Ezo

Találkozásom Doreen Virtue-val

Az angyalok segítségével a múlt héten elvégezhettem Doreen Virtue Angel Intuitive című kurzusát. A három nap, amit Doreennal, a stábjával és a résztvevőkkel töltöttem, csodálatos élmény volt, amely – túlzás nélkül állíthatom – minden szempontból megváltoztatta az életemet.
Doreen Virtue
Doreen Virtue

Már majdnem egy hét eltelt azóta, és még mindig abban a szeretetteli angyalenergiában fürdőzöm, ami ott járt át. Természetesen minden Doreentól frissen megkapott technikát beépítek az angyaltanfolyamaimba, angyalműhelyeimbe és az angyalterápiáimba, de jó néhány dolgot a hétköznapjaim részévé is tettem azóta. Ezek azok a változások és felismerések, amelyekről most neked is szeretnék írni, ezek azok az egyszerű trükkök, amely mély meggyőződésem szerint mindannyiunknak segítenek kialakítani az angyalokkal és a spirituális energiákkal való állandó kapcsolódásunkat. Lássuk Doreen Virtue tanácsait, amelyeket mindannyiunknak érdemes megfogadnunk:

“Soha ne fókuszálj a hogyanra! Az nem az emberek dolga, az Isten dolga.”

Doreen szerint abban a pillanatban, hogy egy vágyunkkal, tervünkkel vagy vezettetésünkkel kapcsolatban a hogyanon kezdünk el gondolkodni, máris az egónk veszi át az irányítást, ő az, aki terveket sző, és ő az, aki könnyedén tévútra vihet bennünket a terveivel és a félelmeivel. Ehelyett hagyjuk meg a hogyant Istennek és az angyalainak, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint megkérdezni: Mit tegyek most? És követni azt a vezettetést, amit az angyalokon keresztül a jóistentől kapunk válaszul. Ez a vezettetés a leggyakrabban a belső hangunkon át érkezik meg hozzánk, ezért érdemes a belső hangunkra figyelni a hogyanon való rágódás helyett.

“Ha a teljes és tökéletes belső békéd állapotában vagy, akkor mindig Istenhez kapcsolódsz. Ha nem vagy békés, akkor nem kapcsolódsz Istenhez. Ilyenkor az angyalok közvetítésére van szükséged.”

Doreen fontosnak tartotta, hogy a tanfolyam alatt többször hangsúlyozza: Mindannyian képesek vagyunk kapcsolódni Istenhez, a százszázalékos, feltétel nélküli, tiszta szeretethez. És mindannyian képesek vagyunk együtt dolgozni az angyalokkal is. Ez csak döntés, szándék kérdése. Ha úgy döntesz, hogy szükséged van erre a gyógyító spirituális kapcsolatra, máris elindultál a megvalósítása felé. Amikor békés és boldog pillanatokat élsz át, akkor kapcsolódsz az isteni energiákhoz, akkor gyógyító szeretet árad az energiarendszeredbe, a testedbe, az életedbe és a világodba. De akkor sincs semmi baj, ha éppen feszült, haragos vagy aggódó vagy, hiszen ilyenkor az angyalok segíthetnek neked azzal, hogy közvetítenek közted és a jóisten között.

Találkozásom Doreen Virtue-val

“Az angyalok bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között képesek felemelni Istenhez”

Tulajdonképpen ez az, amiért együtt dolgozunk az angyalokkal: Ők töltik be a híd szerepét az Menny és a Föld, az Isten és az ember között. Isten ugyanis minden pillanatban gyógyító szeretetet és segítséget küld nekünk, de mi gyakran nem érezzük az ő jelenlétét, és nem vesszük át az ajándékait. Ilyenkor segítenek az angyalai, akik képesek arra, hogy megjelenjenek mellettünk a fizikai síkon, és felemeljék a rezgésünket, felemeljenek bennünket egészen Isten szívéig. Tehát ha rosszkedvű vagy, ha szomorú vagy, ha feszült vagy, vagy bármilyen más módon távolodtál el a belső békéd állapotától, egyszerűen csak hívd az angyalokat, és kérd meg, hogy emeljenek fel ismét Istenhez, emeljenek fel ismét a békébe.

