Ezo

Holdnaptár: mágikus csáberőt hoz a Hold

A Skorpió Fogyóhold szinte megbabonázhatja a férfiakat. Telhetetlenné válhatnak a testi örömök terén. Minket, nőket sem hagy most sem nyugodni. Mágikus csáberőt, ragyogó kisugárzást és intenzív lelki életet ígér.

Fogyóhold és Újhold ~ Ajánlott tevékenységek

  • test: pihenés, fogyókúra, méregtelenítés, meditálgatás, ágytorna
  • szépség: nyugtató fürdő, szeretgetés
  • háztartás: nagymosás, vizes le- és felmosás, mosogatás
  • kert: öntözés, gyógynövények ültetése
  • ajánlott gyógynövények: csalán, kálmosgyökér
  • kerülendő: hajmosás, fodrász, hiszti, önsajnálat
Holdnaptár: Mágikus csáberőt hoz a Hold

A lelkizés, agyalás elkerülhetetlen most a Hold szerint. Irányítsd a gondolataidat! Önismeret: ha nagy szükséged van a figyelemre munkádban, akkor most készülj, mert a Hold mindent megtesz, hogy elkalandozzál. Próbálj előre haladni, és ne a múlton rágódj! Vedd észre másokon is a pozitív holdhatást, és viszonozd a bókokat, kedvességet, szeretetet. Hagyd ezeket áthatolni bőrödön, és engedd őket, hadd melengessék szívedet. Ha van párod, akkor most szemléld meg kedves énjét, és szeretgesd, simogasd, kényeztesd! Ha nincs párod, akkor most lehetőséged adódhat megismerkedni valaki különlegessel. A Hold szerint az is lehet, hogy már régóta ismered, de a Skorpió Fogyóhold erejétől észre is veheted benne az eddig fel nem fedezett vonzerőt. A szombati Újhold új utakra terelhet. Ne hagyd, hogy a víz őselem a érzelmi örvénye beszippantson! Hallgass a Holdra!

Tudj meg még többet a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top