Ezo

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig – Izing Klára jóslata

A Mars és az Uránusz között létrejövő fényszög kapcsolat felhívja a figyelmet arra, hogy a változás az életünkben elkerülhetetlen. Aki ellenáll az átalakulásnak, azt a sors kényszeríteni fogja a változtatásra. Ezért jobb, ha önként cselekszünk. A Jupiter hátráló mozgása miatt ismét terítékre kerülhetnek olyan ügyek, amelyekről az őszi időszakban azt gondoltuk, végre lezártuk. Azok az témák, amelyeket szőnyeg alá söpörtünk, most megoldásért kiáltanak.
Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hangulat: A jó hangulatának a munkában, a megélhetésben elért siker lehet az okozója. Ez növeli a biztonságérzetét és optimistává teheti.

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben december kritikus hónap, amikor egyik pillanatról a másikra kerítheti hatalmába a féltékenység. Ráadásul társa rokonsága is borsot törhet az orra alá. Ha képes lesz a legőrjítőbb helyzetben is megőrizni a hidegvérét, egy szót sem szól a família viselkedése miatt, a kapcsolata szorosabbá válhat. A szerelmi viszonyok jövője attól függ, hogy ön mennyire elfogadó, toleráns.

Pénz, munka: Végre olyan időszak következik az életében, amikor nem kell aggodalmaskodni a pénz miatt. Megtörténhet, hogy most üti a markát egy olyan összeg, amelyért jóval korábban megdolgozott. Arra azonban ügyeljen, hogy csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. A munkában olyan változásra van kilátás, amely miatt talán az első percben kétségbe esik, aztán kiderül, hogy ön ezzel a szituációval mégis jól jár.

Egészség: Immunrendszere nem működik tökéletesen, ezért fordulhat elő, hogy akár egymás után egy vírus többször is ágynak döntheti.

Ha az aszcendense Kos: Külföldi utazás fantasztikus élményeket tartogat. Vizsgán, felvételin, állásinterjún, jogi ügyben a lehető legjobb eredményt érheti el, amely szintén hozzájárul ahhoz, hogy a kedve jó legyen.

Ha a partnere Kos: Egyik ötlet pattan ki a fejéből a másik után. Hirtelen megváltoztathatja a tervét, sőt a nézeteit is. Ha képes lesz alkalmazkodni a változékonyságához, akkor a kapcsolatuk tökéletesen működhet.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hangulat: A rapszodikusság, a hangulatának szélsőségessége és kiszámíthatatlansága lesz önre most a legjellemzőbb. Talán a stílusában lesz némi nyerseség, de senkinek nem akar ártani, senkit nem akar bántani.

Párkapcsolat: A házasságokra, együttélésekre az anyagi helyzet nyomhatja rá bélyegét – elsősorban a partnere pénzügyei. Társa most hiába keresi, nem vagy csak nagyon nehezen találja meg a pénzt. De az is lehet, ha anyagiakról van szó, akkor kedvese nem mond igazat, amire ön rájöhet, és ezen nem tudja túltenni magát. A szerelmi kapcsolatokban, amelyekben úgy érezheti, erőn felül teljesített, hogy a viszonyuk jó legyen, most elérkezhet a búcsú ideje: nincs se kedve, se ereje tovább folytatni.

Pénz, munka: Rengeteg feladat hárul önre, és nemcsak a munkában kell helytállni, hanem az otthonában, a családtagok körében. Ha korábban sok idejét és erejét elvette az ingatlan körüli tevékenység, akkor most élvezheti a korábban befektetett energia gyümölcsét. A pénz most gyorsabban megy, mint ahogy jön.

Egészség: Csont és ízületi probléma merülhet fel, amivel azonnal keressen fel egy orvost. Balesetveszélyes ez az időszak!

Ha az aszcendense Bika: Baráti kapcsolat nem valószínű, hogy kiállja a sors próbatételét. Ne bánkódjon, ennek az ismeretségnek most jár le az ideje.

