Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: merre van a szerelem?

Merre van a szerelem? Tesszük fel a kérdést időnként mindannyian, attól függetlenül, hogy kapcsolatban vagy egyedül élünk-e. A választ ezen a héten a csillagok adják meg nekünk, segítenek felfedezni, megtalálni, megtartani és újraéleszteni a szerelemet. Neked csak azt kell meglátnod magadban, hogy melyik fázisban vagy, és mire van szükséged következő lépésként.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy a hétvégén a testi szintre, a  fizikai szintre koncentrálsz. Könnyen lehet, hogy mosta  saját önbizalomhiányod lesz a legnagyobb gátja annak, hogy jól érezzétek együtt magatokat. Hogy ez nem igaz? Nézz csak magadba! Ki az, aki kövérnek, csúnyácskának, öregnek látja magát? Ki az, aki elégedetlen a külsejével? Ne gondold, hogy ezek az apró elégedetlenségek nem kezdik ki a kapcsolatotokat. Ha nem akarod, hogy hosszú távon megromoljon valami köztetek, akkor most kell elfogadnod és megszeretned magadat!

Ha csak keresed a szerelmet: Fogadd el, és szeresd meg magadat! Ne gondold azt, hogy túl kövér, túl öreg, túl alacsony, túl csúnya vagy egy kapcsolathoz! Ne gondold, hogy bármi is van a fizikai síkon, ami megakadályozhatna abban, hogy a szerelem rád találjon! A szerelem ugyanis két lélek egymásra találása, nem pedig két test vonzódása.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Tele vagy olyan szerelmes vággyal amelyek valamiért nem tudnak megfoganni, nem tudnak valóra válni. A hétvégét szánhatnád arra, hogy a szerelmeddel átbeszéld ezt a helyzetet. Megnézhetnétek magatokban, hogy mi az, ami miatt úgy érzed: bizonyos vágyaid vágyak maradnak, és lehetetlen őket megvalósítani. Persze lehet, hogy azt találjátok majd: a vágyaid már rég megvalósultak, csak épp nem veted ezt észre. Hidd el, néha érdemes felülbírálni a vágyainkat, és megnézni, hogy azok tényleg nem teljesültek, vagy csak mi nem fogadjuk el a teljesülésüket olyannak, amilyen?

Ha csak keresed a szerelmet: Felpezsdülnek benned a hormonok, megerősödik a vágy, és úgy döntesz, hogy neked mindenképp szükséged van egy szerelemre. A szerelmet azonban nem lehet erőltetni. Ez pont olyan, ahogy egy virágbimbó kifeslik. Ha beavatkozol, azzal tönkreteszed a virágot. Fogadd el a hétvégén az égi időzítést, és sokkal egyszerűbb dolgod lesz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben mindent újrakezdenél a hétvégén. Olyan erős lehet benned ez az újrakezdési vágy, hogy talán egy költözés és a teljes életed lecserélése is felmerül benned. Természetesen ezt nem kell megtenned. Sőt! A legjobb az lenne, ha a szerelmeddel együtt gondolnátok végig, hogy ki mit szeretne újítani, és mi az, amit együtt tudtok megváltoztatni, valamint mit kell külön-külön rendbe tennetek. Ha így tesztek, az a kapcsolatotokat is megújítja, és teljesen újrakezdi, megváltoztatja, felpezsdíti. Érdemes kipróbálnotok ezt a kapcsolatmegújító beszélgetést!

