Ezo

Heti holdnaptár: mozgass hegyeket!

Bár a hét elején inkább még otthon maradnál, nyújtanád a családi körben töltött pihenést, de a hét második felében képes lehetsz hegyeket mozgatni a munkahelyeden és a házimunkában is.

Hétfőn üdvözöl a telihold, méghozzá a labilis, érzékeny Rákban. Nem árt felkészülnöd, hiszen könnyekre, hisztire számíthatsz még kedden is. Saját magad vagy akár környezeted hangulatingadozásait próbáld figyelmen kívül hagyni. A család, lelki társ lehet gondolataid középpontjában. Megnyugtathatja háborgó lelked, ha otthonodban teszel-veszel, vagy családtagjaiddal filmezel, társasozol. Könnyedén lekenyerezheted őket édességgel, desszerttel a víz őselem idején. Lehetőséged van gyermekeddel mélyíteni kapcsolatodat. Álmodozásra hajlamos lehet mindenki, ne várj fokozott koncentrációképességet senkitől! Fontos, hogy nyugalmat teremts magad körül, és készítsd fel szervezeted esténként a pihenésre, amit a telihold jócskán megzavarhat. Hallgass nyugtató muzsikákat, és párologtass kellemes gondolatokat ébresztő rózsa illóolajat.

Heti Holdnaptár: mozgass hegyeket!

Szerdán és csütörtökön felcsapnak a tűz őselem lángjai, és érkeznek az önzőbb Oroszlán napok. Jól eshet magaddal foglalkoznod, leginkább a külsőd foglalkoztat. Csodás napok ezek meglátogatni a fodrászodat, bár ha festetni szeretnél, akkor várd meg az erre tökéletes pénteki Szűz holdhatást. Szívesen költekezel, sőt előfordulhat, hogy túlzásokba is esel vásárláskor. Hatékony lehetsz a munkában, házimunkában is, ha elkerülöd a hosszadalmas, kitartást igénylő tevékenységeket. Bár a fogyó Hold idején nyugodtabban falatozhatsz, a tűz őselem idején mégis figyelj oda a bevitt mennyiségre! Nem ártana abbahagyni a karácsonyi evést!

Hogy milyen lesz a hétvége? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top