Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Tanuld a szerelmet és tanítsd a szeretetet!

A hétvége a szerelem felépítéséről szól. A csillagok most azt üzenik nekünk: a szerelem nem egy érzés, ami csak úgy van, hanem olyasmi, amit úgy tanultunk meg. Igen, a jelenlegi párodba is meg kellett tanulnod szerelmesnek lenni. És ez jó hír, hiszen ha ez a szerelem már elhamvadt, akkor újratanulhatjátok. Ha pedig szingli vagy, akkor is megtanulhatod, felépítheted magadban a szerelmet, hogy boldog, inspiráló és fejlődőképes párkapcsolatban élhess.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ezen a hétvégén minden a hozzáállásodról szól. Úgy is mondhatnánk, hogy a párod csak egy tükröt tart eléd. Ha tehát szeretetet adsz neki, akkor szeretetet kapsz vissza. Ha azonban elvárásokkal, feltételekkel fordulsz felé, akkor te is elvárásokat kapsz vissza. Az elvárások azzal mérgeznek meg egy kapcsolatot, hogy a másik fél mindig csak azt érezheti mellettük, hogy ő nem elég jó. Szükséged van erre? Ezt akarod sugallni a párodnak? Ha nem, akkor egyszerű a helyzet: az elvárások helyett adj szeretetet.

Ha csak keresed a szerelmet: A környezeted mindig azt teszi, azt mutatja és azt csinálja, amit te sugárzol feléjük. Ha a hétvégének pozitív meggyőződésekkel vágsz neki, ha szilárdan tudod, hogy te egy vonzó, szeretetre méltó és szerető szívű ember vagy, akkor ennek meglesz az eredménye. Ha azt gondolod, hogy minden elveszett, akkor ez a gondolat válik az igazságoddá. Melyiket választod?

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Az életben semmi sem véletlen. Minden a gondolataink, döntéseink, választásaink eredménye. (Igen, még akkor is, ha rettenetesen furcsán hangzik ez egy horoszkópban, és ha jobb szeretnéd, ha azt hazudnám: a csillagok játékszere vagy.) Az, ahol most tart a viszonyotok, kettőtök döntéseit és választásait mutatja. Megteheted, hogy azt mondod: változtatni szeretnék. Ha így döntesz, akkor elindulsz az életfeladatod egy újabb szakaszán. Érdemes ezeket a lépéseket megtenned azzal, hogy elkezded meggyógyítani a kapcsolatotokat. Érdemes a szeretetet és békét választanod.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán valaki megpróbálja veled elhitetni, hogy természetes dolog egyedül lenned. Talán valaki azt akarja bemagyarázni neked, hogy mások tehetnek erről. A helyzet azonban az, hogy ez nem természetes, és nem is kell így lennie. Az emberi lélek páros kapcsolatokban tud a legjobban fejlődni. Párban találjuk meg a boldogságunkat akkor is, ha néha egyedül szeretünk lenni.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén arra lesz szükséged, hogy gyógyító szemszögből nézz az életedre és a párkapcsolatodra. Ez a gyógyító szemszög képletesen szólva egy kicsit kívülálló, egy kicsit magasabb, egy kicsit elrugaszkodottabb, mint a hétköznapi gondolkodásmódod. Nyugodtan tedd fel magadnak a kérdést a hétvégén: Mit tenne a szeretet? Nyugodtan vizsgáld meg, hogy ebben a helyzeten, ebben a kapcsolatban mit tenne a szeretet, ha megszemélyesíthetnéd, ha ő kerülhetne hasonló helyzetbe. Olyan gondolatjáték ez, amely egyszerre lesz szórakoztató és tanulságos a számodra.

Ha csak keresed a szerelmet: Minden helyzetben ott a nyugalom, a gyógyulás, a fejlődés és a változás lehetősége. Ha nem látod ezeket a lehetőségeket a saját életedben, akkor ideje egy kicsit kívülről szemlélned magadat. Könnyen rájöhetsz, hogy azok az idők, amiket az önsajnálatra, vagy csak szimplán a negatív gondolkodásra szántál, valójában a gyógyítás és a fejlődés alkalmai lehetnének.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje felkerekedni, és kimenni a természetbe a pároddal együtt! Lehet, hogy azt gondolod, ez olyasvalami, ami nem is spirituális tanács, de valószínűleg figyelmen kívül hagyod a természet energiáinak gyógyító erejét. A természetnek megvan az a csodás hatalma, hogy elég kapcsolódnunk hozzá, elég kimennünk a szabadba, és máris megindul a gyógyulás és a gyógyítás. Ha most ketten mentek, ha kézen fogva mentek, a gyógyulás és a gyógyítás anélkül megtörténik bennetek, hogy ezért különösebben tennetek kellene valamit. Épp ezért érdemes lehet a hétvégét utazással, kirándulással töltenetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, hogy az igazán nagy csodák a szabadban várnak rád. Úgy tűnik, hogy az igazán nagy dolgokhoz arra lesz szükség, hogy elhagyd a házad civilizált kényelmét, és egy kis időt a szabadban tölts el. Itt az ideje csatlakoznod egy kirándulócsoporthoz, vagy a baráti körödben szervezni egy túrát, mert könnyen lehet, hogy az erdőben lelsz majd szerelemre.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A múltat nem elég lezárni. Nem elég besöpörni a szőnyeg alá mindazt, ami történt. Nem elég kilépni és továbbmenni. Ezt a jelenben megtapasztalhatod, hiszen mindabban, amit most érzel, a múltnak hatalmas szerepe van. A csillagok most abban segítenek, hogy letehesd a múlt terheit, és hogy meggyógyítsd a múlt sebeit. Ha így teszel, a szerelmi életedben is sokkal felszabadultabb, vidámabb, boldogabb lehetsz. Mit kell tenned a gyógyulás érdekében? A hétvégén szánj arra időt, hogy szembenézel a múlt sérelmeivel, és mindegyiket feloldod a megbocsátás gyógyító balzsamával.

