Ezo

A dackorszak asztrológusszemmel

A gyermeked életkora szerint hamarosan itt a dackorszak, és már előre félsz? Nézd meg milyen lesz: szolid vagy kibírhatatlan? A bolygóállás elárulja!

Nincs még egy akkora mumus a gyereknevelésben, mint ez az időszak. Már a neve hallatán is borzongás fut végig a szülői hátakon. Az optimistábbja hiszi, hogy ő majd megússza, mert az ő lurkója olyan kis rendes; a tapasztaltabbja meg csak mosolyog magában. Ráadásul a dackorszak a kamaszkorban, kissé ugyan átalakulva, de visszatér. Ezért érdemes helyet szentelni a témának.

Asztrológiai szempontból a dac az akarat érzelemmel telített kinyilvánítása, vagyis a Mars és a Hold energiáival kapcsolatos viselkedés. Kinek hogyan áll az a két bolygó a horoszkópjában, annak függvényében lesz szolidabban vagy éppen kibírhatatlanul dacos. Természetesen a többi horoszkópelem is figyelmet kér: a Nap az önképviselet mutatójaként szintén üzen a hangerőt illetően, a Merkúr pedig megmutatja, hogy milyen érvekkel szerelhető le a tombolás. Az aszcendens mint a habitus alapja szintén fajsúlyos, mégis, ha százalékos arányt szeretnénk látni, akkor 50% Mars, 40% Hold, 5% Nap, 3% Merkúr,  2% aszcendens arányban mutatkozik meg a dac milyensége a horoszkóp elemeiben. Az első két kategóriával, azaz a Mars és Hold minőségbeli elhelyezkedésével fogunk foglalkozni most.

Állítsd fel a gyerkőc horoszkópábráját, és nézd meg, melyik jegyben helyezkednek el a bolygók. Aztán pedig az eredmény alapján nézd meg a Gyerekhoroszkóp blogon, hogy mire számíthatsz dackorszak ügyében.

A dackorszak asztrológus szemmel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top