Ezo

Virágjóslás: tudd meg, mit árul el rólad a virágod!

A virágjóslás az egyik legrégebbi előrejelzési módszer. Gondolkodás nélkül, első ránézés alapján válaszd ki a virágokból azt, amelyik a legjobban tetszik!

Megtudhatod, hogy éppen milyen lelkiállapotban vagy, mit kell tenned a boldogságért és milyen események történhetnek veled az elkövetkezendő időben. A virágjóslást különlegessé teszi, hogy sokáig használhatjuk, hiszen akár évszaktól, hónaptól függetlenül bármikor elővehetjük, és elolvashatjuk lelkünk üzenetét: hol tartunk, és mi áll előttünk. Lapozd végig a galériát, és válaszd ki azt a virágot, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el, mit mond el rólad a növény:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Rózsa

Neked most nagyon fontos a megjelenés, a karrier és a hatalom. De valóban boldoggá tesznek ezek a külsőségek? A csillogás, a pénz hajszolása és a helyezkedés helyett tölts több időt a családoddal, szeretteidnek szükségük van rád. Ráadásul költözés, lakásfelújítás vagy egy ingatlanügylet miatt figyelmed az otthonra terelődik, és egy rokon is több törődést igényel. A munkában rövidesen változások várhatók, és a siker erősíti majd az önbizalmad.

Hibiszkusz

A hibiszkusz a mozgás virága. Ébredj fel, és élj szenvedélyesen! Vesd bele magad az életörömökbe, győzd le a kisebbrendűségi érzést, a félelmeket, és vedd észre, hogy karnyújtásnyira van tőled valaki, aki elvarázsolhat. Felejtsd el a régit, ne rágódj a múlton, mert az új kapcsolat a boldogság birodalmába repíthet. A munkádban, a megélhetésedben forradalmi változások várhatók, ezek a javad, az előmeneteled szolgálják.

Hajnalka

Néha magányosnak és elhagyatottnak érzed magad, olykor pedig mintha az egész világ összeesküdött volna ellened, és fizikailag is messzebb vagy a csúcsformától. Tarts önvizsgálatot, áss le a problémák gyökeréig, menj bele a kellemetlen beszélgetésekbe még akkor is, ha éppen nincs kedved megszólalni, vagy nevetségesnek találod a beszélgetés résztvevőit, vagy magát a témát. Ezek az eszmefuttatások új szemszögből láttatják a világot, téged, és bizalommal telve várhatod a boldogságot, a szerencsét, amely rád köszönt.

Krizantém

Nagy terhek mellett nagy felelősség nehezedik a válladra, többen fordulnak hozzád tanácsért, segítségért. Nemcsak átéled, magadra vállalod mások problémáját, hanem véleményeddel emberek sorsát is befolyásolod. Nagyon fontos, hogy elkezdj meditálni, és megtanulj a megérzéseidre hagyatkozni. Fantasztikus lehetőséged adódik néhány héten belül, ami óriási változást hoz az életminőségedben. De figyelj a részletekre, mert valamit félreérthetsz, vagy túl szép ahhoz, mintsem igaz lehessen.

Klematisz

A legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot. Sikeres és boldog időszak köszönt rád. Készenlétben kell állnod, mert új, nagy lehetőség kopogtat az ajtódon. Csak ne félj, ne légy kishitű, mert most a lehetetlen is lehetségessé válik. Élj társasági életet, népszerű leszel, környezeted attraktív személyiségként tart számon. Nehezen tudsz ellenállni a csábításnak, hajlamos leszel belemenni egy “se vele, se nélküle” kapcsolatba, s ezzel besétálsz az érzelmek zsákutcájába.

