Ezo

Ezt ígérik a csillagok március 17-ig – Izing Klára jóslata

Havi horoszkópunkból megtudhatod, hogy a Szaturnusz és a Neptunusz milyen fényszögekkel kapcsolódnak egymáshoz, de azt is, hogy a Jupiter és a Plútó kapcsolatának köszönhetően erősen vágyunk a sikerre, és készek vagyunk keményen megdolgozni érte.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hangulat: Kedélyállapota ingadozó, aminek hatására olyan szeszélyes lehet, mint a tavaszi időjárás.

Párkapcsolat: A házasságok, régi együttélések, ha túlélik a tavaszig tartó megpróbáltatásokat, akkor a kapcsolat még szorosabbá, szinte elszakíthatatlanná válik. Minden esély megvan arra, hogy úgy érkezzen a szerelem, mint a hegyekből alázúduló kövek. Ha párkapcsolatban él, akkor ez a magas hőfokon izzó, szenvedélyes szerelem megingathatja még az igen stabil lábakon álló viszonyt is. Ha a szinglik táborához tartozik, olyasvalakivel hozhatja össze a sors, akiért meg kell küzdeni.

Pénz, munka: Sokkal nagyobb szüksége lesz a protekcióra ebben a szezonban, mint eddig bármikor. Mert nem elég a tudás, a tapasztalat, a tehetség és a szorgalom. A legfontosabb, hogy kinek a rokona, ismerőse, ki tolja a szekerét. Ez ugyan felháboríthatja, de ha ennek hangot ad, sajnos azzal csak önmaga alatt vágja a fát.

Egészség: Érdemes lenne csontsűrűség-vizsgálatra bejelentkeznie. De a fogorvost is felkereshetné, még akkor is, ha jelenleg nincs semmi problémája.

Ha az aszcendense Kos: Amennyiben ön szülő, gyermekével szemben túlságosan elnéző lehet ebben az időszakban, aminek nem lesz jó vége. Ha megpróbál következetes maradni, akkor elkerülheti a párjával emiatt kialakuló konfliktust is.

Ha partnere Kos: Talán nehezebben jön most álom a szemére, aminek oka az egzisztenciális bizonytalanság. Megeshet, hogy külföldi munkavállaláson töri a fejét, amiről beszélje le, mert ezzel kapcsolatban semmi sem úgy történik, ahogy remélte, ahogy ígérik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hangulat: Kedélyállapota alapvetően jónak mondható, aminek oka elsősorban az, hogy tisztán látja a saját helyzetét, akár munkáról, akár pénzről, akár társkapcsolatról van szó. A tiszta fejjel gondolkodás a kiegyensúlyozottság alapja.

Párkapcsolat: Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben partnerének anyagi gondja van, illetve problémája oka gyermek, netán szerelmi ügy, most kellene sort keríteni őszinte, tisztázó beszélgetésre. Amennyiben meg akarja menteni a kapcsolatot, akkor bizony előfordulhat, hogy meg kell alkudnia, és el kell viselnie a kialakult helyzetet. Ha változtatni szeretne, akkor lépjen a tettek mezejére!

Pénz, munka: Anyagi helyzetére rendkívül jó hatást gyakorolhat egy ingatlan körüli ügylet. Akár venni, akár eladni szeretne, ezt most kell nyélbe ütni! Nagyon jól tud alkudozni, vesse be rábeszélőképességét, mert ez pluszpénzt hoz a konyhára! A munkahelyén olyan helyzet alakulhat ki, amikor jobban teszi, ha nem mond véleményt, mert ezzel ellenségeinek tábora növekedhet.

Egészség: Előfordulhat, hogy orvosi beavatkozásra, talán rövid ideig tartó kórházi tartózkodásra is sor kerül.

Ha az aszcendense Bika: A barátságokban nagy változás várható. Megtörténhet, hogy egy kapcsolat végérvényesen megszűnik.

Ha partnere Bika: Beszélje őt rá életmódváltásra, ezáltal elkerülhetővé válik, hogy a stressz hatására nehezen gyógyítható egészségi problémája alakuljon ki.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hangulat: Új év, új tervek, új remények! Hangulata az életében történő változások hatására megváltozik, és amiről korábban lemondóan vélekedett, arról most az átalakulások hatására optimistán és bizakodóan nyilatkozhat.

