Ezo

Szerelmi mágia

A szerelmi mágia olyan misztikus szerelmi praktikák ősi tárháza, amelyek gyökereinél fogva alakítják át szerelmi és szexuális életünket. Olyan múltba vesző, okkult tudás, amely ellenállhatatlan vonzerőt és mágikus hatalmat ad, hogy megszerezzük azt, akit akarunk, és szerelmünk erejével uralkodhassunk rajta. Ilyen értelemben a szerelmi mágia boszorkányság.

Képzeld el azt, hogy olyan tudás birtokában vagy, amely teljesen megőrjíti a férfiakat vagy nőket! Képzeld el, hogy partnered számára te vagy a megtestesült tökéletesség, minden vágyának forrása. Képzeld el, hogy hipnotikus varázserő birtokában úgy megbabonázhatod a kiszemelt férfit vagy nőt, hogy az minden kívánságodat teljesíti! Képzeld el, hogy olyan hatalommal bírsz, amitől minden férfi vagy nő térden állva könyörög a szerelmedért. Ez a szerelmi mágia.

Az a mágikus titok, amelynek segítségével rabbá tehetjük álmaink párját, mellyel úgy irányíthatjuk, ahogy akarjuk, és melynek révén hihetetlen élvezetekhez és csodálatos szexhez juthatunk. Szabadon kiélvezhetjük a hatalmunkat, amikor a másik a rabunkká válik. Élvezhetjük és megtapasztalhatjuk azt a földöntúli kielégülést, amely kevés embernek adatik meg. Ha gyakoroljuk a szerelmi mágiát, soha többet nem kell aggódnunk párkapcsolati problémák miatt! Szexik, magabiztosak, elégedettek és boldogak leszünk. Ez a szerelmi mágia.

A szerelem felkeltése

Szerelmi mágiaA szerelem felkeltése az a varázslat, amely arra irányul, hogy az áldozat „belénk zúgjon”. A legegyszerűbb formája a rituális gyertyagyújtás, amikor szerelmesünk szívében „lángra lobbantjuk a szerelmet”. Másik legelterjedtebb formája a szerelmi bájital vagy szerelmi bájkehely elkészítése. Ennek az a lényege, hogy a szerelemkehelyben elkészített nedűt megitassuk áldozatunkkal. A különböző afrodiziákumokat (szexuális vágyfokozókat) és holdfényben feltöltött szereket is magában foglaló bájital elfogyasztása után legyőzhetetlen szerelmi vágy járja át a kiszemeltet, nem bír többé ellenállni a csábításnak. Megőrjíti a szerelem, és holdkórossá válva minden kívánságunkat teljesíti.

A szerelem megkötése

A leggyakrabban alkalmazott szerelmi mágia, a szerelmi kötés vagy megkötés a szerelem megtartására irányul. Általában két bábut készítenek, személyes vonásokkal, majd vörös fonállal egymáshoz kötik őket. A fonalon csomókkal nyomatékosítják a mágikus szándékot. A kötés akkor is működik, ha csak az egyik fél alkalmazza, de ha a másik tudta és beleegyezése nélkül teszi, az már fekete mágiának számít, és negatív sorsot vonz be.

Az ártatlannak tűnő szerelmi varázslat, a megkötés sem annyira veszélytelen, mint azt elsőre gondolhatnánk. Ugyanúgy lezárja a másik mágikus terét, korlátozza mentális szabadságát, és befolyásolja a mágikus erők működését, mint a klasszikus rontás. A botcsinálta boszorkányt kínos meglepetés érheti, amikor rájön, hogy nemcsak a másik szerelmét csikarta ki, de maga sem tud szabadulni, mivel a megkötés rá éppúgy vonatkozik, mint erőszakosan megszerzett párjára.

Szerelmi oldás

A szerelmi oldás tűzvarázslat. A kihűlt szerelem lezárására és a partner eloldozására, elengedésére irányul. Elűzi a félresiklott szerelmet, vagy lezárja az olyan személyes kapcsolatokat, amelyeket a felek nem óhajtanak folytatni. A varázslat lényege, hogy mindent elégessünk, ami a másik emberhez köt. Minden személyes és mágikus tárgyat tűzbe kell vetni, és a tűz belobbantásához rá kell dobni az illető fényképét vagy egy darabka papirost az illető nevével. Ha túl sok emléktől szeretnénk megszabadulni, máglyát is rakhatunk a varázslathoz, hogy belevessük az illető összes holmiját. Lényeges, hogy a tűz nagy lánggal égjen, és hamun kívül semmi más ne maradjon utána. A hamut azután vagy ássuk el, vagy mossuk el (öntsük a folyóba).

