Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Éld át a szerelem gyógyító erejét!

A szerelem egyike azoknak az erős, szereteten alapuló érzéseknek, amelyek gyógyító erővel is rendelkeznek. És persze létezik a szerelemmel összekevert birtoklási vágy is, amelyik megbetegít. Ezen a hétvégén megtapasztalhatod, hogy melyik a gyógyító szerelem, és megérezheted, hogy milyen ősi mágikus erő rejlik ebben az érzésben.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje a szabadságot választani. Lehet, hogy ez  a mondat megrettent? Lehet, hogy azonnal a szakításra asszociálsz belőle? Pedig szó sem volt szakításról, csak szabadságról. A szabadság – különösen a Kosok számára – egy szerelmi kapcsolatban is igen fontos érték. Ezen a hétvégén visszaszerezheted a saját szabadságodat, és ismét megérkezhetsz abba a boldog és felszabadult állapotba, amelyre már régóta vágysz. Ne felejtsd el: lehetsz egy kapcsolaton belül is szabad.

Ha csak keresed a szerelmet: Most kell kiélvezned a szabadságodat, hiszen most vagy szabad. Nem, ha most azon harcolsz, hogy szűnjön meg a szabadságod, és elköteleződhess végre, valamit félreértesz. Nem az a cél, hogy valami felé rohanj, hanem az, hogy mindig élvezd azt a pillanatot, amelyben vagy. Ez a pillanat most a szabadság és az önállóság pillanata.
.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy már megint egy (vagy több) lépéssel magad előtt jársz. Ezen a hétvégén arra keresed a választ, hogyan szerethetnéd jobban a társadat. Mindenfélét kipróbálsz, hogy javuljon a kapcsolatotok. Ahelyett, hogy ehhez a magazinok színes ötleteit hívnád segítségül meg kellene értened egy egyszerű szabályt: adni csak abból tudsz, amid van. Azaz, ha nem szereted önmagadat, akkor nem tudod szeretni a másikat sem. Tehát először az önszereteten kell dolgoznod.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha képes vagy szeretni önmagadat, képes leszel szeretni mindenkit. Ez pedig azt jelenti, hogy a szerelmes, boldog párkapcsolathoz az önszereteten át vezet az út. A hétvégén érdemes megkérdezned a barátaidat, hogy mennyi minden szerethető dolog van benned. Könnyen lehet, hogy olyan hosszú lista áll össze, hogy az téged is meglep majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha az egész család jobban tudná, hogy mit kell csinálnotok a hétvégén. Különösen igaz ez, ha a családodnak szoktál panaszkodni a szerelmed viselt dolgairól, akkor valószínűleg most ezernyi tanácsot kapsz ahhoz, hogy hogyan tudod megregulázni őt. A valóságban a megregulázás helyett – mint mindig – most is a szeretetet kellene választani. Annak nem lesz sok értelme, hogy az “én megmondtam” kezdetű szólamokat hallgasd. De az jó megoldás, ha leültök, és megbeszélitek, hogy mit gondoltok erről a kapcsolatról.

Ha csak keresed a szerelmet: Nézd meg, mi köze van a szüleid kapcsolatának a te szingliségedhez. A csillagok szerint lehet összefüggés. Hogy mi lehet ez? Vagy annyira nehéz, és rosszul működő az a kapcsolat, hogy átvettél belőle néhány blokkot, amelyek most akadályoznak. Vagy pedig annyira jó, és szeretetteli, hogy az az érzésed: ilyen nincs is több. A szeretet és a bizalom (az önszeretet és az önbizalom is) segítenek feloldani ezeket az érzéseket.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Új érzésekre, új kalandokra, új megtapasztalásokra vágysz. Fogd hát karon a párodat, és nyugodtan rángasd bele ezekbe  az újdonságokba. Lehet, hogy ő nem akar jönni veled. Érdemes elmagyaráznod neki, hogy arra vágysz: a kapcsolatotok újuljon meg, ezt a megújulást pedig az új élményekkel lehet a legegyszerűbben elérni és megvalósítani. Hidd el, sokkal egyszerűbb, ha most újítotok, mint ha hagyjátok, hogy teljesen eltávolodjatok egymástól. Most még könnyű felfrissíteni, izgalmassá tenni a viszonyotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell már sokáig várnod ahhoz, hogy egy új, izgalmas szerelem megérkezzen az életedbe. Vegyél egy nagy levegőt, és vesd bele magad ebbe az új érzésbe! Amíg pedig nincs itt ez az új érzés, addig is érdemes átélned a vágyadat, érdemes átélned azt a szándékodat, hogy mostantól párosan éld az életedet. Érdemes kristálytisztán megfogalmaznod ezt a szándékot – és az gyorsabban valóra válik majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mit titkolsz a szerelmed elől? Mit titkolsz magad előtt? Ha ránézel az érzéseidre, látni fogod, hogy ez a két dolog teljesen ugyanaz. Látni fogod, hogy olyasmikről nem beszélsz otthon, amikre te magad sem mersz ránézni. A megoldás természetesen – nem meglepő módon – az lesz, hogy ránézel ezekre a gondolatokra, érzelmekre és helyzetekre. Az őszinteség gyógyít téged, a szerelmedet és a szerelmeteket is. Ezen a hétvégén érdemes őszintének lenned, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy ez egy kicsit kényelmetlen önismereti munkát jelent majd mindkettőtöknek.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyj időt az ismerkedésre mindkettőtöknek! Úgy tűnik, hogy most a legszívesebben elkapkodnád az ismerkedést, és felgyorsítanád a folyamatokat. Pedig ez a hétvége a lassú barátkozásról szól majd. Arról, hogy megnézegesd magadban: milyen érzés az a gondolat, hogy együtt is lehetnétek. Milyennek látod magadat egy párkapcsolatban? És milyennek látod őt?

