Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Vedd kezedbe a szerelmi életed irányítását!

Úgy érezheted, hogy mások irányítják a sorsodat, és rengeteg kiszámíthatatlan tényező befolyásolja az életedet. Itt az ideje annak, hogy bátran szembenézz a szíved vágyaival, és hogy elgondolkozz azon: milyen párkapcsolatra vágysz valójában. Akár kapcsolatban élsz, akár szingli vagy, ez a hétvége a számodra megfelelő kapcsolat kialakításáról szól majd.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Amikor meg akarod változtatni a szerelmedet, jusson eszedbe, hogy olyannak szeretted meg, amilyen. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz neki a változás. És ha meg is kellene változnia, egyáltalán nem biztos, hogy úgy, ahogyan azt te akarod. Ezen a hétvégén adj esélyt a szerelmednek, hogy önmaga lehessen, és hogy magától változhasson. Hidd el, a végeredmény mindenkinek sokkal jobb lesz, mintha te tervezted volna meg az eseményeket. Igen, még neked is.

Ha csak keresed a szerelmet: Rengeteg kép él a fejedben arról, hogy milyennek kell lennie a szerelmednek. Talán túl sok ilyen képed van, és talán túl sok az ellentmondás ezekben. Épp ezért itt az ideje elfelejtened az összeset. Minél kevesebb előre kitalált sablon él a fejedben, annál gyorsabban érkezik meg az életedbe a romantikus párkapcsolat.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége segít nektek összekovácsolódni. Könnyen lehet, hogy eleinte nem érted, milyen módon történik ez veletek, és talán úgy érzed, hogy pont most nő meg a távolság kettőtök között. A valóságban azonban ennek az ellenkezője történik: a mostani események mindkettőtökben elindítják a közeledés és az újra összekapcsolódás vágyát. Ez a vágy lesz az, amely visszavezet benneteket egy boldog párkapcsolat szeretetteli nyugalmába.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen lehet, hogy olyasvalakit látsz vonzónak, akit korábban észre sem vettél. Mintha egyik pillanatról a másikra vonzó férfiakkal telt volna meg a tér, és mintha mindegyikük szeretne veled kapcsolatba kerülni. Ezen a hétvégén lubickolhatsz mások figyelmében, de csak akkor, ha kimozdulsz otthonról, és ha mered jól érezni magadat!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégétek igazán remek példája lesz annak, hogy mi magunk teremtjük a velünk megtörténő eseményeket. Most az a kérdés, hogy mit teremtesz, mit teremtetek magatoknak. Lehet, hogy úgy érzed, a kapcsolatotokban egyre nagyobb a távolság: akkor távolodni fogtok egymástól. Ha pedig az az érzésed, hogy egyre szerelmesebbek vagytok, akkor ez válik a valóságoddá. Ebben az a szép, hogy meg tudod fordítani a folyamatot, ha megfordítod a gondolatot is.

Ha csak keresed a szerelmet: Mindent a szándékok teremtenek. Ami jelen esetben azt jelenti, hogy ha nincs párkapcsolatod, akkor e mögött egy szándék húzódik meg, a magány szándéka mögött pedig egy félelem. Érdemes megnézned, hogy mi ez a félelem. Mert ha ezt megtalálod, akkor meggyógyíthatod, ha meggyógyult, megváltozik a szándék, és végre megérkezik a párkapcsolat is az életedbe.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted, hogy a szerelmed nem igazán érdemli meg az érzéseidet. Ugye tudod, hogy az érzéseket nem kell megérdemelni? Ugye tudod: az, hogy te szerelmes vagy, független tőle? Ennek megfelelően nem vonhatod őt felelősségre azért, mert nem azt teszi, amit szeretnél. Ezen a hétvégén az elfogadás és a megértés lesz a két legfontosabb témátok, hiszen könnyen lehet, hogy neki is meg kell tanulnia elfogadnia benned azt, ami neki nem tetszik.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan kaland kezdődött az életedben, amely talán nem lesz több ennél, talán megmarad kalandnak, egy jó játéknak. Mégis érdemes lenne most belemenned ebbe a helyzetbe, hiszen azáltal, hogy kapcsolatba kerültök, gyakoroltok is. Most azt gyakorolhatod, hogy hogyan kell felépíteni, elkezdeni egy kapcsolatot, és hogyan lehet megszokni és elfogadni egymás különbözőségét.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Nyisd ki a szívedet! Hagyd, hogy a szeretet kiáradjon belőle! – Nem, ez nem egy elszállt spirituális tanács vagy egy meditáció bevezető szövege. Bár az is lehetne, de ez a legjobb tanács Oroszlánoknak a hétvégére. Mutasd ki a szeretetedet, mert az nem elég, ha a párod tudja vagy gondolja, hogy szereted. Neki ezt éreznie kell. Igen, még akkor is, ha azt mímeli, hogy ő a kemény macsó, akinek nincsenek érzelmei. Hidd el, nagyobb szüksége van a szeretetre, mint valaha.