Ha a partnere Bika: A következő év elején a partnerét a sors olyan lehetőséggel “kínálja meg”, amely miatt irigyeinek a száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hangulat: Ösztönösen vonzódhat az energikusabb emberekhez, azokhoz, akik nem vacillálnak sokat a döntésük előtt. Hirtelen kötött ismeretség is hozzájárulhat ahhoz, hogy kirobbanó formában legyen.

Párkapcsolat: A szerelmi kapcsolatok az év legfényesebb hónapjában olyan változáson mennek keresztül, hogy talán még a közös gyermek sem tudja egyben tartani őket. Legyen szó bármilyen régi barátságról, ha döntésre kerülne a sors, ne hagyatkozzon jó ismerőse véleményére, mert a kívülálló most nem látja jól ön és társa viszonyát. Minden esély megvan arra, hogy az év vége felé Ámor nyila eltalálja.

Pénz, munka: Ha vásárlás előtt listát készít, akkor elkerülheti, hogy olyan dolgokra adjon ki pénzt, amelyre nincs szüksége. A pénzt most meg kellene fogni, mert előfordulhat, hogy a 2015-ös év elején, ha anyagiakról van szó, akkor nem alakul úgy minden, ahogy azt reméli. A munkában itt az ideje a nagyszabású terv készítésének. Kolléga annyira irigykedhet, hogy majd megeszi a penész.

Egészség: Elkaphatja az influenzavírust, forduljon a háziorvosához, mert ha saját maga kezd házilagos kúrába, azzal nem megy semmire.

Ha az aszcendense Ikrek: Az élet meg fogja önt tanítani az elfogadásra. Olyan helyzet alakulhat ki, amikor egyik ámulatból a másikba eshet, és hatására átalakulhat még az értékrendje is.

Ha a partnere Ikrek: Partnerének többet kell foglalkoznia a saját családjával, rokonságával, emiatt ne tegyen neki szemrehányást.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hangulat: Érzelemvilágára a változatosság, az erős kezdeményezőkészség lehet a jellemző. Amennyiben betegséggel küszködött, akkor ennek búcsút inthet, és ez is hozzájárulhat a kiegyensúlyozott hangulathoz.

Párkapcsolat: A házasságokban, együttélésekben olyan feszült lehet a helyzet, hogy elgondolkodhat a kapcsolat jövőjén. Nem szabad most tisztázó beszélgetésbe belemenni, mert elszabadulhatnak az indulatok, és olyan dolgokat vághatnak egymás fejéhez, ami lehetetlenné teheti a megbocsájtást és a felejtést. Ha titkos viszonyt folytat, elege lehet a kialakult helyzetből, és változtatni szeretne. Ám nem biztos, hogy kedvese is ugyanezt akarja.

Pénz, munka: Decembert akár az év legjobb hónapjának is tekintheti, már ha pénzről van szó. Ha nem is gázol térdig a húszezresekben, azért lesz mit aprítani a Johnny Walkerbe. A munkahelyén is olyan helyzet jöhet létre, amely miatt határtalanul boldoggá válhat. Megtörténhet azonban, hogy főnökváltásra kerülhet sor, ami váratlanul érheti. De ne aggódjon, az ön csillaga továbbra is magasan ragyog.

Egészség: Nem elegendő csak a zöldségekből vagy a gyümölcsökből nyert vitamin. Szedjen multivitamin tablettát is az egészsége megőrzése érdekében.

Ha az aszcendense Rák: Külföldi utazásra is sor kerülhet. Mielőtt nekivág a nagyvilágnak, érdemes lenne széles körű biztosítást kötni, illetve a tervezettnél több pénzt magával vinni. Kíméletes, rendszeres testmozgásra is szükség van.

Ha a partnere Rák: Olyan eseményen kell részt vennie, amely miatt önt hatalmába kerítheti a féltékenység. Próbálja meg az ő szemén keresztül nézni ezt az eseményt, és rájöhet, hogy a boldogulása miatt ezen muszáj részt vennie.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Oroszlán (07. 23. – 08. 23.)