Párkapcsolat: A házasságokban, együttélésekben nehéz helyzet alakulhat ki, aminek hatására úgy érezheti, képtelen tovább folytatni partnerével az együttélést. Társa makacssága, hajlíthatatlansága, befolyásolhatatlansága önt megbéníthatja, talán még az energiáit is elszívhatja. A nehéz helyzet ellenére is megfordulhat a fejében, hogy talán ad még neki egy esélyt, ám jobb, ha tudja: kedvese képtelen változni. Így az újabb esély nem más, mint elvesztegetett idő.

Pénz, munka: Sok munkáért kevés bért! – ez lehet a munkahelyén a jelmondat, és ön kénytelen lesz alkalmazkodni a kialakult szituációhoz, hiszen nincs olyan helyzetben, hogy lazán továbbálljon. Amennyiben állást kíván változtatni, akkor erre a március nem alkalmas, ugyanis akkor csak olyan lehetőséget találhat, amely miatt inkább könyvelésének veszteség- vagy kiadásoldala fog nagyobb mozgásba lendülni.

Egészség: Allergiás panaszai lehetnek, amelyek orvoslására nem alkalmasak a népi gyógymódok.

Ha az aszcendense Ikrek: Nagyobb horderejű vásárlásra, értékes ingóság, ingatlan adásvételének intézésére kedvező lesz az idő. Ez ügyben ne hallgasson senkire, csak és kizárólag az ösztöneire!

Ha partnere Ikrek: Egészségi problémája merülhet fel, amelyet talán megpróbál elbagatellizálni. Legyen a segítségére, álljon mellette!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hangulat: Alapvetően optimista hangulat lesz önre a jellemző, hiszen az élet több területén alakulnak úgy az ügyei, hogy ennek köszönhetően boldogság töltheti el.

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben partnere rokonának olyan gondjai adódhatnak, amelyek hatással lehetnek a közös életükre. Igyekezzen együtt érző lenni, társának segíteni, nem pedig kritizálni vagy féltékenykedni, különben ez a helyzet felemésztheti a kapcsolatukat. Azokban a szerelmi viszonyokban, amelyekben hárman – esetleg négyen – vannak, eljött az ideje, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, és beszéljenek a jövőről.

Pénz, munka: Amennyiben válófélben van – akár a magánéletében, akár üzleti szempontból –, nagyon észnél kell lenni, mert a jóhiszeműségét kihasználhatják, és lenullázhatják a bankszámláját. Ha nincs állása, akkor a március kedvező időszak arra, hogy változtasson a helyzetén. Olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, amelynek hatására úgy érezheti: a sors a tenyerén hordozza!

Egészség: Érzékeny szerve az epéje, még az is megtörténhet, hogy kövesedés okozhat problémákat.

Ha az aszcendense Rák: Jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejéből, amelyek nyomán munkahelyén nő az ázsiója, felettese elismerésében lehet része.

Ha partnere Rák: Amennyiben ön szülő, a gyermeke miatt nagyobb áldozatot kell hoznia. Ha külföldi utazásra kerülne sor, a biztosításról és az útipatikáról ne feledkezzen meg!

Oroszlán (07. 23. – 08. 23.)

Hangulat: A következő időszakban inkább az optimizmus lesz önre a jellemző. Még olyan helyzetben is megőrzi jó hangulatát, amelyben mások inkább elkeserednek.

Párakapcsolat: Vannak olyan kapcsolatok, amelyek felett éppen most jár el az idő. Hiába töltöttek el akár hosszú éveket együtt, nincs tovább. Ön is érezheti, hogy a viszonyuk beteg, és előfordulhat, hogy nincs se ereje, se türelme ahhoz, hogy helyrehozza azt, amiről ön is úgy vélekedhet: végérvényesen elromlott. A most induló szerelmi kapcsolatokban itt az ideje tisztázni a kialakult helyzetet. Ha a kellemetlennek tartott beszélgetésre nem kerít sort, a későbbiekben ott fog majd sírni, ahol senki sem látja.

Pénz, munka: Amennyiben úgy gondolja, külföldön több babér teremhetne önnek, akkor a megérzései tökéletesen működnek. Bátorság: vágjon bele, még akkor is, ha a környezetében megpróbálják lebeszélni önt erről! A szabályokat ne szegje meg, és a hivatalos szervekkel ne húzzon ujjat!

Egészség: Érdemes lenne pajzsmirigy-vizsgálaton részt venni, mert előfordulhat, hogy ez a szerve nem működik tökéletesen.

