Ezo

Holdnaptár: sikeres lehetsz a Fogyó holdban!

A kiegyensúlyozott, harmóniára törekvő Mérleg Fogyóhold kacsintgat most rád az égről. Ha eddig orrvérzésig dolgoztál a Szűz Hold alatt, akkor tovább folytathatod a hatékony munkát. Sikeres lehetsz bármilyen kommunikációban és villámgyors az ügyintézésben. Gondolataid is szárnyalhatnak. Ötletek, kérdések köszönhetnek rád váratlanul. Használd a Hold erejét a mindennapi teendők elvégzésekor, és élvezd a segítő energiáit!

Fogyóhold ~Ajánlott tevékenységek

  • test: pihenés, fogyókúra, méregtelenítés, szauna
  • szépség: frissítő fürdők, kiemelt folyadékfogyasztás
  • háztartás: szellőztetés, nagytakarítás, élezés, dekorálás
  • kert: kerülendő
  • ajánlott gyógynövények: zsálya, levendula
  • kerülendő: kitartást igénylő tevékenységek, aprólékos munkák, ígérgetők, nehéz kerti munkák
Holdnaptár: sikeres lehetsz a Fogyó holdban!

A levegő őselem segít jelenleg az ötletelésben, és számtalan jó irány felvillanhat előtted. Legyen szó munkáról, vagy magánéletről a Hold most a harmónia irányába terelhet. Viselkedésed is meglehetősen kiegyensúlyozott lehet, és könnyedén felismerheted az akadályokat. Beszélgetős napok ezek a Hold szerint, amikor a “kibeszélés” nem várt megoldásokhoz vezethet. Hajlamos lehetsz felületes csacsogásokra is, azonban könnyedén el is kerülheted őket, ha sikerül kordában tartanod a beszélőkéd. Természetesen mindenkire hat a Hold, így most számíthatsz nem várt információkra. Ha nincs időd a locsogásra, akkor lépj meg az ilyen helyzetek elől és használd a Hold erejét gyors, egymás után végezhető, rövidebb munkákra. Bank, posta, ügyintézés is ezen a napon ajánlott, ahogy a régóta halogatott e-mailek is elrepülhetnek végre. A mérleg Hold segít észrevenned a szépet, és kedved támadhat birtokolni is. Ha teheted, töltődj fel szépséggel; kelleni fog a lelked ereje a következő napokban! 

Tudj meg még többet a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top