Ezo

Heti Hold-naptár: légy nyugodt!

Ha történt is veled valami a múlt héten vagy a hét elején, ami eltérített céljaidtól, vagy lehangolt, elbizonytalanított, akkor most rázd meg magad! A Bak Hold-hatás során lehetőséged van a Hold segítségével rendezni soraid, és kissé hűvösebb fejjel, a megfelelő távolságot megtartva értékelheted az elmúlt napok eseményeit.

Növő Hold ~ Ajánlott tevékenységek

  • test: pihenés, fogyókúra, szauna,
  • szépség: körömápolás, bőrtáplálás, pakolások, hajtáplálás
  • háztartás: pénzügyi terv, rendszerezés, nagybevásárlás
  • kert: vetésnaptár készítése, ásás, komposzttal való foglalatoskodás, burgonya felszedése
  • kerülendő: fogászat, mosás, kreativitást igénylő helyzetek, lelkizés, társasági események
Heti holdnaptár: légy nyugodt!

Szusszanj picit! Pörgősek lehettek napjaid, és az sem biztos, hogy sikerült megőrizned nyugalmadat a tűz őselem idején. Már a Bak holdhatást élvezheted, a föld őselem stabilitásával, megfontoltságával. Önismeret: ha úgy érzed, elmaradásban vagy a munkádban, vagy életed más területén, akkor most próbálj meg elvonulni, mert nagyon hatékony lehetsz a magányos tevékenykedésben. Csak úgy végzed ki a feladatokat egyiket a másik után a Hold szerint. Alkalmas napok ezek, hogy reálisan lásd önmagad és életed, és könnyebb szívvel tudsz most változtatni. Jól eshet a rutinmunkák adta biztonság érzése, a csend és a sikerélmény.Kitartóbb és teherbíróbb is lehetsz, így bátran vedd elő a régóta halogatott, nehezebb dolgokat is. Társaságra, lelkizésre, de még különösebben vidámságra sem vágysz. A nyugalom, a rend és még az önfegyelem is társaid lehetnek a hét közepén. Ne felejtsd, hogy a hétvégén könnyelműre veheted majd a figurát, így ha teheted, intézd el ebben a két napban, akár előre is a fontos és kevésbé fontos dolgokat is, így a hétvégén már valóban szabadabb lehetsz. Ha előbújik belőled is a magányos farkas, akkor engedj neki: foglalkozz magaddal!

Még több részlet a Zöldéletmód blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top