Ezo

Döntsd le a korlátokat! – Izing Klára februári horoszkópja

A februári havi horoszkópból többek között megtudhatod, hogy a Jupiter és az Uránusz jó fényszögekkel kapcsolódnak egymáshoz, ami arra utal, hogy mindentől/mindenkitől meg akarunk szabadulni, ami korlátoz, vagy ami a fejlődésünk útjában áll.

Kos

Mindig megdöbbentett a rosszindulat, a gonoszság, amelyből most nagyobb tapasztalatokra tehetsz szert. Ha módodban áll, akkor nyújts segítséget egy olyan személynek, aki elesett, vagy akivel igazságtalanság történik. A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy belemenj egy olyan szerelmi kapcsolatba, amelyet titokban kell tartani. Ez a viszony izgalmas lesz, és minden valószínűség szerint napvilágra fog kerülni. Ezért ha tartós párkapcsolatban élsz, és nem akarod, hogy a partnered megtudja, ügyelj a részletekre, illetve hogy titkod ne derüljön ki.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Bika

Kedvez az idő a költözésnek, minden ingatlannal kapcsolatos ügyet remekül intézhetsz. Családtaggal nagyon jól kijöhetsz, aminek az oka, hogy egy ügyben teljesen azonos nézeteket vallhattok. A munkahelyeden még akkor is hízelegj a felettesednek, ha éppen az ellenkezőjét gondolod róla, mert most jött el a megélhetésben a taktikázásnak az ideje. Megtörténhet, hogy akihez eddig baráti szálak fűztek, az iránt változnak az érzéseid, és hirtelen rádöbbenhetsz, hogy amit érzel, az bizony szerelem. Egyelőre ne beszélj neki mindarról, ami a lelkedben dúl.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Ikrek

Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden te leszel a sztár. Kreativitás dolgában a helyzet magaslatán állhatsz, olyan ötleteid lehetnek, hogy a környezetedben az emberek csak kapkodják a fejüket. Ha a munkanélküliek táborához tartozol, akkor ennek most vége szakadhat, és olyan feladat vár rád, amelyre azt mondhatod: szerelemmunka. Fontos, hogy ha egy barát rád bízta a titkát, akkor azt ne add tovább, mert nemcsak őt hozod kellemetlen helyzetbe, hanem újabb ellenségre tehetsz szert, miközben olyan új szituációba kerülhetsz, hogy barátokra, támogatókra lenne szükséged.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Rák

A meglepetések hónapját élheted, amikor olyan események történhetnek veled, hogy csak ámulsz és bámulsz. Anyagiak terén nem lesz okod panaszra, mert szerencsésnek nevezhető lehetőséget sodor utadba az élet, amivel talán még tartalékot is képezhetsz. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amely miatt talán összeszorul a gyomrod, de rövidesen kiderül, hogy nem kell aggodalmaskodnod. A szerelmi kapcsolatokban olyan dolgok történhetnek, hogy megváltozik a véleményed a viszonyról, és teljesen más irányba haladtok, újfajta jövőkép alakul ki benned.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Oroszlán

Még az is megtörténhet, hogy egyéjszakás szerelmi kapcsolatba bonyolódsz. De az is előfordulhat, ha titkos viszonyt folytatsz, akkor érzelmileg nagyon mélyen kötődsz a partneredhez. Lelked csordultig van szerelemmel, szeretettel iránta. Banki és biztosítási ügyek intézésére kerülhet sor, de az is lehet, hogy olyan helyről kapsz pénzt, amelyről vagy lemondtál, vagy egyáltalán nem gondoltad, fizetni fognak. A munkában nehéz helyzet alakulhat ki, még az is megtörténhet, hogy olyan feladatot sóznak a nyakadba, amelyhez semmi kedvet nem érzel. Külfölddel kapcsolatban váratlan, kedvező fejleményre számíthatsz.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Szűz

A házasságokban, régi együttélésekben tökéletes lehet az összhang, és az is lehet, hogy érzelmileg most sokkal közelebb álltok egymáshoz, mint korábban. Előfordulhat, hogy olyan valaki van a környezetedben, aki szerelemtől ittas, és aki szeretné elmesélni mindazt, ami vele történt. Légy jó hallgatóság, mert rövidesen te is olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor szükséged lesz valaminek a kibeszélésére, és jó lesz, ha ugyanazt kapod vissza, mint amit a másikra figyeléssel adsz. Egészségedre, testi épségedre ügyelj, mert most fogékonyabb vagy a betegségekre, vagy baleset érhet.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Mérleg

