Ezo

Heti holdnaptár június 16-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

[másolat] - Heti holdnaptár június 9-tőlHÉTFŐ, június 16.: Aktív nap. A Hold a levegős Vízöntő jelében jár. Emiatt aktuális egy hosszabb szellőztetés. A fogyó Hold segít, ha fémtárgyakat tisztítunk/élezünk, vagy nagytakarításra szánjuk el magunkat. Érdemes ma vetési tervet készíteni, és fűszernövényt szárítani.

KEDD, június 17.: Aktív nap. A szellőztetés, a fémtisztítás, élezés és nagytakarítás ma is aktuális. Sikeresek leszünk sütésben és befőzésben is. Nehéz lesz kibírni, hogy ne kóstoljuk meg azonnal a finomságokat. A fűszernövény-szárítást időzítsük a mai napra!

SZERDA, június 18.: Aktív nap. Ma fodrászati tilalom van érvényben. Fodrász helyett menjünk talpmasszőrhöz! A fogyó Halak Hold segít, ha szőrtelenítünk, nagymosunk, és meditálunk. A vizes Hold miatt ma kell locsolni. A növények meghálálják. A kertben itt az ideje a gyomlálásnak.

CSÜTÖRTÖK, június 19.: Aktív nap. Ma aktuális a talpmasszázs és a meditáció. Tanácsos megállni egy kicsit, és kiüresedni. Persze ehhez gyakorlásra van szükség. Ezen a napon fodrászati és kertimunka-tilalom van érvényben. Amíg a Hold a vizes Halak jelében jár, hatékony a mosás.

PÉNTEK, június 20.: Pihenőnap. Fogászati tilalom van érvényben ma. A fogyó Hold hatékonnyá teszi a fogyókúrát és a méregtelenítést. Bármit sütünk ma, az finom lesz. Ha száraz az idő, nem esik az eső, tegyük ki az ágyneműt szellőztetni. Remek illata lesz, és az alvás frissítőbb lesz benne! A kertben most trágyázzunk!

SZOMBAT, június 21.: Pihenőnap. Ma fogászati tilalom van. Aktuális a fogyókúra, a böjtölés és a meditáció. Jó ötlet a sütés és a befőzés. A kertben időzítsük mára a mulcstakarást! Ezek a dolgok most nemcsak aktuálisak, de sikeresek, sőt hatékonyak is, mert a Hold ezekben támogat minket.

VASÁRNAP, június 22.: Pihenőnap. Még mindig fogy a Hold. Vagyis érdemes fogyókúrázni, méregteleníteni. Továbbá szőrteleníteni és arc-, illetve bőrtisztítást beiktatni mára. A Bika jelébe lépő Hold a szépérzékünket fokozza. Szépítsük az otthonunkat és/vagy a kertünket!

 

[másolat] - Heti holdnaptár június 9-től

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top