“Ha félsz, ha tele vagy aggodalmakkal, ne szállj szembe ezekkel! Egyszerűen csak szólj Mihály arkangyalnak, majd ő elviszi, meggyógyítja a félelmeidet.”

Doreen szerint teljesen felesleges megpróbálnunk legyőzni a félelmeket, és teljesen felesleges észérvekkel nyugtatni magunkat, hiszen az egónk (az a részünk, amelyiktől a félelemteli gondolataink származnak) folyton újabb érveket gyárt majd a félelem valódisága és hasznossága mellett. Ez egy ördögi kör, amelyből Mihály arkangyal könnyedén kivezethet bennünket. Ő az az arkangyal, akinek – többek között – a félelem energiáinak eltávolítása és szeretetre cserélése a feladata. Tehát ha félsz, rettegsz, aggódsz, egyszerűen csak szólítsd meg Mihály arkangyalt, és kérj segítséget tőle. Használhatsz egy ehhez hasonló fohászt:

“Mihály arkangyal, kérlek, gyere és nyugtass meg! Mihály arkangyal, ebben az ügyben ezek a félelmeim vannak… (Itt mondd el, hogy mivel kapcsolatban és mitől félsz.) Kérlek, vidd a Fénybe és gyógyítsd meg ezeket a félelmeket! Kérlek, minden aggodalmamat és rettegésemet cseréld gyógyító szeretetre!”

“A spirituális út nem azt jelenti, hogy kiszolgáltatottá válsz, nem kell mindent elhinned, amit hallasz. Sőt! Ha használod a spirituális csatornádat, az segít neked, hogy eldöntsd, mi igaz és mi hamis azok közül, amit mások mondanak neked.”

Amikor csatlakozunk a szeretethez és a spirituális valósághoz, az olyan, mintha egy belső hazugságdetektort tartanánk bekapcsolva. Ez az ösztönös műszer megmutatja neked, hogy ki mond igazat és ki hazudik, de felfedi azokat is, akik tévednek, tehát a saját spirituális meggyőződéseiket tárják eléd, csak ezek éppen butaságok, és nincs közük a spirituális valósághoz. Doreen arra kért mindannyiunkat, hogy használjuk ezt az igazságdetektort. Minden információt vizsgáljunk meg a szívünkre, az érzéseinkre hallgatva is. Nézzük meg, hogy mi az, ami igaz, és mi az, ami hamis, mert így sokkal boldogabb életet alakíthatunk ki önmagunk és szeretteink számára is.

“A belső gyermekednek játékosságra, szeretetre és gyógyulásra van szüksége. Bátran mutasd meg a gyermeki énedet!”

Az angyalokhoz, tündérekhez, unikornisokhoz, felemelkedett mesterekhez és minden más spirituális létezőhöz könnyebben kapcsolódhatunk, ha szeretetteli viszonyban vagyunk a saját belső gyermekünkkel. Gondolj bele: a gyerekeknek a spirituális világ, a “kitalált barátok világa” teljesen természetes. Gyermekként mindannyian láttuk az angyalokat, a tündéreket, az energiákat (akár emlékezünk erre, akár nem), és belső gyermekünk most is segít újra felfedeznünk ezt a csodálatos, gyógyító és szeretetteli világot. Épp ezért nyugodtan legyél játékos, és nyugodtan játssz. Szánj időt a mókázásra és a kacagásra.

Hogy a játékosság és a móka mennyire fontos Doreen számára, azt semmi sem mutatja jobban, mint az, hogy múlt szombaton jelmezbálba hívta a tanfolyam résztvevőit, és természetesen Doreen maga is jelmezbe bújt. Nézd csak:

Ez a közös kép a jelmezes buliban készült rólunk. Doreen Virtue Hófehérkének öltözött (bio almával, természetesen), a férje Superman jelmezét öltötte magára. A zöld pólóhoz felvett angyalszárnyakat me
Ez a közös kép a jelmezes buliban készült rólunk. Doreen Virtue Hófehérkének öltözött (bioalmával, természetesen), a férje Superman jelmezét öltötte magára. A zöld pólóhoz felvett angyalszárnyakat meglátva Doreen rám nevetett: “De jó, Rafael arkangyalnak öltöztél!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top