Ha munkáról van szó, akkor most igazán oda kell tenni magad, és nem jó, hanem egyenesen kiváló teljesítményt nyújtani, mert a jövőd múlik azon, hogy mit és hogyan csinálsz. Azzal a kollégával, akivel az elmúlt időszakban nem ápoltál valami jó kapcsolatot, most próbálj meg együtt dolgozni, és közös nevezőre kerülni, mert neki is lesz beleszólása a te, megélhetéssel kapcsolatos jövődbe. Egy közösségben te lehetsz a sztár, sokan tartanak igényt a figyelmedre, a véleményedre. Betegség kialakulására van most nagyobb esély, vírus könnyen ágynak dönthet.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Skorpió

Még az is megtörténhet, hogy a felettesed úgy vélekedik rólad: pótolhatatlan vagy. Előfordulhat, hogy felemelik a fizetésed, vagy olyan juttatást kapsz, amely miatt anyagilag könnyebb lesz az életed. Ha állást kívánsz változtatni, akkor jól nézd meg – illetve érdeklődj utána –, hogy a cég, ahová menni kívánsz, milyen gazdasági helyzetben van, mert megtörténhet, hogy a csőd szélén táncol. Ha még nem vagy szerelmes, akkor ebben a hónapban Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat, és olyan szerelmes leszel, hogy akár a föld felett lebeghetsz két méterrel. Amennyiben szülő vagy, csemetéddel a kapcsolatod szorosabbá válhat.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Nyilas

Még az is megtörténhet, hogy az a szerelmi kapcsolat, amely miatt a lelked hol a mennyben, hol a poklokban járt, most váratlanul olyan fordulatot vesz, amelyet a legmerészebb álmaidban sem láttál. Végre-valahára beérik türelmednek a gyümölcse. A családi kapcsolatok most sokkal fontosabbak, mint máskor. Megtörténhet, hogy nemcsak a hozzátartozóid számítanak rád, hanem neked is nagyobb szükséged lesz rájuk. Ha nincs állásod, vagy ami van, abban keveset keresel, elérkezik az ideje a változtatásnak. A sors olyan lehetőséggel “kínál” meg, amely miatt talán még egy barát is irigykedhet rád.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Bak

Ha a szinglik táborához tartozol, akkor a sors összehoz egy olyan személlyel, aki iránt talán az első pillanatban még szimpátiát sem érzel. Ám az idő múlásával rájössz, hogy ő az igazi. Többet mozogsz, többet lehetsz úton, több ügyet sikerül elintézned. Előfordulhat, hogy olyan emberekkel találkozol, akikről gyorsan kiderül, hogy fontos kapcsolati tőkét jelentenek. Amennyiben jogi problémád van, annak sajnos még nem tehetsz pontot a végére. A házasságokban, régi együttélésekben központi téma lesz a pénz léte és nem léte. Arra ügyelj, hogy a kommunikációból ne legyen veszekedés.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Vízöntő

Te aztán jól értesz a pénz csinálásához. Környezetedben talán többen úgy vélekedhetnek, hogy talán Midasz király reinkarnációja vagy, mert amihez nyúlsz, az arannyá változik. Ha egy mód van rá, ne politizálj, mert ezzel olyan vitába keveredhetsz, amelynek hatására fontos kapcsolatod szűnhet meg. A házasságokban, együttélésekben partnered életében olyan változás történik, amely miatt minden okod meglesz az örömre, a boldogságra. Amennyiben külföldre utazol, ne csak bankkártyát vigyél magaddal, hanem készpénzt is, mert így elkerülhetsz egy kellemetlen és veszteséges helyzetet.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Halak

Még az is megtörténhet, hogy fülig szerelmes leszel. Olyasvalakivel hozhat össze a sors, aki iránt talán már az első pillanatban mély és gyengéd érzéseket táplálhatsz. Amennyiben ez a kapcsolat már létezik, akkor a viszony komolyra fordulhat. A munkahelyeden új helyzet alakulhat ki, amely miatt talán szorongsz, de kiderülhet, hogy nincs okod a félelemre, mert az olyan rabszolgákra, mint amilyen te vagy, a cégnek nagy szüksége van. A munkahelyi barátságokon nincs áldás, felettesed is kivételezhet egy olyan kollégával, akiről nemcsak neked, hanem más munkatársadnak sincs jó véleménye.

Olvasd el a szerelmi horoszkópod is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top