Hangulat: Hullámzó érzés lehet most önre a jellemző. A magánéletében történő változások hatására hol a mennyekben, hol a poklokban járhat. A legnehezebb feladat most az érzelmi egyensúly megteremtése.

Párkapcsolat: A szerelem édes angyalkája telepedhet hosszabb időre a vállára. És a szerelmes érzések még akkor is hatalmukba keríthetik, ha párkapcsolatban él. Amennyiben ön szülő, a társát vonja be azokba az ügyekbe, amelyek a gyermekükkel kapcsolatos. Mert mindarról, ami most történik, a partnerének is tudnia kell. Ne titkoljon előle semmit, mert biztos lehet benne, hogy kiderül, és ez a kapcsolatuk stabilitásának végét jelentheti. A most induló szerelmi kapcsolatok tartósak lehetnek.

Pénz, munka: Új helyzet jöhet létre, amelyhez nem lesz könnyű alkalmazkodni. Az is megtörténhet, hogy új állás után nézhet, mert egyre erősebb önben az érzés, a jelenlegi valamilyen ok miatt megszűnhet. Megtörténhet, hogy most sokkal többet kell dolgozni, mint az év bármely más hónapjában. Sőt, talán kolléga munkáját is önnek kell elvégezni.

Egészség: A kialakuló egészségi problémával keressen fel orvost, és közben nézzen mélyen magába: felfedezheti, hogy mi az, amit nem tud elengedni. Ha erre rájön, könnyebben gyógyulhat bármilyen kórságból.

Ha az aszcendense Oroszlán: A pénz úgy vonzódik önhöz, mint mágnes a vashoz. Igaz, hogy meg kell dolgozni érte, de a sors több lehetőséget is kínál, amivel a bankszámláján az összeg, hízásnak indulhat.

Ha a partnere Oroszlán: Olyan eseményre kerülhet sor, amelyen muszáj részt venni, mert így tehet szert nagyon fontos ismeretségekre, kapcsolati tőkére.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Szűz (08. 24. – 09. 23.)

Hangulat: Optimista, pozitív kisugárzás jellemző most önre, és ez a viselkedés szimpatikussá teheti önt olyanok szemében is, akikkel nem ápolt jó kapcsolatot a korábbi időszakban.

Párkapcsolat: Amennyiben a szerelmi kapcsolatok túlélik a sors mostani próbatételét, akkor hosszú távra tervezhet. Amennyiben ön szülő, gyermeke miatt alakulhat ki a társával olyan helyzet, amit nem tud kezelni, és nem tud tolerálni sem. Amennyiben utódra vágyakozik, most adjon bele apait-anyait, mert a sors ez irányú vágyát most teljesítheti. Bármilyen régóta él együtt a mostani párjával, most nem fogják fél szavakból megérteni egymást. Fogalmazzon világosan, egyértelműen.

Pénz, munka: Ha nincs állása, most el kell fogadni idényjellegű ajánlatot, mert a semminél ez is több lesz. Régi kollégával vagy korábbi felettesével összejöhetnek, és nagyon jól múlathatják az időt. A munkahelyén legyen óvatosabb, különösen a hízelgőkkel. Akik csak el akarják érni, vagy meg akarják szerezni, amit kitűztek maguk elé, ami egyenlő lehet az ön kihasználásával.

Egészség: Többször fájdulhat meg a feje, ám az fájdalomcsillapító állandó szedése helyett jobb lenne, ha a problémájával orvoshoz fordulna.

Ha az aszcendense Szűz: Pénzügyek dolgában sajnos most nem áll a helyzet magaslatán. Alaposan fontoljon meg minden vásárlást, vagy olyan szituációt, amely kiadással jár. Mert megtörténhet, hogy több dologra nincs is szüksége.

Ha a partnere Szűz: A sors lehetőséget kínál arra, hogy felújítson egy olyan régi barátságot, amelyben mosolyszünet van.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Mérleg (09. 24. – 10. 23.)