Ha csak keresed a szerelmet: Nyisd ki a szívedet! Hagyd, hogy a szeretet kiáradjon belőle! – Nem, ez nem egy elszállt spirituális tanács vagy egy meditáció bevezető szövege. Bár az is lehetne, de ez a legjobb tanács Oroszlánoknak a hétvégére. Engedd meg magadnak, hogy kimutasd a szeretetedet mások felé. Minél több ember felé mutatod ki, annál hamarabb érkezik meg az életedbe a szerelem.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A baráti körötök szívesen vesz példát a kapcsolatotokról, és szívesen tekint rátok párkapcsolati szakértőként. Igen, mindez független attól, hogy rászolgáltok-e erre a bizalomra, vagy sem. Hidd el, sokan gondolják úgy, hogy tökéletes kapcsolatban éltek. Itt az ideje tehát annak, hogy megnézd: mi a különbség a látszat és a valóság között. Ha semmi, akkor nyugodtan ünnepeljetek! Ha pedig megvan ez a különbség, akkor a hétvégén meg tudjátok majd gyógyítani ezt a problémát.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid pontosan tudják, hogy kivel lennél boldog. Úgy értem: ők azt gondolják, hogy pontosan és jól tudják. Az, hogy igazuk van-e, szinte teljesen lényegtelen. Lehet, hogy most elfogadhatnád az ajánlatukat, és hagyhatnád, hogy összeismertessenek valakivel. Gondolja bele: csak jól sülhet el a dolog. Vagy lesz egy érdekes kalandod, vagy lesz egy boldog párkapcsolatod. Nem veszíthetsz.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Mosolyogj! Lazíts! Játssz! Igen, ezt a három dolgot kellene tenned ezen a hétvégén, ráadásul mindezt a saját jól felfogott érdekedben kellene megtenned. Most igazán fontos lenne, hogy több játékosság, több lazaság, több szeretet és több nyugalom legyen a kapcsolatotokban. Igazán fontos lenne, hogy tudjatok együtt nevetni és játszani, ne csak komoly dolgokkal foglalkozni. Minél több játékosságot visztek az életetekbe, annál inkább elmélyülhet és “megkomolyodhat” a kapcsolatotok a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: A görcsös akarás elengedése régóta foglalkoztat, de eddig nem nagyon voltak ehhez megfelelő eszközeid. A hétvégén onnan kapsz segítséget ehhez, ahonnan nem is számítasz rá. Hidd el, most nem véletlenül lesznek viccesek és nevetősek a napjaid, hanem minden poén azt a célt szolgálja, hogy oldódjon benned a megfelelési kényszer és a görcsösség.


Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Hajlamos vagy arra, hogy bizonyos témákból elvi kérdést csinálj. Ráadásul azt gondolod, hogy mindenkinek kötelező megérteni és megjegyezni ezeket a rigolyákat. De legalább a családodnak. A párodnak viszont feltétlenül. A helyzet az, hogy a hétvégén ő véletlenül (vagy készakarva?) áthágja ezeket a szabályokat. Neked viszont az a feladatod, hogy megértsd: ezek tényleg csak rigolyák, amelyeknek valójában sem hasznuk, sem értelmük, és nyugodtan elengedhetnéd őket.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán olyan magas elvárásokat állítasz a jelentkezők elé, hogy mindenki elmenekül? Könnyen lehet, hogy a kákán is csomót keresel, és ezért nem találod a megfelelő párt. Lehet, hogy nem is keresed? Mindegy, mi volt eddig az ok, most lehetőséget kapsz arra, hogy megértsd: ha megszereted önmagadat, hirtelen kevésbé leszel válogatós, és sokkal elfogadóbbá válsz majd magad és mások felé is.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Ketten együtt sokkal többek és erősebbek vagytok, mint külön-külön. Most érdemes tudnod, hogy bármi is a baj, azt együtt könnyebben megoldjátok. Bármi is a gond, ha összefogtok, az megoldódik. Hatványozottan igaz ez a párkapcsolati problémákra és az egymással szembeni neheztelésekre. Itt az ideje annak, hogy megbeszéljétek, mi mindent lehetne másként. Fontos, hogy most még csak a lehetőségekről beszélgessetek, és ne legyen semmilyen elvárás egyikőtökben sem.

