Ezo

Napi csillagjóslat – augusztus 15.

A legfontosabb spirituális útravalók mára...

A csillagok üzenete mára – július 3.Napi horoszkóp: A csillagok segítenek eligazodni a nap során. Nézz bele a napi horoszkópodba, és megtudod, ezen a napon mi mindenre érdemes figyelned, és mit engedhetsz el bátran! A napi horoszkópért ide kattints!

Napi kínai mantra: Kezdd el a pozitív gondolkodást kicsiben, még ma! Nézd meg a napi mantrád, és mormold magadban egész nap. Meglátod, ha így teszel, szépen lassan bevonzod a jót, nem kell sok gyakorlás, és minden gondolatod pozitív irányt vesz. A napi kínai mantrádért kattints ide!

Napi angyalkártya: Ma is kihúztuk neked az angyalkártyát! Tudd meg, hogy a mai napon melyik angyal segítségét érdemes kérned azért, hogy jól induljon és jól záruljon a nap. A napi angyalkártyáért kattints ide!

Napi tao jóslat: Ha elakadtál, nem találod a helyed, nem találod az irányt, hívd segítségül a taót, kérj egy napi jóslatot. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top