Hangulat: Kedélyállapotára a változékonyság lehet a jellemző. Befolyásolhatóbb most, mint az év bármely más időszakában. A legfontosabb az otthona, a családja, akikért nagyobb áldozatot is képes hozni.

Párkapcsolat: Ha a szinglik táborához tartozik, összejöhet egy olyan személlyel, aki, ha párkapcsolatról van szó, nem gondolkodik most hosszabb távban. Inkább egy, maximum két éjszakás kalandra van igénye. Ezért fontos, hogy most megpróbáljon a realitás talaján maradni, és nem képzelni az ilyen ismeretségbe többet. Így elkerülheti a csalódást. A házasságokban, régebbi együttélésekben kellemesebb periódus veszi kezdetét.

Pénz, munka: Most minden megtörténhet! Még az is, hogy olyan munkát vállalhat/végezhet, amely az álom kategóriájába tartozhat. Ha változtatásra kínál lehetőséget a sors, akkor a válaszadás előtt alaposan tájékozódjon, így elkerülheti a csalódást. Ingatlan vagy családtag miatt kerülhet sor nagyobb – vagy nem tervezett – kiadásra.

Egészség: Töltsön több időt a szabad levegőn. Túrázzon, vagy sétáljon nagyokat. Ez nemcsak a fizikai, hanem a lelkiállapotára is jó hatással van.

Ha az aszcendense Mérleg: Baráti kapcsolatot ápolni kell, mert egy jó ismerősnek, barátnak köszönhetően juthat olyan dologhoz, amely miatt magabiztos és jókedvű lesz. Ne most kezdjen diétába, mert a kilók most nehezebben olvadnak.

Ha a partnere Mérleg: Társa rokonsága miatt akár könny is csilloghat a szemében. Beszéljen a kedvesével, kérje a segítségét, tegyen rendet a famíliájában, illetve álljon ki ön mellett.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Skorpió (10. 24. – 11. 22.)

Hangulat: Lelki nagyvonalúság, nemes büszkeség, pozitív kisugárzás – ezek lehetnek önre most a jellemzők, emiatt olyanok is szeretnének a közelében tartózkodni, akik eddig inkább távolságot kívántak tartani.

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben olyan téma kerülhet terítékre, amelyről azt gondolta, hogy mindent megbeszéltek, az ügyet lezárták. Most kiderülhet, hogy a partnere másként gondolja, és mindent kezdhetnek elölről. Amennyiben ön szülő, csemetéjét talán még a széltől is óvná. Adjon neki több szabadságot, és ne ellenőrizgesse, mert annak, amit szeretne, éppen az ellenkezőjét érheti el. Ha a most kezdődő szerelmi kapcsolatban nem kap mindennél fontosabb szerepet a pénz, a viszony tartós lehet.

Pénz, munka: Még az is megtörténhet, hogy a felettese aranyba foglalja a nevét. Kiderülhet, hogy a munkahelyén ön a nélkülözhetetlen ember. A magánéletében történő változások miatt megtörténhet, hogy változtatni fog az életén. Olyan átalakulásokról lehet szó, amelynek során még a rutin is megváltozik. Ha változtatni szeretne, akkor ebben az időszakban lépjen.

Egészség: Még az is megtörténhet, hogy átmenetileg kórházba kerülhet. De az is lehet, hogy csak ambuláns beavatkozásról van szó.

Ha az aszcendense Skorpió: Nagyon figyeljen arra, hogy kinek, mit mond, mert sajnos a környezetében most több olyan ember tartózkodik, akik jó adag túlzást csapnak a mondanivalójához, és így adják tovább. Amiből aztán önnek kellemetlenségei adódhatnak.

Ha a partnere Skorpió: Még az is megtörténhet, hogy jutalomban részesül. Vagy olyan helyről kap pénzt, amire nem számít.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hangulat: Kedves és humoros, az élet pozitív adottságainak kicsi hangsúlyosabb élvezni tudása jellemző most önre, emiatt sokan tartják szerencsésnek.

