Ezo

Heti holdnaptár: a növő Hold támogat

Egész héten a növő Hold követi lépteid, és támogat mindenben, ami testi, lelki és szellemi feltöltődésed szolgálja.

A házimunka lassan mehet, és még a hangulatod is változékony lehet, ha hagyod magad megbántani, lehúzni. Tanulásra, kulturális programokra és szépülésre is tökéletes lesz ez a hét. Kezedben az erő!

Heti holdnaptár: a növő Hold támogat

A Nyilas Hold hatására odamondogathatsz, szurkálódhatsz. Ha nem muszáj, ne csináld! Ha szenvedő fél vagy, akkor őrizd meg a hidegvéred, és ne menj bele bolond vitákba! Kényeztesd érzékeid a hét elején: varázsolj jó hangulatot illatokkal, ízekkel, dallamokkal, vagy csak szimplán élvezd őket!

Kedden érkezik a maga földhözragadt makacsságával a Bak hold. Előfordulhat, hogy a konok viselkedés mellé társul nagyfokú önzőség is. A Hold szerint nem leszel túl empatikus hét közepén, és inkább a magányos órák töltenek fel,mintsem a társaság. Ha sikerül időt szakítanod önmagadra, akkor most varázslatos erőkre tehetsz szert. Szépülős órák alatt megtöltheted hajad, bőröd erővel, vitaminokkal, de a pihenés, olvasás vagy egyedül agyalgatás is teljesen kiegyensúlyozottá tehet. A Hold szerint számíthatsz nagyobb bevételre, és arra is alkalmas a föld őselem ideje, hogy józan terveket köss pénzedhez. Teherbírásod dicséretes lehet a hét közepén. Kerüld hát a lelkizést, és tekints céljaidra!

Még több részlet a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top