Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Együttműködés és empátia segíti a kapcsolatokat

Egy párkapcsolat akkor működik jól, ha mindenki felelősséget vállal benne a másikért, és ha mindenki meg meri nyitni a szívét a másik számára. A hétvégén nő az együttműködési készségünk és az empátiánk, ezek pedig jót tesznek a kapcsolatainknak is. A hétvégi szerelmi horoszkópból megmutatjuk, hogyan javíthatjátok a kapcsolatotokat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Hajlamos vagy az életet (és a szerelmi életedet is) örökös harcnak felfogni. Hajlamos vagy arra, hogy azt képzeld: le kell győznöd valakit (például a párodat) ahhoz, hogy boldog legyél, hogy boldogok legyetek. Ez természetesen nem igaz, és ezen a hétvégén azt is megtapasztalhatod, hogy mennyire nagyon nem igaz. Ha most szeretettel és nyitottsággal fordulsz a párod felé, az egy valóságos védőmezőt hoz létre köztetek, amely megvéd benneteket minden külső intrikától és támadástól.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudnod kell, hogy sem a nyugalmad, sem a biztonságod, sem a boldogságod nem azon múlik, hogy van-e párod, vagy hogy ki a párod. Érdemes ezen a hétvégén tudatosítanod magadban, hogy először a biztonságodat, a boldogságodat és a lelki békédet kellene megtalálnod, és csak azután kellene elindulnod a párkeresés útvesztőiben.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Az eddigi feszültségek szinte varázsütésre kioldódnak a viszonyotokból. Azért csak “szinte”, mert ehhez természetesen szükség lesz rád, rátok is. A hétvége megadja nektek azt a bölcsességet, ami segít, hogy észrevegyétek: a legrosszabbat már magatok mögött tudhatjátok. Innen már nem az egymásért történő harc a téma, hanem az egymás szeretetén és nagyrabecsülésén alapuló kapcsolat. Az pedig csak rajtatok múlik, hogy mihez kezdetek ezzel a lehetőséggel. Érdemes jól használnotok a megértés erejét.

Ha csak keresed a szerelmet: Először talán alig ismered fel a nagy Ő-t, abban, akivel a hétvégén találkozol. Persze ezt nehezítheti az is, hogy először csak a hátát látod, és időbe telik, amire megmutatja magát teljes önvalójában. Nem kell siettetned semmit, hiszen most már minden rendben lesz a szerelmi életedben. Főleg akkor, ha ragaszkodsz a saját szuverenitásodhoz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Az első és legfontosabb feladatod az lesz a hétvégén, hogy felállítsd a saját fontossági sorrendedet. Könnyen lehet, hogy azt kell felismerned, hogy eddig rossz volt a szemléletmódod, és rossz helyre tetted magadat, a szerelmedet és a kapcsolatotokat a listádon. Hogy mi a helyes sorrend? Erre neked kell rájönnöd (nyugi, az események segíteni fognak), de azt érdemes tudnod, hogy nem a 125. hely a tiéd. Ne felejtsd el: te csak akkor tudsz adni egy kapcsolatban, ha neked is van miből. Ehhez pedig az kell, hogy te is kaphass, ne csak adj.

