Ezo

Ezoterikus könyvajánló: Spyralis – az emlékezés

Te is úgy gondolod, hogy az emberek nem véletlenszerűen lépnek ki és be az életedbe? Hogy minden találkozásnak célja van? Akkor a Spyralis neked való olvasmány lehet, íme bloggerünk könyvajánlója.

Hét évvel ezelőtt történt velem valami… azóta emlékeket kapok belső képekben, melyek bebizonyították számomra, hogy jelen létem csak része egy láncolatnak. A körülöttem lévő fontosabb emberekhez már megismerkedésünk előtt sok közös emlék fűzött. Nem véletlenül botlunk egymásba. Bármely kapcsolatunk minősége és feladata levezethető az eddigi életeinkben megélt közös élmények alapján.

Sok szomorúságtól kímélnénk meg magunkat, ha elfogadnánk: találkozásainknak célja van! Ha nem abba az irányba haladunk, amit még leszületésünk előtt együtt kijelöltünk, ha elfogadás helyett más utat erőltetünk, akkor szenvedés vár ránk.

Egyetlen ellenszer létezik: a belső béke megteremtése, hiszen a szenvedést nem a történések hozzák. Mi magunk váltjuk ki azzal, ahogy megéljük őket.

Érdekel az asztrológia és szívesen jósoltatnál is magadnak, de még nem szántad rá magad? Tudd meg, hogy telik egy látogatás egy jósnál. További érdekességeket pedig a Kérdőasztrológia blogon találsz.

Ezoterikus könyvajánló: Spyralis – az emlékezés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top