Ezo

Ha a világunk apró darabokra hullik

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy milyen az, amikor minden, amit ismersz és szeretsz, egyetlen pillanat alatt széthullik millió darabra...

Amikor érzelmi sokkon esünk át, általában ez történik, elszakadunk az életünktől, mintha kívülről néznénk azt, és olyan idegennek érzünk sok mindent. Azonban ilyenkor az is kiderül, hogy az az élet, amit kialakítottunk magunknak, mennyire igaz és valódi. Vajon képesek vagyunk-e visszatalálni oda, ahol az elszakadás történt, vagy teljesen új életet kezdünk, mert ráébredünk, hogy valaki más életét éltük.

Nekem eddig egyszer kellett csak gyökeresen megváltoztatnom az életemet, az a sorsfordító pont akkor megmutatta, hogy az addigi életem felületes, sivár és fakó volt. Nemrég újra elért egy érzelmi felforgató erő, s azt gondoltam, talán újra itt az ideje, hogy átértékeljek dolgokat. De ez most más. Először az űr jelent meg bennem, a semmi. Nem tudtam senkihez kapcsolódni, egyedül akartam lenni. Nem akartam érezni, gondolkodni, csak figyeltem. Aztán úgy döntöttem, hogy minden, amiben hiszek, az a lényem része. Most kiderül, hogy a hitrendszerem stabil lábakon áll-e, vagy ezek csak felvett viselkedések a részemről.

Ha a világunk apró darabokra hullik

Most már tudom a saját válaszom, minden, amiben hiszek, akkor is működik, amikor körülöttem a világ darabokra hullik. Csodálatos volt megtapasztalni, hogy ez nem tőlem működik, csak a döntés az enyém, hogy élek-e velük, vagy nem. A spirituális fejlődés nem arról szól, hogy azon dolgozunk, hogy elkerüljük a “rossz” dolgokat, hanem arról, hogy amikor azok megtörténnek, “jól” tudjunk reagálni rájuk. Az általam választott út, amiben újra visszataláltam önmagamhoz, egy egyszerű út, leírok néhány technikát, amiket használtam.

1. Folyamatosan mantrákat hallgattam, a legkedvesebb számomra, amit a dalai láma énekel, az Om Trayambakam című mantra. Ez az Aranykor négy nagy mantrájának az egyike, amelynek kivételes ereje van, és segít megemelni a rezgésünket.

2. Programozott víz, a legegyszerűbben a műanyag flakonra ráírva, hogy mit szeretnék, illetve kancsóban kristály, ami szintén az energiaszintemet segített visszahúzni.

3. Mozgás. Futás és jóga, nekem ez a kettő jön be, ez mindenkinél más, hogy mi az, ami ki tudja kapcsolni. A mozgásban le tudjuk vezetni a felesleges energiákat, le tudjuk földelni magunkat, s ezek ilyen helyzetekben rengeteget számítanak.

Még több technika a Bliss blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top