Ezo

Heti holdnaptár július 1-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ, július 1.: Pihenőnap. A mai napon tanácsos fogyókúrázni, böjtölni, szaunázással vagy inhalálással méregteleníteni, és meditálni. A talpmasszázs most a szokásosnál is hatékonyabb: sokkal több mérget vezet ki a szervezetünkből. Mára fogászati és kertimunka-tilalom van érvényben.

Heti holdnaptár július 1-től

KEDD, július 2.: Pihenőnap. Ezen a napon fogy a hold, ami hatékonyabbá teszi a méregtelenítést, a fogyókúrát, a bőrtisztítást és a szőrtelenítést. Ezeket célszerű mára időzíteni. A Bika hold a lakásszépítésében is segítségünkre lehet. Mára is fogászati és kertimunka-tilalom van érvényben.

SZERDA, július 3.: Pihenőnap. Még ma is érdemes a méregtelenítésre vinni a hangsúlyt. Fogyó hold idején könnyebb kivezetni a testünkből minden káros anyagot. Bika Holdnál megéri a szépségápolással is törődni: körömápolás, bőrtisztítás, szőrtelenítés. De még ma is fogászati és kertimunka-tilalom van érvényben.

CSÜTÖRTÖK, július 4.: Pihenőnap. A fogyókúra és a méregtelenítés pl. inhalálással, szaunázással ma is aktuális. Nem szabad fogorvoshoz menni, ha nem halaszthatatlan. Az otthonunk szépítése időszerű, ahogy a kertben a gyökérzöldségek felszedése és a sziklakert gondozása.

PÉNTEK, július 5.: Pihenőnap. A ma sütött kenyér finomabb. Most is érdemes fogyókúrázni és méregteleníteni. A fogyó hold segít a hatékony és gyors nagytakarításban és a fémeszközök tisztításában, illetve élezésében. A kertben tanácsos mára időzíteni a virágültetést és a levéltetvek irtását.

SZOMBAT, július 6.: Pihenőnap. Az újhold közeledtével egyre látványosabb eredményeket érhetünk el a fogyókúrában. Ma még fogy a hold. Ez segít a fémtárgyak élezésében is. Érdemes ma sütni. A kerti munkák közül a virágültetés, a sziklakertgondozás és a gyökér feletti kártevők elleni védekezés aktuális.

VASÁRNAP, július 7.: Pihenőnap. Közvetlenül újhold előtti napon (holnap lesz újhold) még mindig érdemes fogyókúrázni, diétázni és méregteleníteni. Mára fodrászati és kertimunka-tilalom vonatkozik.

Heti holdnaptár július 1-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top