Ezo

A számmisztika megmondja, miért vagy szingli

A szingliséggel kapcsolatosan sok közhely kering a köztudatban. Ezeknek egy része igaz. Akkor is, ha nem túl hízelgő. Több szinten és több eszközzel fejthetjük meg, hogy ennek mi a valódi oka. Az biztos, hogy a szingliség társadalmi jelenség. Az is tény, hogy vannak típusok, akik ezt önként vállalják, és remekül viselik. És vannak, akik szenvednek tőle. A számmisztika egyfajta tipológia, segítségével megérthetjük, hogy "Miért vagyunk szinglik?"

Most a születési dátumból csak a születésnapunk egy számjegyre egyszerűsített számára lesz szükség. Pl.: aki 1982.11.12-én született: 12: 1+2=3; vagyis ő 3-as típus. Ugyanakkor van két ún. mesterszám: a 11-es és a 22-es. Náluk ezt is és az alapszámot is érdemes megnézni. A 11-esnél a 2-es, a 22-esnél a 4-es az alapszám.

1-es típus vagy, ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél

Te vagy a Vezér: Mindig mindenkit irányítasz. Ez olyan adottságod, amit nem mindenki szeret. Hihetetlen magabiztos, öntudatos és kreatív vagy. Minden szituációban feltalálod magad. Mindenről határozott véleményed van. És ezt nem is titkolod. Tuti, hogy ezt olvasva elmosolyodsz, és azt gondolod, hogy akinek ez nem tetszik, azzal semmi dolgod. Igazad van. Ebben is. Amennyiben társra vágysz, okosan meg kéne zaboláznod a “megmondó” énedet. Nem kell megváltoznod. Csupán az a dolgod, hogy adj teret a másiknak is! Óriási fejlődés lenne, ha megkérdeznéd, mit gondol, mit szeretne a másik. Innentől gördülékenyebben fog menni a kapcsolat.

2-es típus vagy, ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél

Te vagy a Társ: Mindenki olyan társra vágyik, amilyen te vagy. Együttműködési készséged felülmúlhatatlan. Árnyékként követed szerelmedet, kiszolgálod, inspirálod. Felmerülhet a kérdés benned: “Akkor miért vagyok szingli?” Ennek oka az, hogy eddig olyan emberekkel volt dolgod, akik ezt az elején élvezték, később pedig pont ezt vetették a szemedre. Ugyanis önállótlan, befolyásolható és labilis vagy. Ezek tények. Vagyis nem tudsz változtatni rajtuk. Csupán az a dolgod, hogy igyekezz többször magadra gondolni, önálló véleményt kialakítani, és képviselni a saját érdekeidet! Ha az utolsó szó nem tetszik, akkor használd az álláspont szót!

Te miért vagy szingli?

3-as típus vagy, ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél

Te vagy a Gondolkodó: 3-asként utolérhetetlen vagy a kommunikációban. Csüngnek az emberek a szavaidon. Jó téged hallgatni. Könnyed és érdekes társalgó vagy. Viszont aki szeretne közelebbről megismerni, az azzal találja szembe magát, hogy te folyton gondolkodsz. Nem igazán érdekel az intimitás, a testiség. Mivel te maga vagy az intellektus. Mindenki addig izgat, amíg kiismered. Utána olyan lazán továbblépsz, mintha nem is kötődtél volna hozzá. Ebből pontosan láthatod, hogy mi a feladatod: sajátítsd el a mélyebb kötődést, és adj teret az érzelmeknek is! Hamarosan jön valaki, aki miatt megdobban a szíved, és elakad a szavad.

4-es típus vagy, ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél

Te vagy a Teherhordó: Nincs nálad erősebb ember. Mindent elbírsz. Ezzel törvényszerűen bevonzod a nehéz eseteket. Olyan emberek és élethelyzetek vehetnek körül, akik, amik átlagon felüli terheket rónak rád. Viszont ettől megkeseredhetsz. Pedig nem ez a cél. Az életet élvezni kell. Mindenkinek szüksége van élményekre és kényeztetésre. Ha ezt eddig nem kaptad meg a másiktól, akkor kezd el magadnak megadni! A szingliségből kivezető út első lépése az, hogy megtanulod kényeztetni önmagadat. Találd ki, hogy mi esne jól: masszázs, kirándulás, színház? Ezek hatására megváltozik a kisugárzásod, és sokkal vonzóbbá válsz.

5-ös típus vagy, ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél

Te vagy a Kalandor: Bátran nyithatnál iskolát, ahol azt tanítod, hogyan kell nagy kanállal élni az életet. Veled mindig történik valami izgalmas. Neked kaland az egész életed. Akkor is, ha most épp ott tartasz, hogy eleged van az egyedül létből, és szeretnél végre egy normális párt találni. Tudnod kell, hogy az a szenvedély, lelkesedés és lendület, ahogy te pörögsz, kevesek számára követhető. Szó szerint lehengerlő tudsz lenni. Aki lassabb, szerényebb, óvatosabb, szabályosan megijed tőled. Nem kell megváltoznod. Csupán annyi a dolgod, hogy bánj óvatosabban a potenciális jelöltekkel! Legalább az elején! Ha megszokott, már nem lesz gond.

Te miért vagy szingli?