Ha csak keresed a szerelmet: A csillagok szerint össze van kavarodva a fejedben a prioritási sorrend. Úgy tűnik, hogy túlzottan is ráálltál egy témára, és olyan erősen koncentrálsz rá, hogy nem látod a fától az erdőt, és nem veszed észre a körülötted lévő szépséget és nyugalmat. A hétvége ideális lehetőségeket kínál arra, hogy felemeld a fejedet és meglásd: a világ tele van szerelemmel és a szerelem lehetőségével.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A kulcsszó a harmónia lesz ezen a hétvégén. Hogy egyáltalán szó sincs harmóniáról köztetek? Nem baj. Nem baj, mert a harmónia megteremtése a legjobb módja annak, hogy megtapasztald: mi minden kell a harmóniához. Azok a párok tudják igazán értékelni a köztük lévő békét és szeretetet, akik megdolgoznak ezért. Épp ezért ne ijedj meg attól, ha azt tapasztalod, hogy a hétvégén lesznek feladataitok ahhoz, hogy megtapasztaljátok a harmóniát közösen. Lehet, hogy elsőre ijesztőek ezek a feladatok, és az is lehet, hogy veszekedésbe torkollanak, ha nem vagytok elég megértőek egymással.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan helyről kapsz segítséget, ahonnan talán nem is számítasz rá. Könnyen lehet, hogy a hétvége egyik legnagyobb tanulsága az lesz, hogy minden helyzetben érdemes mosolyognod, mert nem tudhatod, hogy mikor érkezik a közeledbe valaki, akivel talán még egy nagy szerelem is kialakulhat. Hidd el: ha mindig a belső középpontodban vagy, gyorsabban rád talál a szerelem.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy azt hiszed, mindig más a hibás? Ha például megjelenne egy harmadik a kapcsolatotokban, hogyan reagálnál? Úgy, hogy ez a párod hibája? Igen, ez nagyon valószínű reakció, és ami a legérdekesebb, az az, hogy nemcsak akkor mondanád ezt, ha a párod mellett bukkanna fel valaki, de akkor is, ha te lennél az, aki kifelé kacsingat a kapcsolatból. Ugye érzed már? Szerinted ha ő csal meg, az az ő hibája, és ha te csalod meg, az is az ő hibája. Ugye érzed, hol sántít a dolog? 50-50 százalékotok van a szerelmetekben, érdemes kihasználnotok ezt, és gyógyítani a viszonyotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Az az ajánlat, amit a hétvégén kapsz, finoman szólva sem nevezhető tisztességesnek. Valaki felajánlja, hogy legyél a szeretője. Harmadiknak (negyediknek) lenni egy kapcsolatban kicsit sem szórakoztató. Lehet, hogy azt hiszed, ez is olyan, mint a munkahelyi ranglétra: lehet előre lépkedni. Az igazság azonban az, hogy ha te egy fokot előrelépsz, és szeretőből élettárs leszel, akkor valaki más szeretővé válik majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy kitisztítsd a párkapcsolati látásodat, és ránézz a szerelmetek valóságára. Hogy milyen fátylak árnyékolják a látásodat? Ott van a női magazinok fátyla, amelyek – érthető okokból – sematizálják a férfiakat és a kapcsolatokat. Aztán ott van a családi elvárások fátyla. Meg a múlt köde, ami mindent beleng. Meg a saját vágyaid fátyla, ami elhomályosíthatja az itt és most pillanatát. Pedig ha mindezeket fellebbented, ha mindezeket eltünteted, akkor megláthatod a szerelmetek pőre valóságát. Ez pedig felszabadító, felemelő érzés lesz mindkettőtöknek.

Ha csak keresed a szerelmet: Vedd észre a valóságodat! Érkezz meg az itt és most pillanatába, és vedd észre, mennyi nagyszerű dolog történik körülötted. A hétvégén megláthatod, hogy milyen sokan próbálkoznak nálad, és milyen sokan jelzik: szívesen járnának veled. Csak éppen eddig te nem voltál nyitott erre. Ha megnyitod a szívedet, hamarosan megérkezik a nagy Ő is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Az érzelmek és az értelem párharcában ezúttal az értelem látszik felülkerekedni. Úgy is mondhatnánk, hogy tudod a dolgod, és ennek megfelelően képes vagy azt tenni, ami helyes, amiről azt gondolod, hogy jó lesz. Vigyázat, ha túl sok teret engedsz az eszednek a szíved ellenében, az azzal járhat, hogy valami nem teljesen úgy alakul, mint ahogyan azt szeretnéd. A megoldás az lenne, hogy találd meg az egyensúlyt a szíved és az eszed között. Tedd azt, amit mindketten diktálnának, de most tedd úgy, ahogyan azt az eszed diktálja.

