Ezo

Heti holdnaptár: figyelj, kit engedsz közel a lelkedhez!

Még éppen időben vagy, hogy meglovagold az újholdas változások unikornisát, és közelebb kerülhess céljaidhoz. Nem mindig kell hatalmas változásokra gondolnod, néha már egy aprócska rossz szokás elhagyása is sokat lökhet rajtad. Az újholdas hétkezdés után a befogadás, raktározás lesz főszerepben a Hold szerint. Nem árt figyelni, mit vagy kit engedsz közel lelkedhez, testedhez, szellemedhez.

Kedden és szerdán a békésen szöszmötölő Bak holdhatás vehet erőt rajtad. Pénzügyeiddel javasolt ilyenkor foglalkoznod, és most a Hold is a gyarapodásodat segíti. Hajlamos lehetsz teljesen befelé fordulni, és minden figyelmed a legaktuálisabb problémák megoldásának szentelni. Józan ötletekkel lephet meg a növekvő Hold. Figyelj az átsuhanó gondolatokra is! Ajánlott elkezdened egy vitaminkúrát, de a bőrtápláló kúrák elindítása is időszerű. A következő két hétben sokkal jobban raktároz a szervezeted; segítsd “munkáját”!

Heti holdnaptár: figyelj, kit engedsz közel a lelkedhez!

A hétköznapok a könnyed és légies Vízöntővel érnek véget. A növőholdas levegő őselem napjain sokat tehetsz a lelki és szellemi feltöltődésért. Csütörtökön remekül mehet a tanulás. Nyitottabbá válhatsz újdonságokra, és vágyat érezhetsz egy jó könyvre, egy színdarabra, de az is lehet, hogy egy múzeumban kötsz ki. Engedd lelked feltöltődni szépséggel ezeken a napokon! A péntek este tökéletesnek ígérkezik baráti összejövetelekre, vacsorákra, szórakozásra is.

Mi várható a hétvégére? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top