Ha csak keresed a szerelmet: Tedd le az összes eddigi tapasztalatodat. Engedd el a megbocsátással az összes eddigi félelmedet, és hagyd, hogy a múlt sebei lezáruljanak. A hétvége új és tiszta lapot nyom a kezedbe, és erre azt írsz szerelmi szempontból, amit csak akarsz. Csak rajtad áll, hogy az életed egy romantikus vígjáték vagy egy küszködős családi dráma lesz-e mostantól.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed olyan melletted, mint egy erős bástya. Legalábbis ideális esetben olyan melletted. A hétvégén érdemes lesz megvizsgálnod, hogy meg tudja-e valósítani melletted azt az erős és védelmező szerepet, amelyet a szíved mélyén neki szánsz. Lehet, hogy nem felel meg ennek a szerepnek? Semmi baj. Itt az ideje annak, hogy segíts neki megfelelni. Figyelem: segíts neki, és ne oktasd, vagy ne büntesd, ha nem felel meg neki. Támogasd abban, hogy felfedezze magában ezt a családvédelmező erőt. Ez egy szelíd és gyengéd folyamat lesz mindkettőtök számára. Ha pedig már most is érzed benne ezt a támogató erőt, egyszerűen csak hagyd, hogy kiteljesedhessen.

Ha csak keresed a szerelmet: Erős, támogató, védelmező energiákra van szükséged, és úgy ítélheted meg, hogy ezeket az energiákat csak egy boldog párkapcsolatban kaphatod meg. Ez azonban nem igaz. Ezeket az energiákat te magad is megadhatod magadnak. Te magad is lehetsz a saját védelmező, támogató segítséged. Vedd körül magadat a hétvégén szeretetteli, védelmező, bátorító, gyógyító energiákkal!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Talán kényelmesebb egy teljesen földhözragadt életet élni, mint elkezdeni megismerkedni a spiritualitás gyógyító erejével. Igen, lehet, hogy a szerelmed kifejezetten szkeptikus. De ezek nem jelenthetnek akadályt abban, hogy a hétvégén megtapasztaljátok: a gyógyító energiák, a gyógyító gondolatok igenis léteznek. Egyszerűen csak próbáljátok ki azt, hogy tudatosan próbáltok gyógyító energiákat engedni a kapcsolatotokba. Nem, ehhez nem adhatok gyakorlati leírást, hiszen azt hókuszpókusznak tartanátok. De bármit is tesztek a kapcsolatgyógyítás szándékával, az gyógyítani fogja a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje annak, hogy az angyalokra bízd az életed gyógyítását. Rengeteg angyalbarát van körülötted, akik mind nagyon szívesen segítenek neked. Mihály arkangyal szívesen eltávolítja a blokkjaidat és a negatív meggyőződéseidet, amelyek akadályoznak a boldogság felé vezető úton. A szerelem angyalai pedig szívesen megmutatják, hogy merre vár az igaz szerelem.


Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan sok helyről várhatod, remélheted a változást, hogy talán fel sem tűnik neked az egyetlen, igazi forrás, ahonnan segítséget kaphatsz. Ez a forrás ott van benned, és te magad vagy. Tulajdonképpen a szíved mélyén lévő bölcs gyógyító az, aki segíthet neked. Lehet, hogy vannak konfliktusaitok (egymással vagy másokkal), amelyeket szeretnétek megoldani, és ez a szíved mélyén megfogalmazódó hang lesz az, amelyik megadja nektek a megoldást. Nyugodtan engedd, hogy ez a hang megváltoztassa azt, amit a szerelemről, a szeretetről és a párodról gondolsz. Az emberek és a kapcsolatok állandóan változnak, és ez nagyszerű lehetőség mindannyiunknak.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahelyett, hogy az elkeseredettség dagonyájában élvezkednél, ideje elindulnod egy gyógyító belső utazásra. Ideje felfedezned az életed és a lényed apró és eldugott részeit. Ideje ránézned mindarra, amit eddig kerültél, vagy magad elől is titkoltál. Hidd el: a változás természetes és gyógyító erejű lesz mindenki számára.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Talán nem is gondolod, milyen nagyon megnehezíted mindenki számára a helyzetet, amikor azt várod el, hogy mindenki vegyen mindent véresen komolyan. Lehet, hogy te vagy az, aki a véresen komolykodás csapdájába estél, és észre sem vetted, hogy ez megrontotta a hangulatot körülötted. Érdemes a hétvégén megengedned magadnak és másoknak is, hogy humorral szemléljék a helyzetet. Érdemes figyelned arra, hogy a mosolyok, a kuncogások, a nevetések, a vihorászások és a kacagások feloldják a hétvége igen komoly, merev és feszes programjait. A nevetés gyógyít, tisztít és közelebb hoz benneteket egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: Felszabadult és intim pillanatokkal teli szerelemre van szükséged. Ezt pedig azzal találhatod meg, aki megnevettet, aki érti a humorodat, és aki előtt nem akarsz viselkedni. Engedd meg magadnak a hétvégén, hogy elengedett, felszabadult és nyitott legyél mindenkivel. Minél többet nevetsz, annál könnyebben ismerkedsz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Azt szeretnéd, hogy a szerelmed legyen megbízható, szilárd és kikezdhetetlen. Miközben erre vágysz, mindenféle feltételeket képzelsz el, és mindenféle vizsgákat találsz ki. Pedig ezek a feltételek és vizsgák csak megnehezítik, hogy felfedezd: a párod már most is megbízható. Ha nem lenne az, nem választod ki magadnak, nem igaz? Hogy tett valamit, ami miatt megbízhatatlannak bélyegzed? Lehet. De az is igen valószínű, hogy ez csak egy téves ítélet, és ő azt és úgy tette, amit és ahogyan tennie kellett. Igaz, ez talán nem felelt meg a te elvárásaidnak. De ez valójában nem lehet ok arra, hogy megbélyegezd és lefokozd.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázz az ítéleteiddel a hétvégén! Könnyen lehet, hogy valakit a külseje vagy egy elbénázott ismerkedés miatt megbélyegzel, ezzel pedig távol tartod magadtól. Jobb lenne, ha megengednéd magadnak azt a luxust, hogy mindenkire friss szemmel, előítéletek  nélkül nézz. Az ismeretlenekre és az ismerősökre is. Meglepődsz majd azon, amit látsz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Koncentrálj a szeretetre. Arra, hogy menyire szereted a családodat, a szerelmedet, a gyerekeket. Igen, tudom, hogy néha nehéz szeretni, és néha nehéz felfedezni magunkban ezt a szeretetet. Most mégis az a legegyszerűbb, ha a szíved mélyén lévő szeretetforrásra koncentrálsz. Mégis az a legegyszerűbb, ha arra figyelsz, hogy mindenkihez szeretettel közeledj. Ha így teszel, ha újra megtanulod szerető szemmel nézni a párodat, az csodás új élményeket hozhat a kapcsolatotokba. Hogy miért mindig neked kell tanulnod és szeretned őt? Mert a te szereteted és tanulásod példát mutat neki, és ezt nem szabad elfelejtened.

Ha csak keresed a szerelmet: Koncentrálj a szeretetre. Koncentrálj arra, hogy mennyi mindenkit szeretsz, és hogy milyen sokan szeretnek téged. Amíg erre figyelsz, addig nem jut időd arra, hogy butaságokon agyalj. A hétvégén jót tesz neked, ha kilépsz a megszokott negatív gondolatspirálodból, és ha elengeded az eddig jól működő képzettársításaidat és logikádat. Ettől megváltozik a gondolkodásmódod és a világod valósága is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha azt hiszed, hogy a hétvégi helyzeteket nem fogod tudni egyedül megoldani, nagyon is jól hiszed. A helyzet az, hogy nem tudod, és szerencsére nem is kell egyedül kezelned a párkapcsolatod szituációit. Ne felejtsd el, egy teljes spirituális eszköztár van veled. A hited, a gyakorlatod, a tapasztalataid, a boszi barátnőid, az angyalok, a láthatatlan segítők, a gyógyító energiák. Lehet, hogy azért érzed úgy, hogy a szerelmetek barátsággá kopott, mert nem használtad fel ezt az eszköztárt? Itt az ideje elővenni a spirituális eszközöket és megkérni a szerelem angyalait, hogy segítsenek nektek ismét feléleszteni a szenvedélyt.

Ha csak keresed a szerelmet: Add át az összes fájdalmadat, add át az összes hiányodat az angyaloknak. Vagy a szeretetnek. Vagy a Jóistennek. Esetleg az univerzumnak. Mindegy, milyen spirituális módszert választasz, és mindegy, melyik spirituális ösvényen jársz. Fontos, hogy a hétvégén végezz szívgyógyító spirituális gyakorlatokat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top