Szabaduljunk meg mindentől, ami a kellemetlenné lett személyhez köt minket: ajándékoktól, fényképektől, ruháktól, tárgyaktól! Az ékszerek semmiképpen sem maradhatnak, azoktól is meg kell válni, túl kell adni rajtuk! Legyen nagyon óvatos ezzel a varázslattal, mert örökre szól, ezért kétszer is gondolja meg, mielőtt belefog! Szörnyen erős hatású, és többnyire visszavonhatatlan.

Szerelmi mágia


Szerelmi rontás

Rontás az, amikor valaki fekete mágiával azt kívánja elérni, hogy egy másik emberrel rossz dolog történjen. Azaz megátkozza. Általában féltékenység, irigység, rosszindulat áll a hátterében, és leginkább arra irányul, hogy egy szerelmespárt szétválasszon.

A szerelmi rontás nagyon ártalmas beavatkozás, eredménye „sajgó” szív, gyenge szívműködés, légszomj, nyomó érzés a mellkason. A hivatásos szerelmi boszorkányok a célpont külső jegyeivel felruházott viaszbabán a köldök- és a szívcsakra mellett rendszerint tűt szúrnak a homlokcsakrába is. Ennek eredménye: fejfájás vagy ködös, kissé zavart tudatállapot, egyfajta kábaság, s nem kívánt, rögeszmeszerű gondolatok egy másik személyről vagy helyzetről.

Ha az áldozat valamiért gyengébb az átlagnál, vagy a varázslatot előállító mágus ereje nagy, az áldozat ténylegesen, fizikai értelemben is tönkremehet, akár meg is halhat. A legerősebb ilyen varázslatokat a mokumbo, az akondomblé, a szonterio, illetve a vudu szertartásaihoz kötik. Az ilyen jellegű és ennél hatalmasabb szerelmi praktikákat azonban jobb, ha inkább rejtve hagyjuk…

Játék a tűzzel

Ne játsszunk a tűzzel! Nem érdemes másokat akaratuk ellenére magunkhoz láncolni szerelmi kötésekkel, mert a végén mi nem tudunk majd szabadulni tőle, ha eljön az ideje. Nem érdemes a haragosra rontást küldeni, mert hamar visszaüt ránk… A mágiában egyfajta mágikus etika működik, és aki nem veszi figyelembe, az pórul jár: amit adunk másoknak, azt kapjuk vissza.

Ártalmas és veszélyes a varázsló vagy boszorkány, aki a szerelmi varázslat alkalmával a fekete mágia eszközeivel dolgozik, hiszen minden sötét praktika támadás az ember „mágikus teste” ellen! Erejétől függően a mágus végzetesen beleavatkozhat mások mágikusenergia-háztartásába, lelki-szellemi-érzelmi működésébe, és romlásba döntheti a mágia célpontját, de akár a megrendelőt vagy saját magát is. A szerelmi mágiát gyakorló varázsló megbocsáthatatlan játszmákba kezd a lelkek karmikus feladataival, és eltérítheti őket azoktól…

A szerelmi mágia egyetlen tiszta formája a tantrikus mágia, amely nem korlátozódik csak szexuálmágiára, hanem lényegében a női-férfi erők harmóniájára épülő teremtő mágia. A tantrikus mágia a férfi-női egyenlőség és egyensúly megteremtése mágikus erőik összehangolása és egyesítése révén. Ezt viszont csakis közösen, közös akarattal és együttes erővel lehet elérni, egymás felé forduló őszinteséggel, sok-sok türelemmel és szeretettel. Ez a csodálatos, hatalmas, legyőzhetetlen és mindent elsöprő igaz szerelem. Ez a valódi szerelmi mágia.

Tarr Dániel írása, a Nők Lapja Ezotéria magazinban jelent meg!

Szerelmi mágiaAz aktuális szám tartalmából

Asztrobeszélgetés Koós Rékával
Éves horoszkóp előrejelzés
A titokzatos “fehér zaj”
Kastélyokban bolyongó lelkek
Útikönyvek segítik a túlvilági utazást
Interjú Halász Judittal
Interjú Péterfy Borival

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top