Párkapcsolat: A házasságokban, régi együttélésekben a partnere talán esténként hálaimájába foglalja az ön nevét: hálát ad Istennek, hogy ő lehet az ön élete párja. Nagyon fontos, hogy azt a kapcsolatot, amelyet lezárt, ne újítsa föl. Még akkor se, ha esetleg a magánéletében nem alakul minden úgy, ahogy azt várja. Nem szabad visszalépni. Váratlan találkozás miatt talán még a szava is elakad: ismeri őt, talán egy előző életből. Ez a kapcsolat akkor lesz olyan, mint amilyet szeretne, ha a partnerét nem sürgeti.

Pénz, munka: Olyan kiadásokra kerülhet sor, amelyek miatt talán képes lenne a hajszálait egyenként kitépni. Ne idegeskedjen, mert ezzel nem lesz kevesebb a kifizetendő pénz, viszont idegileg olyan negatív állapotba kerülhet, ami miatt a pénztárcája egyre laposabb. Amennyiben külföldön kíván munkát végezni, ezt a tervét áldás kíséri.

Egészség: Érdemes lenne diétába kezdeni. Ezt még akkor is megtehetné, ha nem küzd súlyfelesleggel, hiszen a méregtelenítés jó hatást gyakorol az egészségére.

Ha az aszcendense Nyilas: Érdemes most tanulmány folytatásába belekezdeni. Amennyiben az iskolapadot koptatja, a vizsga remekül sikerülhet. Ha jogi problémája van, ennek a végére pont kerülhet, az ön bankszámlájára pluszpénz.

Ha a partnere Nyilas: Anyagi ügyek miatt nehéz helyzetbe kerülhet. Érdemes lenne elvállalni idényjellegű munkát, amivel extra bevételre tehet szert.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hangulat: Érzésvilágának változékonysága abban nyilvánulhat meg, hogy képes olyan magatartást felvenni, amelynek hatására másodperceken belül belefojtja másokba a szót. Ezért, mielőtt megszólal, számoljon el legalább hétig.

Párkapcsolat: Most semmi sem lehetetlen. Például az sem, hogy a magánéletének alakulása miatt egy barátság megszakadjon. Előfordulhat, hogy egy jó ismerős többet enged most meg magának, ami kiverheti önnél a biztosítékot. A féltékenység zöld szemű szörnyetege hatalmába kerítheti, és sajnos olyan dolgokra vetemedhet, ami miatt a kapcsolat meg is szűnhet. A most kezdőd viszonyok a szexre épülnek, így aztán nem tartanak sokáig.

Pénz, munka: A munkában, megélhetésben új lehetőséget sodorhat útjába az élet, emiatt minden oka megvan a jókedvre. Nemcsak az elvégzendő feladat, hanem a remek munkatársak miatt is örülhet. Sőt, annyi pénzt kereshet, hogy akár tartalékot is képezhet. Amennyiben külföldi munkavállalás fordul meg a fejében, azzal még várjon néhány hónapot.

Egészség: Érdemes lenne szemészeti vizsgálaton túlesni, mert megtörténhet, hogy szemüvegre, vagy dioptriaváltásra van szüksége.

Ha az aszcendense Bak: Megtörténhet, hogy egy közeli rokon miatt esténként nehezebben jön álom a szemére. Még az is előfordulhat, hogy a törvényt kell segítségül hívni, hogy egy helyzetet tisztázzanak.

Ha a partnere Bak: Rendszeres testmozgásra van szükség ahhoz, hogy testileg és lelkileg is jó formában legyen. Munkahelyi bulit ne hagyjon ki!

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)

Hangulat: Érzésvilágát nagyban befolyásolja a családjában, a magánéletében történő változás. Kedélyállapota pozitív lehet, hiszen ami történik, az boldoggá teheti önt.