Harangvirág

Mintha mostanában két személyiség küzdene benned, az egyik erőszakos, a másik gyengéd. Ezek az érzések jelzések: itt az ideje változtatni. Állj ki a vágyaiért, ha valamit szeretnél megvalósítani, ne fogd vissza magad, hanem ragaszkodj körömszakadtáig az elképzeléseidhez, mert ez a boldogulás alapja! A következő, új évszak áttörést hoz az életedben, anyagi helyzeted javulásnak indul, és estéid romantikus séták, suttogások, ölelések teszik varázslatossá.

Nárcisz

Alapvetően őszinte, szabad szellem vagy, aki időnként túlzásba viszi a buzgólkodást. De most törékenynek, védtelennek és csalódottnak érzed magad. Ne engedd feltörni a negatív gondolatokat, az akadályokat az élet azért állította, hogy átugord őket, és tanulj belőlük! Egy hónap múlva bebizonyíthatod, mit tudsz, és ősszel bebiztosíthatod a jövőt. Egy befolyásos személy jóindulatát és támogatását is élvezheted. Rövidesen családi ügyben kell majd fontos döntést hoznod.

Liliom

Érzelmeid szinte túlcsordulnak, szíved-lelked tele van szeretettel, odaadással, s ezt a tulajdonságodat most egy jó cél szolgálatába állíthatod. Barátaid, ismerőseid, munkatársaid számítanak rád. Figyelj, honnan jön a hívó szó, meglátod, jó tett helyébe jót várhatsz! Fizetésemelés, a társadalmi ranglétrán előrelépés, karrieredben kedvező fordulat várható. Ez jól is jön, hiszen a család vagy egy ingatlan körüli események kötik le figyelmed, ezek kissé megterhelnek.

Orchidea

Legszívesebben kitörnél a hétköznapok szürkeségéből, és az élet nagy kérdéseire szeretnél választ kapni. Fogd egy kicsit vissza magad, és örülj a jelennek. Olyan emberekkel találkozhatsz, akikre érdemes odafigyelni, talán még a nézeteid is megváltoztatják. Partnerkapcsolatodban feszültséggel teli időszakra számíthatsz, olykor börtönnek fogod érezni azt, amit korábban örömmel vállaltál, s ösztönösen menekülnél belőle. Avasd be társad a titkaidba, ő megért.

Pipacs

Szinte a bőrödön érzed a közelgő, nem sok jót ígérő változásokat, amelyektől félsz, mert nem tartod magad elég erősnek az új helyzethez. Pedig a változó helyzetből most előnyt is kovácsolhatsz: jelenleg a hétköznapok rabszolgájaként élsz, de most elérkezik az idő, hogy a kemény munka gyümölcsét leszüreteld. Szórakozz, lazíts, meglátod, jól fogod érezni magad, és a boldogság is lehorgonyoz nálad. Merj változtatni, ne szerénykedj, a képességeid és a tehetséged alapján verhetetlen leszel az új területen is.

Tulipán

Boldog, vidám, optimista időszak küszöbén állsz. A sikert azonban gátolhatja a szétszórtságod, a figyelem hiánya vagy a szórakozások, az élvezetek túlzott hajszolása, és szemedre hányhatják, hogy felületes vagy. Összeszedettebbnek kell lenned, boldogságod próbáld titokban tartani, mert több irigy személy van a környezetedben. Másfél hónap múlva új időszámítás veszi kezdetét, ami a munkádra, a pénzügyeidre kedvezően hat, a kitűzött célokat megvalósíthatod, és egy üzlet is beindul.

Lótuszvirág

A lótuszvirág egyesíti magában a földet, a vizet és a fényt – életed olyan szakaszába lépett, amikor szomjúhozod a tudást, és szeretnél megszabadulni mindattól, ami gúzsba köt. Utazz, vágj neki a világnak, és ismerkedj meg közelebbről az ezoterikus tanokkal. Most átlag feletti az időzítési érzéked, emiatt az élet számos területén lépéselőnybe kerülhetsz. Életedbe rövidesen belép a nagy szerelem, a nagy Ő, és végre megmártózhatsz a szenvedélyes, mindent elsöprő szerelem tengerében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top