Ezo

Heti holdhíradó

Szeptember második hetébe lépünk, amikor a keddi telihold határozza meg leginkább hangulatunkat, közérzetünket. Előfordulhat, hogy életünk tengerét most igencsak felkorbácsolja a Hold. Nem árt erősen fognunk a kormánykereket.

Az érzékeny, mártírkodós, lelkizős Halakban kezdjük majd a hetet, ami nem fogja csökkenteni a telihold okozta érzelmi labilitást, hanem pont ellenkezőleg. Készülj, mert könnyesre sikerülhet a hétkezdés, és a veszekedés is benne van a levegőben. A szerda-csütörtöki Kos és a tűz őselem hatására számíthatsz nagy és heves érzelmekre: vagy magaslatokat, vagy mélységeket fogsz bejárni, mindenesetre légy résen, mert ezekben a napokban mindenki hajlamos a hirtelen haragra, a lehengerlő stílusra. Megnyugvást hozhat majd a hét végére a szelíd Bika, amikor tevékenyen és vidáman töltheted majd napjaidat; a lelkizés nem lesz központi kérdés, és a körülötted lévők fejét is elhagyja ekkorra már a telihold nyomasztó hatása. Vasárnap egy csacsogós, eszegetős-iszogatós, könnyed Ikrek nap lesz, ahogy majd az azt követő hétfő is.

Heti Holdhíradó

Készüljünk a teliholdra! A Zöldéletmód blogon elolvashatod testi-lelki hatásait, és fontos, hogy megfigyeld magad, mert a telihold kihozhatja mindenkiből a legrosszabbat. A Halak holdhatás erősíti a lelki oldalt, így nem árt, ha mindent megteszel nyugalmadért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top