Ezo

Heti holdnaptár: lélegezz fel!

Megkönnyebbülés és frissesség az újholdas hét ajándéka. Erősen düböröghet benned az anyagi jólét elérése utáni vágy, de a magánéletedben is késztetést érezhetsz előrelépésre. Ezen a héten üde, okos és előremutató gondolatok érkezhetnek, és könnyen előfordulhat, hogy új alapokra helyezed életed.

Legyen szó apró változásról vagy nagy lépésről, a hétfői és keddi racionális Bak holdhatás nagy előrelépéseket ígér. A munkádban remekelhetsz, még a monoton, unalmas feladatok sem okozhatnak problémát. A keddi Újhold idején érdemes a megtisztulásra koncentrálnod, legyen szó testedről, lelkedről, szellemedről. Magadban vagy nagyon szeretett személy társaságában érezheted igazán jól magad a hét elején. Nézz magadba, és lásd meg, hol van szükséged nagytakarításra. A Hold segít, hogy teljesen megfordítsd rossz hozzáállásod, és előfordulhat, hogy az, ami múlt héten még rémisztő és nyomasztó volt számodra, mostanra teljesen új értelmet nyerve, megoldható helyzetté szelídült.

Heti holdnaptár: Lélegezz fel!

Szerdán és csütörtökön a Vízöntő könnyedsége vehet erőt rajtad. A “tojok rá” üzemmód eredményeképpen olyan dolgokhoz érezhetsz elég erőt és bátorságot, amiket már jó ideje csak vágysz és halogatsz. Iratkozz be a tanfolyamra, menj asztrológushoz, kineziológushoz, vagy csak kezd már el azt a könyvet! Menj el a csoportba, az előadásra, irány a mozi, színház, múzeum. Csempéssz a szürke hétköznapokba valami könnyed, szórakoztató programot, és élvezd lelked friss pezsgését. Éttermi vacsora vagy otthoni pezsgős kikapcsolódás vidám és hasznos beszélgetések alapjául szolgálhat. Tervezz, szervezz programot a hét közepére.

Hogy mi várható a hétvégére? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top