Ezo

Nyilas fogyó Hold: robbanások napjai

Tűzijáték lehet szívedben, de könnyen megeshet, hogy eldurran az agyad, és az sem kizárt, hogy mások miatt lesz puskaporos a hangulat. Ha sikerül elkapnod a fogyó Hold erejét, akkor bomba formában lehetsz, és a tűz őselemnek hála, a mesés ötletek szikraként pattanhatnak ki fejedből.

Ajánlott tevékenységek:

  • test: aktívkodás, méregtelenítés, böjt, meditálgatás, ágytorna, tánc
  • szépség: bőrradírok, nyugtató fürdő, lábfürdő, narancsbőrharc
  • háztartás: vasalás, sütés, főzés, aromaterápia
  • kert:metszés, vágás, nyírás
  • gyógynövények: zsálya, turbolya
  • kerülendő: stressz, provokálás, dicsekvés, hirtelen haragú emberek, hangulatemberek, politizálás, mohóság, pénzszórás

Lelkesedsz vagy heveskedsz? Önismeret: mintha aknamezőn járnál; nem tudhatod, ki mikor és miért kapja fel a vizet. Legyél nagyon óvatos, mert könnyebben csúszhatnak ki provokatív megjegyzések, mint gondolnád. A humorosnak szánt mondatok és a szarkazmus is heves vitákat robbanthatnak ki. A politika szerelmesei erejük teljében lehetnek, így kerüld őket, ha nem szeretnél hosszas és heves eszmecserét. Ha a politikai vitákban örömöd leled, akkor keress hozzád hasonló vitapartnert! A dicsekvés, erőfitogtatás is könnyedén kiakaszthat most bárkit.

Nyilas fogyóhold: robbanások napjai

Ha sikerül elkerülnöd a vitás Nyilas holdhatást, akkor kapd el a pozitívumokat! Kényeztesd érzékeid, tudatosan csitítsd most kavargó gondolataid! Örömödet lelheted a fűszeres illatokban, az erőteljes ízekben és magukkal ragadhatnak a tomboló dallamok is! Egy színházi előadás, musical, sőt egy izgalmas könyv is más dimenziókba repíthet most. Ha szerelmes vagy, akkor most könnyebben kimutathatod érzéseid. Jobban jöhetnek a szavak és közelebb érezheted magadhoz, mint máskor. A nagy egymásra találás, az összenézések, cinkos mosolyok napjai lehetnek ezek, amikor szívedben őrült táncot járhatnak az érzelmek.

További részletek a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top