Ha csak keresed a szerelmet: Bízz magadban! Bízz abban a mély belső tudásban, amelyet az elmúlt időszak alatt halmoztál fel. Tudod, ha ebből nem válik élő tudás, akkor az olyan, mintha teljesen feleslegesen szerezted volna meg ezeket a tapasztalásokat. Épp ezért most az a legfontosabb, hogy átgondolva az eddig történteket, felismerd a tendenciákat, meglásd az összefüggéseket, és levond a következtetéseidet.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy most a szokottnál egy kicsivel nehezebb lesz kiigazodni rajtad a szerelmednek. Könnyen lehet, hogy ezen a hétvégén gyorsan változtatod a véleményedet, és talán egy kicsit olyanná válsz, mint a szélkakas, aki mindig az aktuális szélirányba fordul. Ha a párod már nem tudja követni a hangulatváltozásaidat, akkor könnyen kirobbanhat egy veszekedés (igen, te is kirobbanthatod). Hogy ezt elkerüld, érdemes lenne kommunikálnod a bizonytalanságod okát, és érdemes lenne átbeszélnetek a dolgokat együtt. Ha így tesztek, sokkal könnyebben megtalálod a biztos pontot te is.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, hogy egyre többen legyeskednek körülötted. Legalább hárman vannak azok, akik közül válogathatnál, a gond inkább az, hogy csak nehezen tudsz döntést hozni, és bizony minden percben egy másik választást érzel jónak. A jó hír az, hogy most még nem kell döntened. Arra azonban érdemes figyelned, hogy senkinek se ígérj olyat, amit nem gondolsz komolyan.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége legfőbb feladata az önmegvalósítás. Na jó, talán nem pont úgy, ahogyan azt Hollywoodban értik, de mindenesetre most az a dolgod, hogy befelé figyelj, hogy visszatalálj az igazi önvalódhoz, és hogy felfedezd magadban azt a részedet, amelyet eddig elnyomtál. Hidd el, a szerelmednek is sokkal jobb lesz, ha újra önmagad leszel, és ha nem kell azzal foglalkoznia, hogy vajon miért viselsz álarcot a kapcsolatotokban. A hétvége egy önismereti utazásnak is beillene, amelynek a végén végül megleled magadat, és a lelked mélyén létező legfontosabb (párkapcsolati) vágyakat is.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy bevesd a kreativitásodat is. Ha ugyanis valami nem megy olyan jól, mint szeretnéd, egy kis kreativitással könnyen megoldhatod a helyzetet. A megoldás és a kreativitás most is abból adódik, hogy mersz játékos, mersz különc, és mersz egyedi lenni. Hidd el, ha a saját utadat járod, gyorsabban megtalálod a szerelmedet, mintha megpróbálsz másnak látszani.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Fókuszálj a tiszta szándékaidra a hétvégén. Az lenne a legjobb, ha a szerelmed is így tenne, és mindketten azzal foglalkoznátok, hogy mi az, amit valójában szeretnétek. Lehet, hogy mostanában el voltatok tévedve a vágyak tengerében, és nem igazán láttátok a számotokra legmegfelelőbb kiutat. A hétvége segít felfedeznetek azt, hogy mire vágytok igazán, és azt is, hogy ez hogyan egyeztethető össze azzal, amire a másik is vágyik. Hidd el: nem kell konfliktusra vagy összetűzésre számítanotok attól, hogy nem egyeznek a vágyaitok. Ez teljesen természetes állapot, amit ha felvállaltok, elmélyíti a kapcsolatotokat is.

Ha csak keresed a szerelmet: Mit szeretnél igazán? Milyen pár mellett lennél boldog? Ha ezt nem tudod megfogalmazni, az könnyen utalhat arra, hogy nincsenek is tiszta elképzeléseid azzal kapcsolatban, hogy milyen kapcsolatot szeretnél. Ezek nélkül a tiszta elképzelések nélkül pedig szinte lehetetlen lesz felismerned, hogy mire van szükséged, hogy ki az, akivel boldog lehetsz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek lesznek a hétvégétek központi szereplői. Igen, mindjárt kezdődik az iskola, és emiatt is nagyobb a gyerekek figyelemigénye. No meg amiatt is érdemes többet a gyerekeitekkel lennetek, mert a saját belső gyermekeiteknek is gyógyulniuk kell. Erre pedig a gyerekekkel töltött játékos és szeretetteli pillanatok lesznek a legjobbak. Könnyen lehet, hogy ezen a hétvégén felfedezitek egymásban a játékos gyereket, és arra is rájöttök, hogy a kapcsolatotokat a közös játék öröme és felszabadultsága segítene jobbá tenni. Hidd el: a játék gyógyít, és kapcsolatokat harmonizál.

Ha csak keresed a szerelmet: Ismerd fel, hogy milyen kreatív, játékos és gyermeki személyiség vagy. Egy ilyen személyiséghez elengedhetetlen, hogy kreatív, játékos és gyermeki párt találj magadnak. Hidd el, nem a komolyság és a határozottság a legfontosabb értékek, amelyekre egy-egy párkapcsolatot építhetsz. A játékosság legalább annyira fontos, így most érdemes egy kicsit játékosabban ismerkedned is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz:  Tele vagy ragyogó ötletekkel. Tele vagy tervekkel, csak éppen nem tudod, hogy azokhoz mit szólna a szerelmed. Itt az ideje annak, hogy ezeket ne titkold tovább, itt az ideje annak, hogy ezeket végre ki merd mondani. Hidd el, a szerelmed örülni fog az ötleteidnek, hiszen most ő is úgy érzi, hogy itt az ideje annak, hogy egy kicsit egymásra figyeljetek, és hogy egy kicsit felélesszétek a szerelmeteket. Hidd el, az ötleteid jók, és nyitott fülekre találnak. Csak a bátorságodat kell összeszedned, hogy elmondd ezeket a szerelmednek.

Ha csak keresed a szerelmet: Él benned egy kép arról, hogy milyen lesz a szerelmeddel, a pároddal együtt lenni. Itt az ideje munkához látnod, és megvalósítani ezt a képet. Az első lépés lehet az, hogy már nem akarod elnyomni ezt a képet, sőt egyre többet kellene vizualizálnod ezt. Második lépésben pedig ideje kimozdulnod az elzárkózásból, és ideje megnyitni a szívedet az emberek előtt.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top