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben lezárnád az eddigi életszakaszodat, hogy egy teljesen újat nyiss. És tudod mit? Ezt senki sem akadályozza meg! Igenis megteheted azt, hogy lezárod az eddigi dolgokat, és valami teljesen újba kezdesz. Különösen hatékony lesz ez, ha az új út, amit választasz, az önismeret és a boldogság útja lesz. Hidd el, ezen az úton vár a szerelem is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ne gyötörd a szerelmedet a hétvégén! És ne gyötörd magadat sem a hétvégén! Különösen tilos olyasmi miatt büntetned magatokat, amely már réges-régen elmúlt. Vagy olyasmi miatt zaklatnod és büntetned a szerelmedet, amit régen tett (vagy nem tett)! A hétvége ideális lesz ahhoz, hogy elengedd a múltat, és belásd: az adósságaitokat valamennyien leróttátok, itt az ideje annak, hogy tiszta lapot nyissatok egymásnak. Ez a tiszta lap segíteni fog abban, hogy minden megváltozzon körülöttetek, és abban is, hogy minden sokkal jobb legyen az életetekben.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne gondold azt, hogy okod van szinglinek maradni. Ne büntesd magadat azzal, hogy újabbnál újabb feltételekhez kötöd magadnak az ismerkedést. Miért is lenne igaz, hogy csak akkor ismerkedhetsz, ha ez vagy az a dolog teljesül?! Nézz körbe a világban: számtalan boldog pár van együtt úgy, hogy egyik fél sem tökéletes. Neked sem kell annak lenned!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted, hogy eljött a betakarítás ideje, amikor a gyümölcsöző kapcsolatotok eredményeit összegyűjtheted. Ezen a hétvégén élvezed az összes előnyt, amelyeket a párod státusza, munkája vagy baráti köre adni tud számodra, és ő is élvezi, hogy megmutathatja neked: igenis sokra vitte, még ha nem is feltétlenül úgy, ahogyan azt szeretted volna. Hagyd, hogy a szerelmed elvarázsoljon, hagyd, hogy megváltoztassa a róla kialakított képedet. Ha hagyod, akkor ő könnyedén beletalál abba a lovag szerepbe, amelyben látni szeretnéd.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne felejtsd el: amikor nem kapsz meg valamit, amire vágysz, az mindig egy áldás. Az idő és a felkészülés áldása. Annak az áldott lehetősége, hogy tovább készülhetsz azért a célért, amelyet szeretnél elérni. Annak a lehetősége, hogy felkészítsd magadat valami sokkal jobbra, mint ami jelenleg van az életedben. Ne felejtsd el: ezek a pillanatok is tanulófolyamatok.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A természet csodálatos szépsége mindkettőtöket lenyűgöz. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy elmenjetek a gyerekekkel együtt egyet kirándulni, vagy legalább üljetek ki a kertbe. Minél többet vagytok a szabadban, minél többet vagytok növények között, annál könnyebben szabadultok meg a héten felgyülemlett feszültségetektől. Ne a hétvége elején akarjatok nagy dolgokat megbeszélni, hiszen akkor mindkettőtökben több lesz a feszültség. Inkább engedjétek meg magatoknak azt a luxust, hogy szombaton a gesztusok beszéljenek helyettetek!

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen lehet, hogy egy ismeretlentől kapsz virágot a hétvégén. Igen, az sem lehetetlen, hogy valaki megkéri a kezedet. De arra nincs garancia, hogy ez a kérés komoly lesz (az pedig szinte biztos, hogy kapásból nemet mondasz). Nem is kell sietned sehová, hiszen hamarosan egy csodálatos, inspiratív szerelem köszönt rád (persze valaki más személyében, mint akire most gondolsz).