Ha az aszcendense Oroszlán: Titkos szerelmi kapcsolatba bonyolódhat, és éppen a kapcsolat titkossága teszi ezt a viszonyt szenvedélyessé, fantasztikussá – de hosszú távúvá sajnos nem.

Ha partnere Oroszlán: Amennyiben ön szülő, gyermekével nehezebben találhatja meg most a hangot. Ön, a társa lehet a villámhárító közöttük, ezért azonban ne várjon köszönetet!

Szűz (08. 24. – 09. 23.)

Hangulat: Minden attól függ, a családjában hogyan alakul a helyzet, rokonaival megtalálja-e a közös hangot.

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben előfordulhat, hogy a szex parazsát éppen társa fogja feléleszteni, és szenvedélyük lángja ismét magasan loboghat. Talán olyan mondatok is elhagyják kedvese ajkát, amelyekre régóta vár, és mondandójával biztonságérzetét erősebbé teheti. A most induló szerelmi kapcsolatokban, ha valami miatt titkolni kell a viszonyukat, akkor sajnos minden esély megvan arra, hogy ezzel a partnerrel soha nem vállalhatják nyilvánosan egymást.

Pénz, munka: Teher alatt nő a pálma – ez lehet a szlogen a munkahelyén, és ennek megfelelően olyan sok feladattal látják el, hogy talán túlóráznia kell, vagy a hétvégét is munkával kell töltenie. Lakással vagy rokonnal kapcsolatban is olyan kiadásra kerülhet sor, amelyet előre nem látott, és amelyet tervezni sem lehetett. Előfordulhat, hogy lekési a fizetési határidőt, ami miatt kellemetlen helyzetbe kerülhet.

Egészség: A csontjai épségére kellene most jobban ügyelnie, mert sajnos előfordulhat, hogy balesetet szenved, és a csontját töri.

Ha az aszcendense Szűz: Banki, biztosítási ügyek intézésére kerülhet sor, ami miatt különösen ideges lehet. Ám igyekezzen türelmes lenni, mert ha felemeli a hangját, azzal csak önmagát hozza kellemetlen helyzetbe.

Ha partnere Szűz: Megtörténhet, hogy a munkája miatt külföldre vagy az otthonától távolabbra kell utaznia, amit akkor is élvezhet, ha sokat kell dolgoznia.

Mérleg (09. 24. – 10. 23.)

Hangulat: Időnként hatalmába kerítheti a szorongás érzése, és megfordulhat a fejében, hogy talán szakemberhez kellene fordulnia, akinek segítségével könnyebben búcsút inthet a borús hangulatnak.

Párkapcsolat: Az év elején kezdődő szerelmi viszonyokban olyan szenvedélyt élhetnek át mindketten, amilyet eddig talán sohasem. Az is megtörténhet, hogy már hosszabb-rövidebb ideje ismerik egymást, de a szexuális vágy csak most lobban fel kettejük között. Ebből a kapcsolatból akár házasság vagy együttélés is lehet. A régi kapcsolatokban a tavasz közeledtével egyik pillanatról a másikra kialakuló helyzet mélyen megdöbbenti – erre nem lehet felkészülni –, és talán véget is vethet a viszonynak.

Pénz, munka: Előfordulhat, hogy olyan feladatot is el kell látnia, amit eddig más végzett, és amelyért vagy nem kap semmiféle ellenszolgáltatást, vagy talán még önnek kell áldoznia arra, hogy minden úgy menjen, ahogyan szeretné, ahogyan kellene. Kolléga segítségét ne kérje, és ne is hallgasson rá, mert csak összezavar mindent, és önt negatívan befolyásolhatja. Adóügyek okozhatnak fejfájást.

Egészség: Lehetséges, hogy egy vírus ágynak dönti. Fontos, hogy néhány napot pihenjen, és fogyasszon rengeteg vitamint!

Ha az aszcendense Mérleg: A szomszédjával a kapcsolata nehezebbé válhat. Veszekedés helyett próbáljon meg beszélni vele, és parancsolás helyett kérjen!

Ha partnere Mérleg: Nagyobb adag türelemre van szükség vele szemben, mert most minden ingerelheti.

Skorpió (10. 24. – 11. 22.)

Hangulat: A pénz nagymértékben befolyásolja hangulatát. Még akkor is képes borúsan látni a világot, ha éppen olyasmibe fekteti a pénzét, ami később nagy hasznot hajt.