6-os típus vagy, ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél

Te vagy a Gondoskodó: Az a fajta gondoskodás, amiben te részesíted a szerelmedet, mintaszerű. Hihetetlen érzéked van ahhoz, hogy hogyan kell kényeztetni a másikat. Mindenki olyan törődésre vágyik, amit te tudsz nyújtani. De akkor felmerül a kérdés: “Miért vagyok szingli?” Ennek két oka van: 1. Te is olyan kényeztetésre vágysz, amilyet adsz. És ezt eddig nem kaptad meg. Megoldás: meg kéne tanítanod a partneredet erre. 2. A korábbi kapcsolataidban túlzásba vitted a “babusgatást”, és terhessé vált a sok szeretet a másik számára. Megoldás: a helyes mérték megtalálása. És elengedhetetlen, hogy hozzád hasonló ínyencbe szeress bele!

7-es típus vagy, ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél

Te vagy a Remete: Pontosan tudod – ha ismered magad-, hogy szeretsz egyedül lenni. Sőt számodra a rendszeres elvonulás alapfeltétele annak, hogy kedves társ legyél. Neked nem büntetés az egyedüllét. Talán te viseled a legjobban a szingliséget. De vigyázz, mert hajlamos vagy az elszeparálódásra! Ha nem akarsz teljesen egyedül maradni, akkor mutass egy pici érdeklődést az emberek apró-cseprő ügyei iránt! Akkor is, ha azok szerinted nem fontosak! Te a lényeget értékeled. De ebben nem tudnak veled osztozni a többiek. Keresd meg azt az embert, akit hozzád hasonlóan nem elégít ki a felszín, a külső! Tudd, hogy “minden zsáknak megvan a foltja”!

8-as típus vagy, ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél

Te vagy az Amazon: Kulcsszavaid: lángolás, szenvedély, versengés, vágy, cél, siker. Ezekből vagy összerakva. Számodra a rutin, a kiszámítható, átlagos dolgok végtelenül unalmasak. Imádod, ha kihívásokkal kell szembe nézned. A párkapcsolatot is egy folyamatos versengésnek éled meg. Nem úgy a másik. Ebből óriási veszekedések robbanhatnak ki. Amit te élvezel. Pedig meggyengíti a kapcsolatot. Itt a válasz a kérdésre: “Miért vagy szingli?” Megoldás: az energiáidat ne a másik ellen, hanem a másikért hasznosítsd! Legyél szenvedélyes, de ne agresszív! Ezt csak úgy érheted el, ha állandóan figyelsz a párod reakcióira. Na, ez legyen az új kihívás!

9-es típus vagy, ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél

Te vagy az Idealista: Hajlamos vagy a másikat, önmagadat és az egész világot idealizálni. Azt szeretnéd, ha mindenki tökéletes, harmonikus és szeretetteljes lenne. A törekvés dicséretes, de semmi köze a valósághoz. Ahhoz, hogy megtaláld, és megtartsd a társad, józanabb világlátásra van szükséged. Vedd észre azt is, ami nem szép, nem kellemes, nem hízelgő! Nem baj, ha valaki nem tökéletes. Attól vagyunk emberek, hogy vannak hibáink. Első lépésként használd az orrodat! A szagokat folyton érzed. Nem csukhatod be, mint például a szemedet, ha nem akarod látni. Szóval nevezd nevén, ha valami büdös! Közben szeresd azt, aminek finom az illata!

Te miért vagy szingli?

 

11-es típus vagy, ha 11-én vagy 29-én születtél

Te vagy a Csodabogár: A 11-es egy mesterszám. Ez azt jelenti, hogy mindig mindenben kilógsz a sorból. Nem tudsz, és nem is kell átlagosnak, “normálisnak” lenned. Pont ez a szexepiled. Aki a te párod, az ezeket fogja szeretni benned. Sziporkázó intellektussal rendelkezel: vág az agyad, és mindig egy-két-három lépéssel előrébb jársz gondolatban, mint a többiek. Lassan megszokod ezt, de közben olyan emberre vágysz, aki bírja ezt a tempót. Sőt olykor leelőz. Tuti, hogy van ilyen. Ahhoz, hogy megtaláld, nyitott szemmel és szívvel kell járnod. Tilos azonnal minősítened az embereket. A másik feled hozzád hasonlóan csodabogár, aki álruhát viselhet.

22-es típus vagy, ha 22-én születtél

Te vagy a Mágus: A 22-es mesterszám. Olyan mágikus, hipnotikus képességgel rendelkezel, ami egyszerre tesz vonzóvá és félelmetessé. Észrevetted, hogy gyakran tartanak tőled az emberek? Érzik, hogy valami egészen különleges tehetséged van. Ezt használhatod manipulálásra is. Biztosan voltak olyan csábításaid, amiket csak “ujjgyakorlatként” csináltál. Erről szokj le, mert garantáltan visszaüt! És egy olyan ember zúg beléd, akit nem akarsz. Sőt. Szóval a szingliséged ellenszere egy egyszerű “mágikus főzet”: keverj össze sok emberséget, őszinteséget és nyitottságot egy csepp erotikával! Adj hozzá bőven figyelmet! És ki ne felejtsd belőle az együttműködést!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top