleg utoljára telik most meg élettel. A fesztivállal lényegében búcsúzik a több évtizedes múltú rendezvényközpont. Lezárul egy korszak, jövőre új helyszínen várja vendégeit a Napfényes Fesztivál.  

Egy nap a testi-lelki-szellemi egészség jegyében

A nap folyamán előadást tart Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus, Boldizsár Ildikó meseterapeuta, Tarr Bence László filozófus és Váradi Tibor vallásbölcsész, természetgyógyász. Előadásaik között olyan népszerű előadóművészek szórakoztatják majd a közönséget, mint Malek Andrea és Sasvári Sándor énekesek, Kövi Szabolcs fuvolaművész és a Misztrál együttes.

A látogatóknak lehetőségük lesz részt venni számos workshopon és ingyenes természetgyógyászati konzultáción: a workshopok kínálata több mint 20 témát ölel fel az allergiától a párkapcsolati problémákon át a tanulási nehézségekig. A konzultációk és bemutatókezelések sorában pedig megtalálható többek között a kineziológia, a családállítás, nehézfém- és allergiakivezetés, különféle masszázstechnikák, biológiai fogászat, illetve önismereti asztrológia.
A gyerekek számára a szabad tér kínál változatos programlehetőségeket: koncertek, meseösvény, kézműves-foglalkozások, bábelőadások és mutatványosok várják az ifjabb korosztályt, hogy csak néhányat említsünk a sokszínű kínálatból. A gyerekszínpadon fellép Kárász Eszter, Méhes Csaba, Bussy Gábor és a Tintaló Cirkusz.

A kínálat nem lenne teljes a reformétterem és -cukrászat egészséges finomságai, illetve a kiállítás és vásár nélkül, mely utóbbi több mint félszáz kiállítóval várja a vendégeket. A fesztiválhoz kapcsolódóan országos rajzpályázatot is hirdetnek, melynek legjobb alkotásaiból a helyszínen kiállítás tekinthető meg.

Részletes programot és több információt a Napfényes Fesztivál oldalán talál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top