Párkapcsolat: A szerelmi viszonyokra a bizonytalanság lehet a jellemző, amikor nincs tisztában azzal, valójában mit is szeretne. Választottja megérezheti az ön bizonytalanságát, és előfordulhat, hogy bevet mindent, csak hogy kapcsolatukat szorosabbá tegye. Ám ez sajnos önt inkább menekülésre késztetheti. A házasságok, együttélések az új, közös terveknek köszönhetően kiegyensúlyozottak lehetnek. Régi ismeretségből szerelem lehet.

Pénz, munka: Sor kerülhet szerződéskötésre, banki, biztosítási, hagyatéki ügyek intézésére. A munkában, megélhetésben új fejezet kezdődhet, amikor még az is megtörténhet, hogy az eddigi feladataitól teljesen eltérő munkát fog végezni. Bármihez adhatja a nevét, az sikeres lesz. Persze nem szabad megfeledkezni az apró betűs részekről például szerződéskötéskor, mert ha efölött átsiklik, akkor később mélyebben zsebbe kell nyúlnia!

Egészség: Érdemes most belevágni egy fogyókúrába, mert a csillagok is segítségére lesznek a hatékony karcsúsodásban.

Ha az aszcendense Skorpió: Ne avassa be magánéletének titkaiba még a legjobb barátot sem, mert a titkait kibeszélheti, és emiatt kínos helyzetbe kerülhet.

Ha partnere Skorpió: A munkahelyén olyan változás történhet, amely miatt kapkodóvá és idegessé válhat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hangulat: Megtörténhet, hogy az exe viselkedése hozza ki önt a béketűrésből, és teheti álmatlanná az éjszakáit. Ne engedjen a nyomásának, álljon ki az érdekeiért!

Párkapcsolat: Még akkor is összeboronálhatja a sors valakivel, ha olyan párkapcsolatban él, amelyre a harmónia a jellemző. Legyezgetheti a hiúságát, hogy olyasvalaki epekedik ön után, aki sokak szemében kívánatos, rendkívül jó partinak számít. Legyen óvatos, mert állandó partnere megérzései most átlagon felül jól működnek, és minden esély megvan arra, hogy lebukjon. A szerelmi kapcsolatokban az anyagiak okozhatnak komolyabb problémákat.

Pénz, munka: Amennyiben ön szülő, akkor a gyermeke miatt extra kiadásokra kerülhet sor. Előfordulhat, hogy a tartalékokhoz kell nyúlni, vagy most nem tud majd pénzt félretenni. Amennyiben ön vállalkozó, akkor az új terhek miatt könyvelése kiadás oldala lendül nagyobb mozgásba. A munkahelyén olyan átszervezés kezdődhet, amely miatt érdemes lenne új állás után nézni.

Egészség: A téli sportok okozhatnak egészségi problémát, különösen akkor, ha túlzásba viszi most a mozgást, vagy a bátorságáról akarja környezetét meggyőzni.

Ha az aszcendense Nyilas: Erőn felül vállalhat, mert a pénzre talán soha nem volt még olyan nagy szüksége, mint most. Ez lehet az oka annak, hogy feszültebb az átlagosnál.

Ha partnere Nyilas: A munkájában történő változások miatt időnként a hullámok csapkodhatnak a feje fölött. Minden külfölddel kapcsolatos ügy nem mindennapi sikerrel kecsegtet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hangulat: Mások viselkedése nagyban befolyásolja hangulatát, amelyre a szélsőségesség lehet a jellemző: lelke hol a mennyben, hol a pokolban járhat.

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben partnere anyagi helyzetének javulása nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a kapcsolatuk harmonikus legyen. Társa egzisztenciális bizonytalanságának vége, és ez pozitívan befolyásolja az ő lelkiállapotát. A változás következtében fontosnak érezheti magát, és ennek tudható be, hogy önnel is közlékenyebb, kedvesebb, megértőbb. A szerelmi viszonyokban kommunikációs problémák adódhatnak. A félreértés miatt a kapcsolat válságba is kerülhet.