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Milyen viselkedésminták vannak a kapcsolatotokban, amelyeken időszerű lenne túllépni? Igen, tudom, hogy azonnal tudod: ő mit ne csináljon többet. De mi a helyzet veled? Mi az, amit neked nem kellene csinálnod? Mi a helyzet a kettősötökkel? Mi az, amit közösen nem kellene csinálnotok többet? Válaszolj ezekre a kérdésekre, és lásd meg magadban, hogy mekkora gyógyító erőt képvisel ez az új nézőpont. A csillagok most segítenek kilépni a negatív szokások mókuskerekéből, de ehhez először fel kell ismernetek ezeket a szokásokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan mélyen vágysz egy kapcsolatra, hogy ez az érzés szinte teljesen lecsupaszodott benned. Szinte úgy érzed, hogy azért kell egy társ, mert: csak! Ez azonban nem a legmegfelelőbb hozzáállás. Jobb lenne talán, ha feldíszítenéd ezt a vágyat, és végiggondolnád, hogy mi mindent csinálnátok együtt, milyen jó móka lenne a közösen töltött idő. A hétvége arról szól, hogy felismerd: egy párkapcsolat rengeteg jó dolgot tartogat neked.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Az új elköteleződés gyógyít. Mit jelent az új elköteleződés? Az új elköteleződés az az állapot, amikor úgy döntötök, hogy még mélyebb rétegekben kapcsolódtok össze egymással. A felszínen ilyen új elköteleződésnek tűnhet egy közös hitel vagy egy házasság. De ezek sokszor csak a külvilág felé mutatott gesztusok. Az az igazi kérdés, hogy a lelketek mélyén hány rétegben és milyen mélyen kapcsolódtok össze. A következő napok alkalmasak arra, hogy igazán mély, gyógyító összekapcsolódási pontokat hozzatok létre magatokban. Ezek a gyógyító kapcsolódások pedig szebbé teszik majd a szerelmeteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik pillanatról a másikra érkezhet meg az életedbe az elköteleződés vágya. Ez a vágy azonnal hozza a saját beteljesülését is, és lehet, hogy igencsak gyorsan pörögnek majd veled az események. Ne lepődj meg, ha valaki megkéri a kezedet, és azon se lepődj meg, ha a legszívesebben igent mondanál neki annak ellenére, hogy még szinte teljesen ismeretlen a számodra.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Tele vagy bizonytalanságokkal a hétvégén. Mintha most minden mondatod ezzel a szóval kezdődne: “talán”. Nem kell meglepődnöd azon, hogy a szerelmed nem igazán tud mit kezdeni ekkora adag bizonytalansággal. Ő a határozott énedet szokta meg, azt, aki mindent tud, és mindent jobban tud. Ehhez képest nagy változás a bizonytalanság, ezért ne  lepődj meg, ha ő is furcsábban viselkedik a szokásosnál. Hogyan gyógyítható a furcsa viselkedésetek? Annak a tudatosításával, hogy nem egymás viselkedését szeretitek, hanem egymás személyét. Ez pedig nem változik a viselkedés változásával.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan sok kérdés van benned azzal kapcsolatban, hogy ki az igazi a számodra. Lehet, hogy nem név szerint, inkább viselkedés és tulajdonságok alapján. De egyet tudnod kell: az igazit nem egy listából választod, tulajdonságok alapján, hanem érzések és érzelmek alapján ismered majd fel. Még az is lehet, hogy erre ezen a hétvégén sor kerül, ha túllépsz a kételyeken és a bizonytalanságokon.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Ha mindent kézben akarsz tartani, minden szétesik, és teljesen máshogy alakul az életed, mint ahogyan azt vártad. Ha azonban elengeded az irányítási vágyadat, hátralépsz, és csak gyönyörködsz abban, hogy mi mivé alakul majd, akkor csodákra számíthatsz. Igen, tudom, hogy meg akarod érteni ezt a folyamatot. A csodák azonban nem megérthetők. Ha ki akarod elemezni őket, azonnal elillannak, elpárolognak, és megszűnnek létezni. Ehelyett jobb, ha egyszerűen csak gyönyörködsz a csodákban, mert azok ilyenkor tudnak igazán kibontakozni, és ilyenkor válnak részévé az életednek.