Ezo

Heti holdnaptár: készülj a teliholdra!

Elérkezett ismét a telihold hete, amikor sokan kialvatlanok, indokolatlanul feszültek, figyelmetlenek és még modortalanok is lehetnek. Talán ezen a héten ez egy kicsit másképp alakulhat ez a Hold szerint! Készülj a csütörtöki teliholdra, és kerüld el negatív hatásait, amennyire lehetséges!

Kedden már érkezik is a növő Hold hatása. Könnyedén varázsolhatsz vidám vagy érzéki pillanatokat gyertyákkal, füstölőkkel a tűz őselem idején, és csábításra, csábulásra is hajlamosabb lehetsz. Mind a kedd, mind a szerda lendületes és hatékony napjaid lehetnek a munkában, ha sikerül elkerülnöd a vitákat, és lenyelned néha a béká(ka)t. Kerüld a hirtelen haragú embereket a hét közepén, mert különösen dilik lehetnek, és figyelj nagyon, ha aprólékos, precíz munkát várnak tőled, mert a Hold most nem segít neked ebben. Őrizd meg a nyugalmadat a hét közepén, és élvezd a lendületet! Arcbőröd táplálása ezeken a napokon kötelezően ajánlott tevékenység.

Heti holdnaptár: Készülj a Teliholdra!

Csütörtökön a Bika Hold érkezik komótos, robusztus léptekkel, és teljessé is válik késő este. Ilyen lehetsz te is a Hold szerint: lassú és megfontolt, kissé meglepően makacs is. Nyoma sincs már az előző napi tüzes lendületnek. Most érdemes a pénzügyekkel foglalkoznod. Áttekintheted háztartásod, vállalkozásod költségvetését, és a telihold erejével megszabadulhatsz számos, számodra ésszerűtlen kiadástól. Vigyázz, mert körülötted többen is feszültebbek és fáradtabbak lehetnek az átlagosnál, de te tegyél meg mindent a pihenésért!

A Bika Hold az életörömök felé fordítja a figyelmed, és képes lehetsz energiákat nyerni minden apró szépből, jóból, kedvesből és finomból. Ne fukarkodj hát te sem a bókokkal, meglepetésekkel! A Hold javaslata az illatos masszázs vagy fürdőzés. Ha van párod, akkor töltsétek kettesben a csütörtöki vagy pénteki estét: egyetek, igyatok (óvatosan azért), nézzetek meg egy jó filmet, vagy kattanjatok rá egy sorozatra. Ha nincs párod, akkor ez a tény a Hold szerint most nem hangol le; megcsípheted a páratlanság előnyeinek Hold által felfokozott örömteli érzéseit, és egyedül is rákattanhatsz sorozatra, könyvre, bármire, ami ellazít, és örömet okoz!

Teliholdkor többszörös erővel bírnak a gyógynövények. Ne hagyd ki a citromfűteát, és természetesen a tápláló szépülésnek is találj helyet ilyenkor!

Milyen lesz a hétvége? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top