Pénz, munka: A munkahelyén felettesváltásra kerülhet sor, ami az ön jövőjére is hatással lehet. Ezért fontos, hogy a kapcsolatokat ápolja, és olyan kollégával, üzletféllel is legyen kedves, akivel talán eddig nem is kommunikált – vagy nincs túl jó véleménye róla. Állásváltoztatásra nyílik lehetőség, amelyet ki kellene használni, még akkor is, ha jelenlegi munkájával elégedett. Mert nem lesz ez mindig így…

Egészség: Akkor is fogyasszon naponta 2 liter cukor- és szénsavmentes folyadékot, ha nem szomjas! Ugyanis ezzel még a fejfájást is felszámolhatja.

Ha az aszcendense Bak: Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés egy olyan rokonnal, akivel nincs jó viszonyban. Meg kell védenie magát!

Ha partnere Bak: Lazán kezelheti a szabályokat, ám kőkemény bírságra számíthat, amelynek a kifizetése nem lesz egyszerű.

Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)

Hangulat: Időnként elfogja a rémület, mert bizonytalannak érezheti a jövőt. Ne idegeskedjen, ne féljen, mert minden jobban alakul, mint ahogyan azt gondolta!

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben talán össze is teheti a két kezét, hogy olyan a partnere, amilyen. Hiszen nélküle nem tartana ott, ahol. Az ő ötleteinek, akaratának, elhatározásának, erejének és erős hitének köszönhetően ön is olyan helyzetbe kerülhet, amelynek nyomán környezetében az irigyek száma hirtelen megemelkedhet. A szerelmi kapcsolatokban fontos, hogy ne ön hozakodjon elő a közös jövővel, mert megrémítheti partnerét, aki inkább véget vethet az egésznek.

Pénz, munka: Anyagi ügyekben ebben az időszakban nem áll a helyzet magaslatán. Ezért bízzon minden pénzzel kapcsolatos ügyet a kedvesére vagy az üzlettársára, akikhez a pénz most úgy vonzódik, mint vas a mágneshez. Sor kerülhet banki, biztosítási ügyekre, illetve egy régóta húzódó ügy végére most pont kerülhet. A munkahelyén átszervezés történhet, és lehet, hogy ugyanannyi pénzért többet kell dolgoznia.

Egészség: Amennyiben ön szülő, előfordulhat, hogy éppen a gyermekétől kapja el a vírust, amely ágynak döntheti.

Ha az aszcendense Vízöntő: Soha nem volt még aktuálisabb és igazabb a mondás, miszerint házinyúlra nem lövünk. Bármilyen vonzónak találja őt, és bármilyen izgalomba jön a láttán, álljon ellent a kísértésnek!

Ha partnere Vízöntő: Nem könnyű vele, mert mindig változtatja a véleményét. Egyik ötletet követi a másik, ám sajnos a végrehajtás elmarad.

Halak (02. 20. – 03. 20.)

Hangulat: Minden attól függ, hogyan alakul a megélhetése, mennyi pénzre tud szert tenni. Ha könyvelése bevételi oldala mozog jobban, akkor akár a fellegekben járhat.

Párkapcsolat: Semmi értelme olyan kapcsolatot erőltetni, amelyről már bebizonyosodott, hogy nincsenek közös nevezőn. Ne tekintsen hátra, hanem nézzen előre, mert ez segíthet abban, hogy megtalálja azt a partnert, akivel tökéletes párt alkothatnak. Előfordulhat, hogy belebonyolódik egy olyan kapcsolatba, amely nem lesz több egy-két éjszakánál. A házasságokban, régi együttélésekben kettősük élete nem lesz zökkenőmentes. Talán a munkahelyén bekövetkező változás a nyugtalansága okozója.

Pénz, munka: A munkahelyén történő átszervezés érzékenyen érintheti. Ezért érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert most olyan lehetőséget találhat, amely miatt ismét kiegyensúlyozottak lehetnek a hétköznapok. Megtörténhet, hogy a felettesével rúghatja össze a port, amiből sajnos nem jöhet ki jól. Kollégával közös nevezőn lesznek, fontos, hogy legyen valaki a munkahelyén, akiben tökéletesen megbízhat.

Egészség: Az időjárási frontok jobban megviselik, mint korábban bármikor.

Ha az aszcendense Halak: Találkozhat a nagy Ő-vel! Olyan harmóniát élhet át ebben a kapcsolatban, mint amilyet eddig talán még soha.

Ha partnere Halak: Barát csalódást okozhat, amit nehezebben tud megemészteni. Szüksége lesz az ön segítségére, mert ön sokkal világosabban látja a társa és barátjának kapcsolatát, mint ő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top