Párkapcsolat: Amennyiben utódot szeretne, a sors is a segítségére lesz abban, hogy a vágya teljesüljön. Amennyiben ön szülő, gyermeke jövőjének biztosítása végett olyan lépésre szánhatja el magát, amelyen a környezetében élők csak ámulnak és bámulnak. A házasságokat, együttéléseket a család életében történő átalakulások még szorosabbá tehetik. A szerelmi kapcsolatoknak jót tesz a kettesben történő utazás, az új, közös élmények átélése.

Pénz, munka: Ebben az időszakban nem ajánlott túlzottan értékes ingóságot vásárolni. Illetve a szerződések kötése, vagy bárminek az aláírása miatt később anyagilag kellemetlen helyzetbe kerülhet. Ezért próbálja meg az ilyen jellegű tevékenységet a tavasz közeledtével bonyolítani. Minél jobban el tudja húzni, annál nagyobb lesz a siker. Ha nincs munkája, most olyat találhat, ami nehezen nevezhető a szakma csúcsának.

Egészség: Ha képes lesz csökkenteni a kávé, a fűszeres és forró ételek fogyasztását, elkerülheti az egészségi problémák vagy reflux kialakulását.
 
Ha az aszcendense Vízöntő: A testvéri vagy a szomszédi kapcsolatokban csak akkor lesz béke, ha ön ezt szorgalmazza, ezért megtesz mindent.

Ha a partnere Vízöntő: Nagyon fontos neki az ön támogatása, valamint az elismerő szavai, amelyek boldogságának, kiegyensúlyozottságának az alapja lehet.

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Halak (02. 20. – 03. 20.)

Hangulat: Megbízhatóságának köszönhetően olyan személy is beavathatja a titkába, aki eddig talán közömbösen vagy elutasítóan viselkedett. Mindez pedig határtalanul boldoggá teheti.

Párkapcsolat: Vannak olyan kapcsolatok, amelyeknek most jár le az ideje. Ugyan a búcsú fájdalmas, de elkerülhetetlen: nincs már mit adniuk egymásnak, ezért útjaik külön kell, hogy váljanak. Előfordulhat, hogy a kapcsolat, amelyet eddig titokban kellett tartani, most napvilágra kerül. És ezzel, hogy a titokra fény derül, valakinek nagy fájdalmat okozhat. A most kezdődő viszonyokra a romantikus rajongás lehet jellemző.

Pénz és munka: Sok lesz a munkája, ami még nem lenne baj. De az már igen, hogy nem keres ezzel a rengeteg feladattal annyi pénzt, amennyi járna érte. Illetve egymást érhetik azok a kiadások, amelyekkel nem számolt, és amelyek pillanatok alatt lenullázhatják a bankkártyáját. Ha állást kíván változtatni, talán meg kellene ezzel várni januárt, amikor a sikerhez sorsszerű támogatást kaphat.

Egészség: Érdemes lenne vércukorvizsgálaton túlesni.

Ha az aszcendense Halak: Amennyiben korában vissza-visszatérő egészségi problémával küszködött, annak most vége. Ezzel egészségesebb, új fejezet kezdődhet az életében.

Ha a partnere Halak: Külföldi utazás során olyan élmények érik, amelyeket a pénz megkeresésében hasznosítani tud. Ha külföldön kíván munkát vállalni, akkor ne vacilláljon, ne várjon senkire, hanem induljon!

Olvasd el ezt is!

A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér
Napi mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Ezt ígérik a csillagok 2015. január 20-ig - Izing Klára jóslata

Izing Klára horoszkópja a legfrissebb Nők Lapja Ezotéria Magazinban jelent meg. Ezúton jelezzük, hogy a címlapon egy hiba történt, nem a Szaturnusz hanem a Jupiter éve következik. Megértésüket köszönjük!

Bővebben a tartalomból

Szaturnusz jegyváltó horoszkóp
Asztrobeszélgetés Wolf Katival
Gyógyulás az érintés erejével
Fejben döntött fogyás
Megfejtheti az éjjel látottakat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top