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Azt a címet is adhatnánk a hétvégéteknek, hogy: a nagy zabálás. Most mindketten élvezitek a fizikai örömöket, mindketten szívesen esztek finom falatokat. Igen, most különösen igaz az, hogy a párod szívéhez a gyomrán át vezet az út. Nincs mese, most főznöd kell – ha tudsz. Ha nem tudsz, akkor inkább irány egy étterem. Egy jó étterem. És kivételesen legyél önkritikus: hiszen ha rossz ételt teszel a párod elé, az bizony könnyen veszekedéshez vezethet a hétvégén. A nagy lakomák után pedig nagy összebújásokra lesz szükségetek, hogy igazán jól érezzétek magatokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Méregtelenítésre fel! Nem csak a testnek van szüksége időnként méregtelenítésre, de a léleknek is. Ideje lenne megnézned, hogy mennyi fájdalmat, szenvedést tartogatsz magadnak teljesen feleslegesen. Ideje lenne annak, hogy befejezd az újabb lelki méreganyagok bevitelét a szervezetedbe. Mik ezek a méreganyagok? A bántás, az önvád, a harag, a sérelmek mind-mind megmérgezik a lelket.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Talán azon gondolkodsz, hogy szabadságra kellene menned ebből a kapcsolatból. Talán úgy érzed, hogy egy kis egyedüllétre, szünetre van szükséged. Nem kell szégyellned magadat emiatt. Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy kimond: “Ki kell lépnem ebből a helyzetből, hogy kívülről is lássam.” Ha így teszel, az nagyban megkönnyíti majd, hogy ránézz a kapcsolatotokra, a helyzetetekre, és felismerd, mennyi jó van benne és mennyi a rossz. Ez a felismerés lesz az alapja annak, hogy belásd: könnyebben lehet változtatni, mint gondoltad.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha szeretnél kilépni a szingli státuszból, igazán jó hírem van: minden feltétel adott lesz hozzá a hétvégén. Ezt a kilépést azonban először fejben kell megtenned. Először fejben kell szerelmessé és kapcsolatban élővé változnod. Mit tennél a szerelmeddel közösen? Tedd meg azt most egyedül! Ne érdekeljen, hogy csak egyedül vagy, tedd meg bátran, mert ez a legkönnyebb út a kilépéshez.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje annak, hogy megváltoztassátok az életmódotokat. Gondoltál már arra, hogy mindig ott rontod el a fogyókúrát, hogy egyedül vágsz bele? Határozzátok el a szerelmeddel, hogy mostantól egészségesebben éltek, és mostantól legalább kétnaponta sportoltok közösen. Ilyen módon megváltoztathatjátok az életmódotokat, együtt. Az étrendváltásnak is csak akkor van értelme, ha benne vagytok. Az nem étrendváltás, ha te mást eszel, mint ő, de azért megfőzöd az ő kajáját is. Az az önkínzás, amit el kellene kerülnöd.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy felismerj valamit: amíg nem vagy jóban a testeddel, addig nem várhatod el másoktól, hogy megszeressék a testedet. Amíg nem békülsz ki a testeddel, mások sem fognak vonzónak látni, még akkor sem, ha modellalkat vagy. A hétvégét szánd arra, hogy elkezd megszeretni a testedet, elkezd elfogadni magadat olyannak, amilyen vagy. Ez szerelemhez segít majd téged – hamarabb, mint hinnéd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Hogy álltok a gyermekvállalással? A kistestvérrel? Az unokákkal? A csillagok szerint hamarosan bővülhet a család, ami különösen jó hír akkor, ha gyermekáldásra vágytok. Itt az ideje annak, hogy felkészüljetek – legalább lelkileg – a gyermek érkezésére. Beszéljétek át, hogy ki hogyan látja magát a szülői szerepben. Beszéljétek meg, hogy melyikőtök milyen feladatokat vállal, és miben segít a másiknak. Ha így tesztek, akkor sokkal könnyebben ráhangolódhattok a gyermekvállalásra, és sokkal könnyebben elfogadjátok a pozitív változást az életetekben.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, sokféle hatás ér a hétvégén, és könnyen elcsábulhatsz. Ha egy éjszakás kalandokba mész bele (ami természetesen jogodban áll, és emiatt senki sem ítélhet el, még te magad sem magadat), akkor különösen fontos, hogy védekezz a nem kívánt terhesség ellen. Tudom, hogy erős benned a vágy a gyerek után, de hidd el, hamarosan megérkezik a megfelelő apajelölt.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Fontos, hogy önmagad lehess a kapcsolatotokban is. Fontos, hogy tudatosítsd magadban: nem kell másnak lenned, nem kell megjátszanod magadat, és nem kell megváltoznod azért, mert a szerelmed (szerinted) ezt várja el. Sokszor azt hisszük, a szerelmünk valamit határozottan akar tőlünk, de az igazság az, hogy ő csak azt szeretné, hogy önmagad legyél, és boldog. Érdemes megkérdezned a hétvégén, hogy mi az, amit a legjobban szeret benned, és mi az, amit a legfölöslegesebb lenne megváltoztatnod. Érdekes válaszokat kapsz majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el, nem kell másnak lenned ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet. Erre azonnal bizonyítékot is kapsz a hétvégén: valaki pont azért kezd el flörtölni veled, mert olyan vagy, amilyen, és mert az vagy, aki. Hidd el: az emberek szeretik azokat, akik erős egyéniségek, mert az mindig sokkal izgalmasabb és vonzóbb, mint egy gyenge jellem. Bátran legyél önmagad, ha szerelemre vágysz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Amit keresel a hétvégén azt úgy hívják: tökéletes időzítés. Szeretnél kitörni az idő fogságából, és ehhez minden eszközöd meg is van, anélkül, hogy tudnál róla. Ha most egyezteted az időbeosztásodat a szerelmeddel, akkor azt tapasztalhatod meg, hogy egyszerűbb megszervezni a programot, mint gondoltad. Engedd meg magatoknak, hogy olyan programot szervezzetek, amilyenre mindketten vágytok: ráérőset, nyugodtat és szerelmeset. Hidd el, nem kell kapkodni, mert mindenre jut időtök, még azokra a dolgokra is, amelyekre máskor szinte sosem.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell siettetned semmit. Néha attól tartasz, hogy a világ csak úgy elszalad melletted, ha nem találsz azonnal párra. Ez természetesen nem igaz. Ahelyett, hogy ezen aggódsz, inkább helyezd a figyelmedet a jelen pillanatba, és azt kérdezd meg magadtól: itt és most mit tehetek a szerelemért? Könnyen felfedezheted magadban, hogy rengeteg olyan teendőd van, amit még megtehetsz annak érdekében, hogy belépjen az életedbe a szerelem.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top