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akard irányítani az eseményeket. Hajlamos vagy oda menni, ahol az elméd szerint a szerelem várhat rád. Hajlamos vagy úgy választani programokat, hogy ott biztos találkozz a nagy Ő-vel. Tudod, ki a nagy Ő? Ha nem, akkor talán el kellene felejtened ezt az erős kontrollt, és meg kellene bíznod az élet áramában. Az majd elvezet a nagy Ő-höz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Békülékeny hangulatban vagy, és a szerelmed is békülékeny hangulatban van. Úgy tűnik, hogy sokat bántottátok egymást az elmúlt időszakban, de az is látszik, hogy ezt mindketten megbántátok. Itt az ideje tehát a kibékülésnek. Ezt azonban ne olyan diplomáciai kibékülésnek képzeld el, ami arról szól, hogy minden félnél túl nagy tűzerő van, ezért inkább nem piszkálják egymást. Gondolj a helyzetre inkább megbocsátásként: tudom, hogy a rossz emlékek tartogatása csak engem bánt ezért elengedem. Ha mindketten így tesztek, az meggyógyítja a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: A múltból valaki visszatérhet az életedbe. Igen, lehet, hogy eleinte örülsz neki, hogy újraindulhat ez a kapcsolat. De nézd meg jól, mi a motivációtok. Ha azért kezdtek újra egymással, mert “nincsen jobb”, vagy mert “ez az utolsó esély”, inkább bele se vágjatok. Az az igazság, hogy újrakezdeni csak akkor szabad, ha teljesen új, tiszta lapot tudtok adni egymásnak, és ha a vonzásra alapoztok, nem a hiányra.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan egyszerű lenne az életetek, ha figyelnétek egymásra, ha figyelnétek az apró rezdülésekre, különösen a figyelmeztető jelekre. Tele van a kapcsolatotok figyelmeztető jelekkel arról, hogy valamilyen változás közelít hozzátok Ez a változás lehet jó is, és persze az is lehet, hogy a változásoktól való félelem miatt rossznak címkézed fel. Ahelyett, hogy félsz a változástól, inkább figyeld az apró jeleket, mert ezek pontosan megmutatják, hogy mire készülhetsz fel, és azt is, hogy hogyan lehet ez a változás gyógyító mindkettőtök számára. Nyílj meg az újdonságoknak, és minden rendben megy majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy már nem vagy képes sokáig így élni. Eleinte talán zavar ez a felismerés, de lassan rájöhetsz egy igen fontos dologra: a változás jó. Nem kell, hogy a változás leromboljon mindent, amit szeretsz, ami érték a számodra. Figyeld a körülötted lévő apró jeleket, amelyek azt mutatják, hogy a változás közelít hozzád, majd tarts ezekkel a jelekkel. Hagyd, hogy a szelíd áramlás magával vigyen, és jó élmények felé vezessen.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A görcsös kapaszkodás nem hozhat gyógyulást. Úgy tűnik, hogy most több helyzetben is görcsösen kapaszkodsz. Görcsösen kapaszkodhatsz a múltadba a szerelmed múltjába és a közös múltatokba. Görcsösen kapaszkodhatsz a jövővel kapcsolatos elvárásaidba. Ennek a sok görcsnek pedig csak egyfajta eredménye lehet: természetesen újabb görcsök. A hétvége azonban jó lehetőségek kínál arra, hogy a görcsöket szeretettel, és elfogadással gyógyítsd. Érdemes ezt megtenned, különösen akkor, ha most azt gondolod: “De hát én mindent jól csinálok, nekem nem görcseim vannak, hanem elvárásaim, de ez természetes.”

Ha csak keresed a szerelmet: A görcsös kapaszkodás nem hozhat gyógyulást. Érdemes megvizsgálnod, hogy mi az a gondolat, amibe görcsösen kapaszkodsz, és ami megnehezíti, hogy megnyisd a szívedet. Lehet, hogy valaki bántott, vagy valakit bántottál. És persze az is lehet, hogy elvárásokkal, előírásokkal bántod önmagadat. A hétvégén érdemes szeretettel gyógyítani a görcseidet. Igen, akkor is, ha már hetek óta más sem csinálsz, csak az önszeretetet gyakorlod.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top