Ha csak keresed a szerelmet: Érdemes tudnod, hogy minden helyzet téged szolgál az életedben. Ennek megfelelően minden magány, minden keresés, minden próbálkozás mind-mind azt a célt szolgálja, hogy végre megtalálhasd a párodat, végre megérkezhess a boldog szerelem állapotába. Igen, ez az út talán rögös, de hamarosan eljutsz rajta a célba.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Szív a szívnek szívesen. Érdemes tudnod, hogy a hétvégén igen könnyen elmélyítheted a viszonyotokat. Nincs másra szükség, mint arra, hogy ne az agyad kommunikáljon, ne az akaratod kommunikáljon, hanem a szíved. Ez a pár nap alkalmas arra, hogy szívtől szívig tartó kommunikációt alakítsatok ki egymás között, és arra is, hogy kendőzetlenül megmutassátok egymásnak a szívetek vágyait. Hidd el, olyan közel kerülhettek egymáshoz, mint csak nagyon ritkán, de ehhez szükség lesz a bátor szívetekre is.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy a szíved vezessen a hétvégén. Ne azt csináld, amit szoktál, ne azt tedd, amit elterveztél, és ne ragaszkodj semmihez sem, hanem engedd meg magadnak, hogy a belső hangod vezessen. A belső hangodban az érzéseid, a szíved szava jelenik meg, és ez az a szó, ami elvezet a lehető legboldogabb szerelemhez. Ha követed.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem és a szabadság nem zárják ki egymást. (Ezt ugye már irodalomórán megtanultuk.) Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, azt ezen a hétvégén megtanulhatod, hiszen most mindkettőtöknek nagy szükségetek van arra, hogy érezzétek egymás szeretetét, de arra is, hogy meghagyjátok egymás szabadságát. Ne felejtsd el, e kettőben nincs ellentmondás. Ha úgy érzed, hogy a szerelem korlátozza bárki szabadságát, akkor könnyen lehet, hogy összekeverted a szerelmet a birtoklási vággyal.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne félj attól, hogy egy párkapcsolatért fel kell adnod a szabadságodat. Nem kell. Sőt! Egy igazán mély szerelem szárnyakat ad és szabaddá tesz. Ha valaki meg akar kötni, szabályozni akar vagy feltételeket szab, akkor ő birtokolni akar. Ez pedig teljesen független a szerelemtől, épp ezért nem is kell, hogy egy szerelem birtokló legyen.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mennyire bízol a szerelmedben? És mennyire bízol önmagadban? Olyan, mintha ez a hétvége mindkettőtök bizalmát tesztelné. Megbíztok-e egymásban? Van-e okotok a kételkedésre? Tudnod kell, hogy most a bizalom-bizalmatlanság kérdéskörrel együtt az igazság is felszínre kerülhet. Könnyen lehet, hogy most tisztázó beszélgetések zajlanak közöttetek. Hidd el, ha ezeken túl vagytok, és ha a bizalom nyer, elmélyül a kapcsolatotok.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, kezdesz hitehagyottá válni. Mintha elfelejtetted volna, amit gyerekkorodban még jól tudtál: az élet gyönyörű, és csak jó dolgok történhetnek veled. Hidd el, ha visszahelyezed magadat az ősbizalom állapotába, ha hagyod, hogy az égi vezettetés vezessen, akkor hamarosan nagyot fordul veled a világ. De ehhez az kell, hogy tanulj meg bízni magadban, az emberekben és az életben is.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top