Ezo

Heti holdnaptár június 2-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

Heti holdnaptár június 2-tőlHÉTFŐ, június 2.: Aktív nap. Ma fodrászati tilalom van érvényben. Egy hosszabb szellőztetés javasolt. A kertben több munkának is kedvez a Hold: ásásnak, metszésnek, fasebkezelésnek és mulcstakarásnak.

KEDD, június 3.: Aktív nap. Kertimunka-tilalom van mára. A mai napon is tanácsos hosszabban szellőztetni, ezzel felfrissítjük a lakást és a bennlakókat is. Ha még az ágyneműt is kitesszük a napra, akkor sokat tettünk a jó közérzetünkért. Érdemes most fodrásznál hajat vágatni.

SZERDA, június 4.: Aktív nap. Még ma is tanácsos hajat vágatni és festetni is. Aktuális a kenyérsütés. Ha száraz, napos az idő, tegyük ki az ágyneműt szellőztetni! A kertben a növő Hold segít a csíráztatásban, a metszésben és a kapálásban. Ezek most mind hatékony tevékenységek.

CSÜTÖRTÖK, június 5.: Aktív nap. Ez egy tipikusan szépítkezős nap, mivel a Hold kedvez a hajvágásnak, hajfestésnek és a tápláló bőrápolásnak. Most a hatóanyagok hatékonyabban épülnek be. Ma a szobanövényeket átültethetjük és/vagy oszthatjuk, csíráztathatunk, és ültethetünk fát vagy bokrot.

PÉNTEK, június 6.: Pihenőnap. A mai nap alkalmas fogyókúrára, méregtelenítésre és bőrtáplálásra. Most is mehetünk fodrászhoz hajat vágatni, festetni és/vagy daueroltatni. A kertben, és a lakásban is aktuális a tőosztás és a szaporítás.

SZOMBAT, június 7.: Pihenőnap. Kertimunka-tilalom van ma érvényben. Közeledik a telihold, így egyre látványosabban méregteleníthetünk. Most a sok folyadék és a szaunázás a leghatékonyabb módszer. A Mérleg Hold fokozza a szépérzékünket. Érdemes csinosítani a lakásunkat.

VASÁRNAP, június 8.: Pihenőnap. Ez a vasárnap szóljon a befelé fordulásról, a háláról és a meditációról! A talpmasszázs és a böjt mindezt még magasabb szintre emeli. Nemcsak a testünk, de a lelkünk is megtisztulhat. Ebben a magasztos hangulatban sütött kenyér rendkívül finom lesz.

Heti holdnaptár június 2-től

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top